|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 29 бер, 2022 16:57
Желающим додавливать. Я понимаю что вы сами гибнуть не хотите. Уверены что кто то за вас это должен делать -это понятно. Теперь немного с теории. Что бы "додавливать" нужен 5-кратный перевес и не только в живой силе, но и в технике. К сожалению пока этого у нас нет и никто не дает оружия. Это все азы военной науки. Если вы даже в армии не служили, зачем рассказывать свои хотелки?
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:03
yama написав:Пропоную для підтримки патріотичного настрою і для того щоб ворогам ускладнити розуміння нашого форуму перейти на українську, у мене від цих звірств які творять орки язик не повертається говорит , а руки не можуть писати на їх мові. Тепер запитання московія вже застосовувала хімічну зброю в Сирії проти цивільного мирного населення і і рівняла із землею Аллепо , тоді світ проігнорував... Тож чому тоді проігнорували?
Тому, що у ті часи РФ розглядалася Заходом як "важливий та надійний партнер у боротьбі з тероризмом", усі накладали в штани при слові "ІГІЛ". Потім США злило Сірію повністю рашистам та туркам.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:04
stm написав: И я при всех знаниях, кроме волонтёров вообще ничего найти не могу. Черновцы мне отписались о гум.помощи, трындец - памперсы 1 упаковка+мука 1 кг. И волонтеры разгружающие вагоны, фуры от ЕС...
Маски при ковиде тоже везли самолетами, но их не было.
-
копейка
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:05
Отвод части войск, который анонсировала россия после переговоров, уже по факту произошел позавчера. И это не акт "доброй воли", а необходимость переброски в район Северодонецка/Лисичанска и Мариуполя.
Востаннє редагувалось Damien в Вів 29 бер, 2022 17:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Damien
-
-
- Подякував: 785 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:06
otg написав:Не так все просто. Они осуществят переброску по своей территории, к которой наша арта доступа не имеет. А нам придется перебрасывать по голой степи под обстрелами. Конечно можно было б достать "Точкой-У", но это вряд ли будут делать по территории России, по разным причинам.
Ми вже пуляли точками по території окупанта, підкріплення в Миколаїв теж йшло степом, а не горами. Все можна вирішити. Наразі першочергове завдання деблокувати Ізюм, раз до Маріуполя поки що, не можемо добратись.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:08
Флай, так ти ж теж з наших і не такий вже й старигань, автомата в руки і нумо "перехоплюмати", слідом за Долярчиком! Останньому аплодую стоячи! п.с. Якось вже писав про товариша з АН України, вже пенсіонера. Так він на питання патруля окупантів-где у вас тут "нацикі", не зморгнувши оком відповів-в кремлі! дарагіє расеяне гумору не збагнули і зі злості прострелили йому колеса на ровері.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:19
копейка написав: stm написав: И я при всех знаниях, кроме волонтёров вообще ничего найти не могу. Черновцы мне отписались о гум.помощи, трындец - памперсы 1 упаковка+мука 1 кг. И волонтеры разгружающие вагоны, фуры от ЕС...
Маски при ковиде тоже везли самолетами, но их не было.
Волонтёр волонтеру рознь. Благотворительный фонд - аналогично. Я знаю кто вкладывает последнее, кто не боится ехать под пулями. И негласно знаю, что в цепочке от границы до нуждающихся есть брешь.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:26
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 29 бер, 2022 17:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:30
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 бер, 2022 17:32
otg написав:Желающим додавливать. Я понимаю что вы сами гибнуть не хотите. Уверены что кто то за вас это должен делать -это понятно. Теперь немного с теории. Что бы "додавливать" нужен 5-кратный перевес и не только в живой силе, но и в технике. К сожалению пока этого у нас нет и никто не дает оружия. Это все азы военной науки. Если вы даже в армии не служили, зачем рассказывать свои хотелки?
А чому "никто не дает оружия"? Говорять Захід дає багато зброї. Байден ж чітко сказав - все що потрібно Україні, Захід надасть. Хтось або бреше, або не договорює. І друге - якщо можливостей для наступу немає то навіщо та "бравада"? Нехай офіційна влада це оголосить. Очевидно що можливості не з'являться ні звідки і з неба не впадуть. А то по новинах складається враження що ми вже готові до контрнаступу, який почнеться з дня на день. І знову хтось або бреше, або не договорює.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|