Успіх написав:Вже маю папірець на отримання одягу і т.п. Так по-трохи і до Джавелінів/Стінгерів доберусь!)))
Хєрячь їх там Долярчик як наші предки воювали з Московією. Більше наб"еш швидше вступимо в Євросоюз, і ціна на твій смарт вже буде європейська, з багатьма нулями.
Так, як з Московією, не треба, бо програли. Надо так, как в прошлую войну (по результатам, но не жертвам).
Непокоять чутки про можливе вторгнення бульбофюрера з півночі. Да і говорив вчора з одним білорусом, каже дійсно зібрали білоруську армію на кордоні з Україною. Хто з північних міст, готові зустріти бульбашів та зупинити ? Тероборна в Житомирі, Луцьку, Рівно зформована ?
Германия с 17:00 мск закроет своё воздушное пространство для российских самолётов. Германия закрывает своё воздушное пространство для российских самолётов
Об этом сообщает Bild.
Отмечается, что запрет будет действовать не менее трёх месяцев.
Ранее стало известно, что Дания закроет своё воздушное пространство для российских самолётов, об аналогичном решении объявили в Исландии и Бельгии
Успіх написав:Вже маю папірець на отримання одягу і т.п. Так по-трохи і до Джавелінів/Стінгерів доберусь!)))
Хєрячь їх там Долярчик як наші предки воювали з Московією. Більше наб"еш швидше вступимо в Євросоюз, і ціна на твій смарт вже буде європейська, з багатьма нулями.
Так, як з Московією, не треба, бо програли. Надо так, как в прошлую войну (по результатам, но не жертвам).
Bobua написав:Єдине нині питання -- чи здатен цивілізований світ збити ядерні ракети ще на старті?
Ні не здатний. Україну можна стерти з карти за 10-15 хв. Європу я думаю також. Америка можливо має засоби знищення ракет. Але думаю 100% усіх ракет знищити неможливо.
Германия с 17:00 мск закроет своё воздушное пространство для российских самолётов. Германия закрывает своё воздушное пространство для российских самолётов
Об этом сообщает Bild.
Отмечается, что запрет будет действовать не менее трёх месяцев.
Ранее стало известно, что Дания закроет своё воздушное пространство для российских самолётов, об аналогичном решении объявили в Исландии и Бельгии