Так від твого цоколя там кілометрів 5-6. Сядь на велік та з'їздь подивися а потім і нас повідомиш. Останні вибухи, хотів написати були 10 хвилин тому, але знову почалися.
Хом"якоіїд радить педалити в сторону Польщі
І яким чином? Вашавка стоїть в пробці зранку. Наскільки знаю, перша, а можливо і єдина електричка з Києва на Ірпінь була десь о 12.30 На ровері драпати будеш?
wild2006 написав:"поки україна ригати тут за всіх буде" Вы не правы. Я уже вижу диалог Украина - Европа+США - А чё эта вы нас не защищаете? Нас захватывают! - А как вы сами свой Крым защищали, так и мы вас будем!
И на этом всё кончится. Дело не в них, а в том что и как делала сама Украина с появлением первого "зеленого человечка".
С территории Беларуси идут войска и летят ракеты, где заявы? Где ответка?
"День-два на ізмор, і запал фюрера зачахне." С чего бы? Разве ему жаль солдат? Патронов? Техники?
солдати поки що не термінатори, їм тре їсти, спати... Через 2..3 дні тре вводити резерв. Поки "баби нарожають" пройде 19 років.
Козак-характерник написав:Я про те і кажу, що важлива політична воля, а не юридичні документи. Але якщо вже дійшло до війни, то при наявності волі, можна і юридично оформити.
Зачем им такое дорогостоящее ярмо? Ради чего? Избиратели одобрят?
Козак-характерник написав:Я про те і кажу, що важлива політична воля, а не юридичні документи. Але якщо вже дійшло до війни, то при наявності волі, можна і юридично оформити.
Зачем им такое дорогостоящее ярмо? Ради чего? Избиратели одобрят?
Це вже інше питання. Навіщо? Практично - заради власної безпеки. Світ взаємоповязаний. Не покарати злочинця зараз - створити і для себе потенційну загрозу. Крім того - людські цінності захистити, ідеали свободи. І це не дорого. Може обійтися набагато дорожче.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 24 лют, 2022 17:35, всього редагувалось 3 разів.
drevlyanin написав:І яким чином? Вашавка стоїть в пробці зранку. Наскільки знаю, перша, а можливо і єдина електричка з Києва на Ірпінь була десь о 12.30 На ровері драпати будеш?
думаю, що марш-кидок на ровері 80 км Варшавкою можу подолати, якщо виїхати як сонце зійде, тільки смисл?