або з"їжаєте зовсім, або якщо думаєте вернутися, то платите
можете домовитися про відсрочку, або меншу ціну...
комунальні платежі ніхто не скасовував, якщо на те пішло
|
|
![]() як правило, файли мають метадані, кому дуже цікаво може глянути і подивитися, напр. дату зйомки, але не факт, що не мінялися, тре оригінальний файл пошук по картинці в гугл: 06.03.2022 саме фото невідомо коли знято з.і. Схожий пошуковий запит: tourist attraction ![]() Мої клієнти з двох квартир у перші дні війни виїхали на захід України. Речі залишили, холодильники з продуктами увімкнені, воду і газ перекрили. З третьої квартири на Осокорках теж у перші дні кацапського вторгнення виїхали до родичів у село на Київщині. Декілька днів тому приїжджали до мене на Печерськ, повернув їм заставну суму, а гроші, які вони у лютому сплатили за оренду, але повний строк не прожили, з втратою для себе (нарахував меншу суму) врахував як сплату комунальних за лютий, за 10 днів березня їхню комуналку узяв на свій гаманець. Біда спіткала усіх. Орендний бізнес надовго призупинено, а, можливо, й знищено. Надія на Бога, ЗСУ і українську ППО навколо Києва.
Ось стаття про орендні справи на заході України: ![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Я нікому не нагадував про орендну плату. Хтось мовчить, хтось заплатив. Хто вирішив заплатити, тому я не робив знижку, а пропонував платити скільки зможуть. Коли війна залишила їх без доходу, пусть не платять, чи платять хоч за комунальні. Як мають змогу, повну суму. Усі, хто запропонував платити, заплатили повну суму, але більшість затерялися. Деякі живуть. Деякі проінформували, что вони виїхали, залишили речі та перекрили воду. Сподіваються повернутися. У день оплати ініціативи не проявили.
Коли вибухом винесло вікна, та орендар забивав їх фанерою, як я могу примушувати платити оренду? ![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -Оболонь? ![]() Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -В місті. Спочатку роздовбали північну частину. Потім почали бомбити все, але все одно на Салтівку прилітає вище середнього. Північна Салтівка це місто-примара. Приліт майже до кожного будинку, фасад якого виходить на північ. Немає комунікацій, опалення – якщо вивалило квартиру, то чи труби порвані, чи розморозяться. Усі, хто хоч якось міг, звідти виїхали. Решта Салтівки це лотерея. Вчора було це
![]() забитые окна только в домах которые не подлежат восстановлению. В зависимости от степени разрушений, спрос на жильё в столице после войны будет огромный я бы сказал на исторически рекордных уровнях. Потому что 2,5 млн киевлянам некуда деваться. В теории если переселить все 2,5 млн на западную, где они будут там работать? Мало обеспечить людей жильём, под них нужна инфраструктура школы, садики, больницы, транспорт, логистика, склады, товары, магазины. Есть пример Ирпеня, когда к его 30 тыс добавили порядка 50 тыс нового населения, в итоге почти все понаехи поехали на работу в Киев, потому что в Ирпене особо работы не было. И на момент войны инфраструктура ещё не подтянулась.
![]()
На данный момент как минимум 2 людей знаю, которые оставили квартиры в Киеве и получили ПМЖ в "стране золотого миллиарда" (ТМ Эйрмакс). 2 семьи сейчас в Германии, ищут пути в США. Одна - мама с дочкой (папа в Украине по понятным причинам). Давно хотели в СШа, но все не доходили руки заняться вопросом. Сейчас жизнь заставила. Вторые - пара 60+. Пытаются по-быстрому к дочке в США, в Киеве 2 квартиры оставили. 1 семья (мама+сын, папа в Украине) в Польще, понимает, что в США вряд ли попадет, пытается как-то найти пути в Канаду или ВБ. Отличный Инглиш как основной аргумент. Конечно, на этих примерах не построить никаких прогнозов или статистики, но то, что много людей уже не вернутся - факт. Мало того, для кого-то эта вынужденная "экскурсия" (очень извиняюсь за сарказм, но по другому не скажешь) откроет глаза на забугорье. Ведь не секрет, что по бедности или по инертности очень много граждан Украины ни разу не были за рубежом. Кто-то был туристом. Кого-то жизнь заставит работать там - глядишь и втянутся. Я ничего не хочу прогнозировать в контексте ветки этим. Просто добавляю штрихи в демографическую картину.
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|