wadimk написав:Поясните мне, человеку не военному, каким образом можно уничтожить 15 танков в колонне ? Т.е.15 человек одновременно в поле используют джевелены? ЗЫ: Мне не нравятся такие новости. Похоже на фейк.
В теории можно. Колонна пропускается немного вперёд. На пути создаётся препятствие, или подбивается первый (с этого момента далее они "застрянут", или значительно замедлятся). Далее - дело техники (получается "локальный котёл")
По другой версии из интернета - там была авиация, которая разбила колонну
По третьей версии - колонна украинская (есть видео, где несколько танков в колонне подбито. Но не понятно - чьи)
долярчик просить достовірну інформацію, із підписами, та мокрими печатками
wadimk написав:Поясните мне, человеку не военному, каким образом можно уничтожить 15 танков в колонне ? Т.е.15 человек одновременно в поле используют джевелены? ЗЫ: Мне не нравятся такие новости. Похоже на фейк.
якщо подумати, то підбивається першій і останій, колона в ступорі, далі розстріл нерухомих мішеней, якось так з точки зору диванного тактика
В теории можно. Колонна пропускается немного вперёд. На пути создаётся препятствие, или подбивается первый (с этого момента далее они "застрянут", или значительно замедлятся). Далее - дело техники (получается "локальный котёл")
По другой версии из интернета - там была авиация, которая разбила колонну
По третьей версии - колонна украинская (есть видео, где несколько танков в колонне подбито. Но не понятно - чьи)
що саме вас в цьому дивує? що можна зробити 2 десятки пострілів з птур у стільки ж пар рук за короткий проміжок часу? нехай навіть пар рук у двічі менше, танк штука важка, неповортка, поки зрозуміють що і як, вже і горіти буде, ще ж залежить де їх зустріли на марші. попадання практично 100%, от вам і результат.
Прибув у Рівненський пункт переливання крові о 17-20. Працівники в приємному шоці. якщо це доречно так сказати в такий час. Більше 300-т донорів за день було, це рекорд в історії цього закладу. Я приємно вражений самовідданістю Українців (навмисне пишу з великої літери). Кров від мене дефіцитної групи не взяли, бо таку кількість як була сьогодні, аби змогли переробити до ранку. Завтра знову піду здавати, якщо не розбомблять і закликаю всіх це зробити. Кожна крапля Вашої крові може врятувати життя Українця.