ЛАД написав:Насчёт харьковских предприятий. В Харькове вражеских войск нет! Бои идут за городом. Где-то с час назад было несколько серий выстрелов на востоке. Говорят, были прилёты на Горизонте (восточная окраина) - не знаю, правда ли.
Все силы брошены на Киев, свидетели из окрестностей сум писали что техника едет на киев непрерывно с утра до вечера.
ЛАД написав:Насчёт харьковских предприятий. В Харькове вражеских войск нет! Бои идут за городом. Где-то с час назад было несколько серий выстрелов на востоке. Говорят, были прилёты на Горизонте (восточная окраина) - не знаю, правда ли.
Может там уже дивизион Нептунов готов для Орков. В дупу- боевые випробування. На орках- повипробуэм
Может там уже дивизион Нептунов готов для Орков. В дупу- боевые випробування. На орках- повипробуэм
Востаннє редагувалось GDV29 в П'ят 25 лют, 2022 19:19, всього редагувалось 2 разів.
Успіх написав:Тут би класно було, якщо б хтось "знаючий"(колишній військовий) - оцінював тричі на день загальну ситуацію і давав свою оцінку. Наприклад так(за 12бальною шкалою) 7:00 - оцінка успішності ведення загального бою на фронті 9 балів 15:00 - успішність 7 балів 20:00 - успішність 10 балів
Розумію, що хочеться вірити в краще, але прошу пам'ятати - об'ективної інформації нема і не буде, з жодної сторони. ЗСУ прикрашає досягнення і применшає втрати, і загалом це правильно, щоб менше було панічних настроїв, але треба розуміти - насправді ситуація дещо гірша. Водночас, в жодному разі не можна дослухатись до ворожої пропаганди, бо та бреше на свою користь і в більших мастшабах.
Ни у кого из здесь присутствующих нет достоверной и сколько-нибудь полной информации о реальной ситуации. Те видео, которые здесь выкладываются... Точно можно сказать, что ситуация очень непростая, но такая формулировка ничего не даёт.