|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:24
Понаехал написав: flyman написав:Щоб виїхати по ньому, тре в"їхати по ньому. А так що нелегально попав вна Україну?
Что значит не легально? Можно въехать и выехать по любому документу. Использовать внутри страны - любой.
Можна, але не більше 3х місяців перебувати, або робити ВНЖ/ПМЖ. Але громадяни України в"їзжають/виїзжають і показують українським погранцям українські паспорти. А громадяни інших держав, свої. Якщо громадянин України в"їхав/виїхав по паспорту іншої країни, то він порушив правила в"їзду/виїзду. А так вийде, що нізвідки намалювався громадянин Ізраїля. В мене б виникли запитання: а не диверсант?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:25
juristkostya написав: vitaliian написав: flyman написав:чому ще досі стоїть кримський міст?
Не время им заниматься сейчас все резервы РФ будут кинуты на кольцо вокруг Киева, боевые действия в других городах должны сильно снизиться, потому что запас боеприпасов у РФ не бесконечный.
пока что очевидное обострение с нарочитым обстрелом жилых районов на Харьковском направлении
Київ тільки що обстріляний русо-фашистами! Ракета впала неначе в Броварах. Московські фашисти хочуть нас залякати, ур** лапотні!
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:26
edvardd написав:Христо Грозев: на сбитом ночью под Киевом Ил-76 были 225 российских десантников.
Фейк, очевидно.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:26
Frant написав:Ракета впала неначе в Броварах.
Брат написав, що навіть вибуху не чув, в підвалі сидять.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:27
Понаехал написав: flyman написав:Щоб виїхати по ньому, тре в"їхати по ньому. А так що нелегально попав вна Україну?
Что значит не легально? Можно въехать и выехать по любому документу. Использовать внутри страны - любой.
Тут тобі не США.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:39
Hotab написав:1. Не вижирайте там гуманітарку. Чим більше вижрете ви (а у вас там і так непогано годують), тис менше буде тим, для кого це дійсно єдина можливість поїсти (фронт в оточенні в містах). Будете смаколики жувати, коли заробите на них,тобто між боями.
Так приїдьте і заберіть - допоможіть волонтерам перевезти все на Схід! А нас покищо відгодовують - бо через день-два-5 - може і голодні будемо сидіти в окопах! Тож покищо набераємось сили. Hotab написав:2. Не сидіть тут в "бла-бла-темах", а читайте в інеті принаймні ттх та бойові можливості вашої штатної зброї.Коли вам на заняттях вперше в руки попаде РПГ (різних модифікацій) , ви ВЖЕ повинні знати максимальну дальність пострілу, вбивчу силу (що він може? танк? БТР? автомобіль?) . Не думайте,що вам розказали/показали, і ви все зрозуміли і вже вмієте. Найбільші проблеми виникають, коли воїн не вміє оперувати зброєю, яка йому попала в руки
Та я тут дуже не сиджу - так трохи швидко перегляну/перебіжу очима, відпишу і.... - а далі вже справді розглядаю/вивчаю зброю в інтернеті! Hotab написав:Успіхів вам в новій справі
Дякую. Успіхів Успіху тут вже стільки набажали, що я вже ТОЧНО ПРИЇДУ З УСПІШНОЮ ПЕРЕМОГОЮ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! Ой+ написав:А конкретний мобілізований строчить тут тільки 30 постів на день, може краще інтернет на дос-атаки використовувати?
Це ви мені? То я ще раз кажу - людей приїжджає більше, ніж можуть дати ради. Тому і часу вільного трохи є. Але не переймайтесь - скоро з окопу ще захочете цікавої інфи з гарячої точки - але не знаю, чи 1 раз на день вдасться написати. Тому, покищо пишу, як обстановка у воєнній частині, а далі.... а далі буде!  flyman написав:Чому ще досі стоїть кримський міст?
На мене чекає  Я його як гахну з Вільхи, то одні щепки від нього полетять!))) А якщо серйозно, то ти мене питав, яку воєнну спеціальність дали - то мені ще вчора на воєнніку написали, що..... Коротше, вони напевно, цей форум читають і знали, що найкраще я вмію  Є варіанти, Флай?))))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:42
Успіх написав:то мені ще вчора на воєнніку написали, що..... Коротше, вони напевно, цей форум читають і знали, що найкраще я вмію  Є варіанти, Флай?))))
екстрасєкс, маєш дар передбачення
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:48
flyman написав: Успіх написав:то мені ще вчора на воєнніку написали, що..... Коротше, вони напевно, цей форум читають і знали, що найкраще я вмію  Є варіанти, Флай?))))
екстрасєкс, маєш дар передбачення А якщо серйозно і трохи подумати - то ти сам здогадаєшся))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 28 лют, 2022 20:58
Початкова інформація була про балістичну ракету.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-