Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21872188218921902191 ... 2534>
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 18:03

Може буде все не так гарно, як ви вважаєте. Навіть якщо ми переможемо, багато людей не повернуться. Навіщо біженцю з Харківа чи Маріуполя їхати до Києва, коли вони можуть поїхати до Мюнхена? А якщо тут буде країна з частково окупованими територіями, напівмиром-напіввійной, та новими Мінськими угодами? 14-й рік на максималках?
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 18:40

Vlad442 написав:Навіщо біженцю з Харківа чи Маріуполя їхати до Києва, коли вони можуть поїхати до Мюнхена
прикиньте сколько семей потеряли (и ещё потеряют((( жильё. Мюнхен им подарит 50-100 тыс квартир? Если да, прекрасно, будем считать это наш десант к членству в ЕС.

Только в сказки с хеппи эндом я не сильно верю. Поедут туда где есть свободные квартиры в аренду или купить (у кого какие возможности). Если во Львове есть на продажу 50 тыс готовых к заселению квартир, поедут во Львов (я не знаю вашего рынка недвижимости)

. На текущий момент столько жилья есть в Киеве и пригороде (в сумме), об этом ни раз писали СМИ, не хочу ковырять интернет где сколько. Вероятно, новострои на завершающих этапах будут экстренно достроены и сданы.

Зачем ехать в Киев и почему не в Мюнхен каждый будет решать индивидуально. В 2014 донецкие ехали в Киев и пригороды, на моем этаже из 4 квартир 3 - бывшие жители Донецка (на этаже я один с юга Украины).

По этой же причине вангую, пока мы не расселим всех кто остался без жилья, ни в какой ЕС нас не примут. Десятки тысяч вынужденых переселенцев им вряд ли будет интересно.

Большинство из них не смогут быть трудоустроены из за незнания языка и по другим причинам, и будут жить на пособия.

Я не утверждаю что будет именно так, хотелось бы услышать какой вИдение ситуации у других форумчан.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 21 бер, 2022 19:12

vitaliian написав:Я не утверждаю что будет именно так, хотелось бы услышать какой вИдение ситуации у других форумчан.

Многие и так хотели свалить, но "постоянно что-то мешало" (а многие миллионы свалили).
Теперь многим придётся начинать новую жизнь с нуля "принудительно".
И наверно её лучше начинать там, где лучше условия, а не так где есть есть риск войны, отсутствие жилья, инфраструктуры, и братских могил под забором.

Плюс на новом месте есть первичная помощь , и максимальное содействие, и фактическое отсутствие бюрократии.
Плюс формирование локальных диаспор, что облегчит языковой вопрос.

Я думаю, что многих "сомневающихся", особенно тех, кому тут уже нечего терять, или кого тут уже ничего не держит, - лишение "старой жизни" подтолкнёт "начать всё сначала", но уже на новой, потенциально более плодородной и удобрённой почве, или хотя бы более безопасной

Не агітую
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2022 09:41

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

По данным Государственной службы по чрезвычайным ситуациям (ГСЧС) Украины, с начала войны в стране частично повреждены около 3780 жилых домов, полностью уничтожен 651 жилой дом.

При этом, по словам главы ГСЧС Украины Романа Примуша, эта статистика отражает лишь те объекты, где спасатели могут оценить объем причиненного ущерба, не подвергая опасности свою жизнь, и в нее не входят оккупированные территории. Поэтому масштабы разрушений в реальности значительно больше.

С последним я согласен. Вчера я лично видел, как рф разрушили 120-ми минами два дома, кафе и высотку. И повредили пару домов рядом.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2022 23:34

В Німеччині без знання мови роботу не отримаєш, якщо заїхав саме як біженець, а не турист або по трудовій мігграції то отримати право на постійне проживання та інші права практично неможливо. Будеш людиною 3го сорту.
Безкоштовно кормити та селити нескінченно ніхто не буде, закінчиться війна, умови змінаться.
Чоловіків не випускають, частина повернеться до України щоб об'єднати сім'ю.
Ті чиє житло збережеться хоча б в якомусь вигляді повернеться за фінансовими причинами, як повернулися до ДНР/ЛНР частина тих, хто не зміг пристосуватися жити в інших містах.
Частина тих хто не зможе вивчити польську або німецьку мови повернуться.

Думаю що не сильно пошкоджені будинки будуть ремонтувати, а ось сильно зруйновані відбудують через багато років.
v0f41k

Подякував: 183 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2022 12:31

v0f41k написав:Думаю що не сильно пошкоджені будинки будуть ремонтувати, а ось сильно зруйновані відбудують через багато років.

ви забуваєте що будуть конфісковані квартири у росіян в Україні.
то всі хто без житла будут розселені в ці квартири
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2022 12:35

Олежан

....... думкою багатіє
Damien

Подякував: 780 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2022 12:54

тобто ви вважаєте що росіяни зможуть вільно користуватися майном? :mrgreen:
Олежан

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2022 13:16

Не можливо конфіскувати квартиру у пересічного на підставі того що він росіянин.
Люди будут селитись по родичам, чи за комуналку орендувати у знайомих, які виїхали.
  v0f41k написав:Думаю що не сильно пошкоджені будинки будуть ремонтувати, а ось сильно зруйновані відбудують через багато років.

Коли це вставити вікна, то відремонтувати не важко, але є багато домов, що потребують реконструкції. У родичей зруйновані капітальні конструкции панельного будинка. Квартира непридатна для житла. Як їх відновити я не уявляю. Даже у мирний час. Тих панелей вже 30 років як не роблять, а експертизи, проект...
Зараз живуть в мене.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2022 13:28

вже було офіційне розьяснення у яких росіян не будуть конфіскувари майно (ті що проживають тут постійно та інше)
всі інші - по напрямку корабля
Олежан

Профіль

#<1 ... 21872188218921902191 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість