Хомякоид написав:Щось в мене нехороші передчуття що Київ здають.
Дуже цікава думка, особливо з огляду на те, що влада почала роздавати стволи населенню. Навіть не сподівався. Одне з двох, або влада таки прозріла і в нас як в Швейцарії таки дозволять мати вогнепал на домогосподарстві, або вже останній засіб (last resort) її порятунку. Але це не Київ "здають", а навпаки обороняють. Я бачу ти там від німців заразився менталітетом. До речі, єдині з колег, які не поспівчували, не поцікавилися, взагалі як бездушні боти: - арабайтен, - яя, - дас іст ніхт зер гут
Розумію, що хочеться вірити в краще, але прошу пам'ятати - об'ективної інформації нема і не буде, з жодної сторони. ЗСУ прикрашає досягнення і применшає втрати, і загалом це правильно, щоб менше було панічних настроїв, але треба розуміти - насправді ситуація дещо гірша. Водночас, в жодному разі не можна дослухатись до ворожої пропаганди, бо та бреше на свою користь і в більших мастшабах.
Може завтра переломний день? - і далі поженемо ворога аж за межі нашого кордону!
Думаю для Киева сегодня решающая Ночь. Молимся друзья за Героев, за Правду и Веру. Давить этих гнид! Если выстоем до утра, п_здец оркам будет, есть внутрення уверенность. Там и фуры вчера вооружения пошли к нам из Польши и других союзников. У нас несломенная мотивация. Только с_ка не хватает Нуптунов и Ольхи и т.д.
Може завтра переломний день? - і далі поженемо ворога аж за межі нашого кордону!
Думаю для Киева сегодня решающая Ночь. Молимся друзья за Героев, за Правду и Веру. Давить этих гнид! Если выстоем до утра, п_здец оркам будет, есть внутрення уверенность. Там и фуры вчера вооружения пошли к нам из Польши и других союзников. У нас несломенная мотивация. Только с_ка не хватает Нуптунов и Ольхи и т.д.
Зі Львова 6 год. до Києва. Вже могли би добратися до Ворзлеля-Бучі-Гостомеля і розпідарасити окупантів
Faceless написав:Розумію, що хочеться вірити в краще, але прошу пам'ятати - об'ективної інформації нема і не буде, з жодної сторони. ЗСУ прикрашає досягнення і применшає втрати, і загалом це правильно, щоб менше було панічних настроїв, але треба розуміти - насправді ситуація дещо гірша. Водночас, в жодному разі не можна дослухатись до ворожої пропаганди, бо та бреше на свою користь і в більших мастшабах.
Сегодня у себя в городе (не могу сказать где по понятным причинам) видел двоих молодчиков спортивного телосложения, показались очень подозрительными, неспеша гуляли, медленно и молча шли, все посматривали по сторонам. Может у меня на фоне всего параноя возникла сейчас, чрезмерная подозрительность, но решил лучшен перебдеть чем недобтеть. Позвонил сначала на горячую линию в СБУ 0800 501 482, 10 минут звонил-вообще не отвечает номер. Звонил и в Полицию 102, все операторы заняты и т.д. Вообщем такие дела.