реальный путен умер в 2007, а сколько его клонов??
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну ВРУ прийняла закон #1740-1
... Закон передбачає звільнення від військової служби (строкової, під час особливого періоду та мобілізації) громадян України, які: - зайняті постійним доглядом за особою з інвалідністю ІI групи або за особою, яка за висновком медико-соціальної експертної комісії або лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я потребує постійного догляду; Який документ є підтвердженням того, що людина постійно доглядає за особою інвалідом ? І хто уповноважений видавати такий документ ? Це питання актуальне зараз для тих, хто доглядає за близькими людинами, бо до війни потреби підтвердити цей статус не було необхідним, т.к. догляд за такими людьми є як саморозуміючим обов'язковом, але якщо зараз можуть мобілізувати доглядача, то такі інваліди лишаться сам на сам з суровою дійсністю Востаннє редагувалось GALeon в П'ят 25 бер, 2022 14:49, всього редагувалось 4 разів.
![]() нашел интересное видео, рекомендую
Bayraktar TB2 хорошая вещь, но у Турции есть дроны посовременнее и с большей полезной нагрузкой , Bayraktar Akinja -Грузоподъемность Akıncı составляет 1350 кг, включая 400 кг внутренней и 950 кг внешней нагрузки (это существенно больше, чем TB2-150кг) 2 марта 2022 года генеральный директор Baykar Халук Байрактар заявил, что Akıncı был экспортирован в другую страну, но название страны не разглашается ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКак-то много чести Жирику, в компанию к царям ![]() Ердоган відмовився передати Україні російські ЗРК С-400 Ердоган відмовився передати Україні російські ЗРК С-400
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган прокоментував пропозицію США про передачу Україні російських зенітно-ракетних комплексів С-400. Про це пише Haberturk. Раніше Сполучені Штати неофіційно обговорювали з Туреччиною можливість передачі Україні С-400, щоб допомогти їй захиститися від Росії. У своїй заяві після повернення з саміту НАТО Ердоган сказав: "Сьогодні ми знаходимося в тій же точці, про яку ми говорили на початку, що справа щодо С-400 нас закрита. Питання для нас закрите". ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗвертались до них, кажуть, що вони оформлюють лише компенсацію за доглядом таких людей. А т.я. дохід доглядача великий, то компенсація йому не надається. Але питання не в отриманні компенсації {тому зауважив, що доглядається рідна людина, тому і забезпечується матеріально власними коштами долгядача без притензій на будь-які компенсації}, а необхіден лише документ, що саме ця людина здійснює догляд за особою з інвалідністю і собез {УСЗН} шле лісом( ![]()
А это с оффсайта ГУР МОУ: Верить или не верить, каждый решает сам. ![]() GALeon
Смотрите. У меня такая ситуация, но я оформлял года два назад и кое что могло измениться. Собес мне звонил в январе и говорил что надо зайти переоформить какието бумаги в связи с изменением законодательства. Для начала вам в собесе, или как он там сейчас называется, надо найти человека ответственного за этот вопрос - оформление статуса по уходу за человеком требующем постоянного ухода. Этот человек выдаст вам список документов необходимых для оформления. По памяти это должно быть - справка от семейного врача больного о необходимости ухода - решение медкомиссии поликлиники, не ВТЭК, а именно внутренней комиссии медучереждения, о необходимости ухода - справка от вашего семейного врача что вы в состоянии такой уход обеспечить - ваша заявка о готовности обеспечить уход - заявка больного о том что он согласен на уход с вашей стороны - бумажка от банка об открытии счета на который будут перечислять матпомощь (230 грн ![]() Все это соберете и идете в собес, там вас поставят на учет. Важный момент. Как я понял человек получающий такой статус не должен быть официально трудоустроен
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|