Військові з 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ в Миколаївській області зафіксували і пострілом з ПЗРК “Ігла” знищили російську крилату ракету, яка летіла в напрямок Кропивницького.

|
|
![]() Гарні новини від наших сміливих десантників!
Військові з 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ в Миколаївській області зафіксували і пострілом з ПЗРК “Ігла” знищили російську крилату ракету, яка летіла в напрямок Кропивницького. ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 22 бер, 2022 19:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЖурналіст додав, що скидаючи «по одній бомбі за раз росіяни відключили електрику, воду, продовольство і, нарешті, особливо важливо, стільниковий зв'язок, радіо і телевізійні вишки».
«Відсутність інформації в умовах блокади має дві мети. Перша – це хаос. Люди не знають, що відбувається, і панікують. Спочатку я не міг зрозуміти, чому Маріуполь був зруйнований настільки швидко. Тепер я знаю, що це сталося через відсутність зв'язку. Безкарність – це друга мета. Коли з міста не надходить жодної інформації, немає фотографій зруйнованих будівель та вмираючих дітей, російські війська можуть робити все, що захочуть. Якби не ми, не було б нічого. Ось чому ми так ризикували, щоб мати можливість передати світові те, що ми бачили, і ось що розлютило Росію настільки, що вона почала полювання на нас», - пояснив Чернов. ... За його словами, він з колегою надсилав фото та відео, зняті у пологовому будинку, протягом кількох годин. «У своїй ізоляції (у сховищі — НВ) ми нічого не знали про зростаючу російську кампанію дезінформації, спрямовану на дискредитацію нашої роботи. Посольство Росії в Лондоні опублікувало два твіти, в яких назвало фотографії AP фальшивими і стверджувало, що вагітна жінка — акторка. На засіданні Ради Безпеки ООН російський посол тримав у руках копії фотографій та повторював брехню про напад на пологовий будинок», - розповів журналіст. «На той час у Маріуполі не працювало жодне українське радіо чи телебачення. Єдине радіо, яке можна було спіймати, передавало збочену російську брехню, що українці тримають Маріуполь у заручниках, обстрілюють будівлі, розробляють хімічну зброю. Пропаганда була настільки сильною, що деякі люди, з якими ми розмовляли, вірили в неї, незважаючи на свідчення, які бачили на власні очі. Повідомлення постійно повторювалося у радянському стилі: Маріуполь оточений. Складайте зброю», – каже Чернов. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПоследние сплетни про Лукашка. Лукашок вывел из Украины дипломатов и 21 марта должен был вступить в очередной раз в войну против Украины, но не вступил из-за очень низкой поддержки этой идеи в армии и народе. Путин дал команду снести Лукашенко и поставить ручного царя. Эту мысль донесли Лукашку и тот понял, что пахнет жареным, отвёл войска от границы, вернул предыдущего начальника ГШ и затаился.
С украинской стороны тоже проведена работа по подготовке встречи белорусской армии - ВСУ, НГ и погранцы наготове. Очень высокая вероятность, что второго фронта удалось избежать. Путин же проводит скрытую мобилизацию, подтягивает резервы и проводит ротацию. Народу у него много, война затягивается. И да, Путина очень волнует западная помощь Украине. Поэтому он пытается отсечь Киев от неё, борясь за житомирскую трассу. Здесь он тоже надеялся на помощь Лукашка. Я думаю, что в Кремле лежит написанный заранее сценарий проведения парада победы 9 мая, потому что там любят символизм, типа стартанули 23 февраля, а 9 мая уже парад победы. Скорее всего, с этим связана накачка войск воюющими генералами и такие большие потери старших офицеров. Пиплу нужна красивая картинка на 9 мая. ![]() Я себя не обделил?Россия присвоила (перевела в свой реестр) около 800 самолетов, принадлежащих иностранным лизингодателям или зарегистрированных в иностранных реестрах.
Россия потеряла 78 самолетов, которые были арестованы за рубежом из-за санкций. Об этом пишет британская ВВС со ссылкой на заявление министерства транспорта РФ. Такая же участь видимо ожидает и все остальное заграничное имущество - заводы, отели, др. активы. ![]() Логично тогда национализировать все рф-ское за бугром. Вангую, что выигрыш будет не на стороне рф, потому что выгоднее вести бизнес за бугром - емкость рынков больше и правила игры прозрачнее. Вообще уникальный случай - это ж надо одним решением умножить огромную страну на ноль. ![]() ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 22 бер, 2022 20:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуjerua
Правительство работает максимально эффективно в сложившейся ситуации. Касательно не справедливости, тех кто остался: 1) люди не платят за жилье 2) многие сидят на гуманитарной помощи 3) они могут не платить коммуналку И также получают 6500, я к примеру вчера получил. А те кто уехали, вынужденны платить за жилье и все остальное. Поэтому не надо нагнетать негатив, все буде Украина! ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 22 бер, 2022 21:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|