Хомякоид написав:Вообще сегодня тихо как по мне, не ?
В районе Чернигова пока без изменений, идет сопротивление, стреляют, туда сюда ездят танки.
Черниговчане мне больше всего нравяться. Может потому что я там был. Здать оркам такой красивый город будет трагедия. Держитесь, по моему наступает перелом.
Конечно как по мне труднее всего в Мариуполе. Ну там Азовчане держаться, думаю будут до последнего патрона отбиваться.
Козак-характерник написав:Тому вітаю будь які перемовини. Треба тягнути час
перемови взагалі не впливають на інтенсивність обстрілів, тобто вони майже нульові виходячи з результату , основна мета перемовин з нашої сторони-це збереження життя цивільного населення (зелені коридори в бік міст України, а не в бік РФ). тому прошу припинити тему перемовин в контексті гілки (всі перемовини будуть без результату, тому що РФ вимогає:
- відмова від Криму і Донбасу - демілітаризація (тобто не буде ні ВСУ ні Нацгвардії, тільки Поліція і погранслужба CostGuard) -заборона всіх політичних партій і ще декілька пунктів
prodigy написав:- відмова від Криму і Донбасу - демілітаризація (тобто не буде ні ВСУ ні Нацгвардії, тільки Поліція і погранслужба CostGuard) -заборона всіх політичних партій і ще декілька пунктів
ви собі уявляєте це?
А де ділась денацифікація? Буде курс 300, і інші пункти відпадуть, головне молоти орків.
Козак-характерник написав:Можливо навіть піде і на західну Україну з Біларусі
Вже готуються зустрічати.
це мішкі з песком- дітячи забави, але у людей не має потужних бетонних блоків , хоч і блоки для танка не дуже потужна перепона (це більше для захисту піхоти)
prodigy написав:- відмова від Криму і Донбасу - демілітаризація (тобто не буде ні ВСУ ні Нацгвардії, тільки Поліція і погранслужба CostGuard) -заборона всіх політичних партій і ще декілька пунктів
ви собі уявляєте це?
А де ділась денацифікація? Буде курс 300, і інші пункти відпадуть, головне молоти орків.
Український бізнесмен Мирослав Загорський виявив канал, за допомогою якого росіяни обходять санкції. Завантажуть в Німеччині товари і везуть через польський кордон. Білоруськими вантажівками. «Друзі, прошу вас надіслати мій наступний пост всім своїм знайомим у Польщі полякам (можна і нашим). Я тут зупиняю тут потік руских і білорускіх машин, які щільним потоком йдуть до нашого ворога. Завантажені в основному жратвою, запчастинами, ліками. Це в обхід санкцій німці та інші ситі морди торгують з москалем. Ми це спинимо самі, біженці голими руками заблокують, знімуть номера, спустять шини. А після війни ці вантажівки заберемо в рамах контрибуції! Ми переможемо, а переможців не судять! Слава Україні!» Мирослав з друзями голіруч зупиняє білоруські вантажівки. І пропонує білорусам альтернативний варіант. Оскільки до окупанта їх все рівно не пустять, залишатися в Україні та возити свої товари українцям. Ситуація «win-win». Пропозиція реальна, підкріплена контрактами. Кажуть, дехто вже погоджується.