Можливо, вже прибрали. Техніка розірвана на шматки, бортова броня має багато дірок. Думаю, фарша там було багато. Мені не зовсім ясно, як саме їх покришили. Високоточним???
Медведук вилетів за межі держави, очевидно, що це була умова початку перемовин. Я тут попереджав зелебобіків, що за кума буде помств, иинулорічне весняне загострення, частково, теж було за це.
lapay написав:Медведук вилетів за межі держави, очевидно, що це була умова початку перемовин. Я тут попереджав зелебобіків, що за кума буде помств, иинулорічне весняне загострення, частково, теж було за це.
Так, вельми схоже. У Хуйла весняне загострення. Погрожує атомною бомбою.
Можливо, якби Медведчука випустили би раніше, то безумний московитський цар не почав би війну???
Frant написав:Можливо, якби Медведчука випустили би раніше, то безумний московитський цар не почав би війну???
В Грузії зараз проросійський премьер, який не хоче вводити санкції. Обрали демократичним шляхом. Якщо ми не даємо Медведчуку чи Бойку бути в політиці, насильно,через сакнції поза рішення суду, то, по лозиці Путіна, насилля може бути і проти нас. Не Медведук причина війни, але він можливий тригер процесу підготовки.
lapay написав:Медведук вилетів за межі держави, очевидно, що це була умова початку перемовин. Я тут попереджав зелебобіків, що за кума буде помств, иинулорічне весняне загострення, частково, теж було за це.
Так, вельми схоже. У Хуйла весняне загострення. Погрожує атомною бомбою.
Можливо, якби Медведчука випустили би раніше, то безумний московитський цар не почав би війну???
Вже видно що московія війну програла, здаються в полон масово, полонені кажуть що звичайні солдати відмовляються йти в бій і т.д. Чечени розхерячені в хлам. Зі сторони України вибрано правильну тактику, тримати великі міста с достатнім насиченням ПТО та ППО засобів. Путлер викинув останій козир, погрозу ЯО. Думаю все ж таки не дарма бацька подзвонив для переговорів, зрозуміли що все, далі тільки мир.
Bobua написав:Єдине нині питання -- чи здатен цивілізований світ збити ядерні ракети ще на старті?
Ні не здатний. Україну можна стерти з карти за 10-15 хв. Європу я думаю також. Америка можливо має засоби знищення ракет. Але думаю 100% усіх ракет знищити неможливо.
"засоби знищення ракет" есть у всех. И даже у нас. Но, с одной стороны, нет гарантии уничтожения, особенно, при массированной атаке. С другой стороны, если при этом произойдёт взрыв заряда, то легче будет, но ненамного.
Мова йде про ядерні(балістичні) ракети. Україна не має засобів знищення таких ракет, не мели дурниць. Україна - 100% гарантоване знищення Європа - 100% гарантоване знищення Америка - 90% гарантоване знищення, при бажанні/підготовці. Наприклад, підпливає підводний човен і випускає 16 ракет. Не хочу нікого лякати, але є ймовірність ядерного удару. Не стратегічного, а тактичного. Тобто зона ураження значно менша, можна застосувати на Донбасі, наприклад, де майже немає мирних жителів. Після такого удару буде однозначна капітуляція України. США ж використали атомну зброю, чому ж Росії не можна? Правда дуже сумніваюсь що режим путіна довго після цього протягне.
andrijk777 написав:Ні не здатний. Україну можна стерти з карти за 10-15 хв. Європу я думаю також. Америка можливо має засоби знищення ракет. Але думаю 100% усіх ракет знищити неможливо.
"засоби знищення ракет" есть у всех. И даже у нас. Но, с одной стороны, нет гарантии уничтожения, особенно, при массированной атаке. С другой стороны, если при этом произойдёт взрыв заряда, то легче будет, но ненамного.
Мова йде про ядерні(балістичні) ракети. Україна не має засобів знищення таких ракет, не мели дурниць. Україна - 100% гарантоване знищення Європа - 100% гарантоване знищення Америка - 90% гарантоване знищення, при бажанні/підготовці. Наприклад, підпливає підводний човен і випускає 16 ракет. Не хочу нікого лякати, але є ймовірність ядерного удару. Не стратегічного, а тактичного. Тобто зона ураження значно менша, можна застосувати на Донбасі, наприклад, де майже немає мирних жителів. Після такого удару буде однозначна капітуляція України. США ж використали атомну зброю, чому ж Росії не можна? Правда дуже сумніваюсь що режим путіна довго після цього протягне.
капітуляція? я думаю неходячі встануть щоб не було ні Путіна ні РФ
може таки як Сталіна, таки там отруять свої ж
Востаннє редагувалось flyman в Нед 27 лют, 2022 17:37, всього редагувалось 1 раз.