|
Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 30 січ, 2022 11:22
Хомякоид написав: budivelnik написав:А можете показати де зараз ціни випередили курс? Єдине прохання Не беріть забугорну оптову ціну і не рівняйте її з нашою роздрібною... Тобто по яким товарним групам ціна нашої продукції в доларах - вища від аналогічної продукції за бугром
Давайте порівняємо. Соняшникова олія в супермаркетах Німеччини коштує 1.40 євро.літр. Скільки коштує в Україні ?
Кроме Германии и Польши, на этом форуме других стран не знают? Сплошные эмигранты и сборщики клубники? Почитайте, сколько олия стоит в Китае, США, Скандинавии. Да хотя бы в Италии.
Востаннє редагувалось Starikan в Нед 30 січ, 2022 11:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 14:04
Игорь написав: Хомякоид написав: Я вже мовчу що місяць тому був розпродаж олії по 1.10 євро. затарився 5 літрами. Потрібно було мабуть літрів 20 взяти.
Не верю, это какой-то троллинг. 5 литров олии  экономия 1.5 евро. 20 литров 
Просто выше начали меряться ценами на масовые продукты в Украине и за рубежом. Я привел реальные данные по стоимости продуктов в Германии. Так мне кто-то напишем почем олия в супермаркетах Украины ? По тому что никто ничего не написал понимаю что радоваться нечему. В Германии, где даже касирам платят 14 евро в час, продукты которые выпускаються в Украине оказываються дешевле в немецких супермаркетах.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3043 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 30 січ, 2022 14:57
Хомякоид написав: Игорь написав: Хомякоид написав: Я вже мовчу що місяць тому був розпродаж олії по 1.10 євро. затарився 5 літрами. Потрібно було мабуть літрів 20 взяти.
Не верю, это какой-то троллинг. 5 литров олии  экономия 1.5 евро. 20 литров 
Я привел реальные данные по стоимости продуктов в Германии. Так мне кто-то напишем почем олия в супермаркетах Украины ? По тому что никто ничего не написал понимаю что радоваться нечему.
Подсолнечное масло, если его долго хранить, начинает горчить. Также горьковатый привкус появится, если вы купили напр., трехлитровую емкость и пользуете ее больше месяца. Лучше тогда взять три бутылки по литру. Но делать большие запасы этого продукта не вижу смысла. Цена 1л в Украине 60-70 грн.
-
fler
-
-
- Подякував: 1209 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 лют, 2022 15:31
Що там - паніки нема? Цукор/сіль/борошно/гречку - не вигрібають з полиць атб?)))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1000 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: П'ят 18 лют, 2022 13:57
fler написав:Подсолнечное масло, если его долго хранить, начинает горчить. Также горьковатый привкус появится, если вы купили напр., трехлитровую емкость и пользуете ее больше месяца.
Сейчас одна марка подсолнечного - известная, горчит даже свежая, свежего розлива. После приготовления еды на нём - легкое отравление около суток длится, привкус какой-то химический. Толи техпроцесс изготовления нарушен и химию какую-то бодяжат, толи просто старое масло разливают со свежей датой на бутылках. А может просто какой-то пальмовый олеин под видом подсолнечного продают. Марка кстати одна из самых дорогих. Его кстати никто не берет в магазине. Из подсолнечного советую сейчас чумак, у него нет химического привкуса.
Востаннє редагувалось Цитрин в П'ят 18 лют, 2022 14:06, всього редагувалось 2 разів.
-
Цитрин
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 518 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лют, 2022 14:02
Успіх написав:Цукор/сіль/борошно/гречку - не вигрібають з полиць атб?)))
муку выгребли, хотел взять 5 кило про запас, а её уже нет. Остальное вроде лежит Успіх написав:А є український контент такого плану?
у нас если просрочка, то дата свежая выбита, так что не придерешься.
-
Цитрин
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 518 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лют, 2022 16:06
sequence написав: Успіх написав: Мизантрóп написав:завтра продаст 300
Щоб продати - треба мати!©😁 А я - в бетоні і товарі.... І трошки в гривні. На моменті - без жодного долара! 
цену на товар придется поднять. чиста нервы подлечить
Я ціни, переважно, піднімаю з лагом в місяць-два! І дуже рідко з лагом у 2 тижні. А усе тому, що і продажі мого товару дуже розтягнені у часі. Наприклад, коли долар був по 26,5-27(півроку тому) - я купив: (умовно/наприклад) - 50шт. одного товару - 50шт. іншого - 50шт. ще іншого... - ну і т.д. До сьогодні (за півроку) з цього товару залишилось: (умовно/наприклад) - 10шт. одного.... - 5 - 20 - ну і тому подібні залишки товару... Так, як курс зростав поступово, то і ціни на цей і інший товар(але не на весь товар!!!) - я піднімав поступово з лагом +/- місяць(залежно від "ходовості" товару) Тепер, трошки ще на деякий товар попідтягував ціни... А замовляю товар тільки той, якого залишилось зовсім мало, або продавав під нуль. Але, замовляю тепер не по 50шт, а по 2-5-10шт. і т. д., і вичікую "кращого курсу", щоб знову замовити по 50, або хоч по 20шт кожного(ходового) товару. Якось так п.с. Правда, на НЕ ходовий товар - то НЕ піднімаю ціни, а на деякі позиції, то ще й познижував!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Вів 22 лют, 2022 22:00
Успіх написав:Я ціни, переважно, піднімаю
Для более подробной информации о моей саксес-стори пришлите 10 грн...
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2414 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 24 лют, 2022 09:31
75stasstas75 написав:Эт точно, сегодня камнем вниз, па25 где то
сьогодні будуть черги АТБ і Сільпо, вигрібатимуть туалетний папір, бо вже іде паніка жидким, ще встигнеш запастися стратегічним продуктом
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 24 лют, 2022 09:35
flyman написав: 75stasstas75 написав:Эт точно, сегодня камнем вниз, па25 где то
сьогодні будуть черги АТБ і Сільпо, вигрібатимуть туалетний папір, бо вже іде паніка жидким, ще встигнеш запастися стратегічним продуктом
Дивно, що вчора всі продукти були на місці/повні полиці і з борошном/гречкою/цукром і т.п. і людей було НЕ багато в атб! Ніхто у війну не вірив... 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4