До кінця травня все вирішиться.
На нашу користь. Але точніші результати не готовий сказати.
|
|
![]() До кінця травня все вирішиться. На нашу користь. Але точніші результати не готовий сказати. Востаннє редагувалось Хомякоид в Чет 10 бер, 2022 22:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]() Відставити песимізм
(це не пропаганда, це сухий фактаж 10 березня) Українська армія стримує наступ, а серед росіян збільшується кількість дезертирів. Противник деморалізований та здається в полон, оскільки шанси на перемогу рівні нулю. Під Києвом ЗСУ знищили ворожі танки, ліквідували командира полку РФ, ще 10 робочих танків ворога захопили на Чернігівщині, а також знищили дивізіон балістичних ракетних комплексів «Іскандер-М». ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ так заметил, в частности по фейсбуку. Самые активно настроенные "вояки" "до последнего, додавить, если не сейчас то никогда и тп" - это те кто сидит по заграницах, или как минимум вывез заграницу семью, и/или сидит сам по селах, или не годен в военное время. Совсем другое посидеть неделю в многоэтажке без света (и возможности репостить видосики), тепла, воды, и работающих магазинов, еще и под обстрелами.
Кто не под обстелами - сидеть с мыслью что эти обстрелы могут перекочевать на твой город, а ракеты могут лететь далеко. Второе. Почему-то некоторые прям уверены что Путин не пойдет на запапдную Украину. Поешл бы, если бы была возможность. Если б можно было пригнать для атаки побольше вояк с техникой. А так вояки еще нужны "в тылах", а то еще внутри страны бунтовать начнут. Все это очень похоже может затянутся в долгую тянучку (на подобии донбаса). Когда и отступать никто не хочет, и на результативное наступление не хватает ресурса. С обеих сторон еще очень рано готовить победные предвкушения...(
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуГоворил с Кыргыстаном.
Тоже девальвация приличная местной валюты после девальвации рубля. ![]() Я сподіваюсь вам відомо, що більше половини (а може навіть і набагато більше половини) розбитої ворожої техніки та вбитих орків витягнула на собі арта!! Так само було і в гарячих 14-15 роках.
В умовах міста (я сподіваюсь) спрацюють американські ПТРК, я дуже сподіваюсь! Якщо в містах вони є. В умовах боїв, які є зараз, все винищує арта!!! Я сподіваюсь, всі тут присутні розуміють, що арта - це не про тероборону. Це не про людей біля військоматів. Це про тих, хто зараз вже стоїть в полі і лупить по заданим координатам. І відразу тікає , бо туди летить у відповідь, або летять бомбардувальники. Це про тих, хто зараз в активних боях. Всі вони зараз воюють або в напівоточеннях , або оточеннях. Всі вони на умовному лівому березі. Що таке арта, якій більше не привозять снаряди?? Що таке арта, у якої ресурс ствола вже вижив своє, а ремонту нема?? Що трапиться, якщо арта замовкне?? Чим західна половина України має намір оборонятись, якщо доведеться?? Чи є там артбригади в резерві?? Чи є для них боєприпаси , які потрібні в кількості жд вагон за день? Зрозумійте, рашисти дохнуть тисячами, щодня наші палять в десять раз більше техніки, аніж гине нашої. Але все має межу. І вона не так далеко. По авіації вона вже майже прийшла. Якщо нам не дадуть машини. Чи дадуть нам арту та рсзо, я навіть не чув таких обіцянок. У вас амнезия, или в чем дело?? Я вроде говорил о навязанных нам невыгодных переговорах, если падёт Киев. Без "пехоты" Киев не взять. Я пока верю, что у мордора нет столько мотивированных солдат, чтобы лезть в уличные бои и умирать за путлера на улицах Киева. Но!! У этого дебила могут сдать нервы и он пойдет по пути грозного. Это никакой не призыв сливать город. Наоборот!! Бороться за жизнь любой ценой. Но это надо держать в уме.
|
|