Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Якщо дійсно треба зустрітися, то з 13-30 до 14-00 за часом Туреччини (він співпадає з українським) можемо зустрітися в загальновідомому місці, яке зветься "Park Matruskali" - вибачаюсь - схоже на слово "Матрьошка" - це невеличкий сквер із фонтаном. Але спитати можна в будь-кого саме так "Матрьошка" - тоді будь-хто - навіть турок - підкаже. Біля найбільшої із скульптур фонтану.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 30 бер, 2022 16:47, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:В мене в 14-00 похід в гори та на водоспади з групою українців. Якщо дійсно треба зустрітися, то з 13-30 до 14-00 за часом Туреччини (він співпадає з українським) можемо зустрітися в загальновідомому місці, яке зветься "Park Matruskali" - вибачаюсь - схоже на слово "Матрьошка" - це невеличкий сквер із фонтаном. Але спитати можна в будь-кого саме так "Матрьошка" - тоді будь-хто - навіть турок - підкаже. Біля найбільшої із скульптур фонтану. Якщо не підходить час та місце - то сьогодні ввечері домовимося окремо. Я не знаю, о якій годині повернусь із подорожі на водоспади, гадаю не раніше 19-00.
Вітаю На 13.30 вже не встиг У приватні повідомлення не можу писати - не дозволяє новий обліковий запис Готовий до зустрічі в будь-який час ввечері. Чекаю на інфо. Дуже дякую
Molotov написав:На 13.30 вже не встиг У приватні повідомлення не можу писати - не дозволяє новий обліковий запис Готовий до зустрічі в будь-який час ввечері. Чекаю на інфо. Дуже дякую
Друже, зайдіть в фейсбук, група Українці в Анталії, там і багато з нас є, і ще багато наших чудових українців...
Всем хороша Анталия - тепло, близко, море, присматривался к этому месту как к пенсионному варианту. Но останавливает огромное количество свинособак с кацапского свинарника. Даже сейчас Европа закрыла своё авиапространство и количество лаптеногих там уменьшилось в разы. (новые хотя бы не едут), Турция же сейчас как мекка для рашистов, оттого этого г@вна московитского будет более чем даже по сравнению с былыми временами. Как ограничить себя от коленоразогнутой ср@ни в Анталии? как с украинской диаспорой? пересекаетесь ли с кацапами?! Это сильно тормозяший фактор лично для меня.
Многие Ваши знания о Турции неверны или преувеличены.
P.S. Пан Molotov - я честно чекав з 13-30 до 13-45. Потім вже з компанією під’їхав ще о 14-05 для «контролю», але далі вже не мав часу: я не один, нас компанія українців.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 30 бер, 2022 20:24, всього редагувалось 3 разів.
akurt я бывал в регионе Анталья-Кемер-Мармарис-Фетхие достаточно много раз (последний раз август-сентябрь 2021) и почти всегда пересекался с кацапами к сожалению. Это слава Богу не отельный олинклюзив отдых, где "тагииил" во всей своей свинской "красоте" и от которого не скрыться, но даже в быту почти каждый день коленоразогнутый раб был в пределах видимости.
А что удивляться: страна-агрессор - одна из крупнейших в мире. И ее граждане - стабильно место 3 в ТОП-20 покупателей квартир в Турции. И клиенты многих отелей в Кемере.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 30 бер, 2022 20:22, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:На самом деле здесь очень мощная украинская диаспора.
Не заметил её мощности,увы((( В группе на ФБ одно сообщение в месяц, активности ноль. Форумы украинцев в Анталье не гуглятся, если гуглишь выскакивают одни московитские группы, а-ля адинарот. Автопробег, это на злобу дня, пройдёт эффект войны и опять сонное царство. Хочется на много бОлее активной украинской диаспоры. Кто-нибудь знает города с активной украинской группой людей?! На ум приходит только Канада, Чикаго (США)...
p.s. Увы, но кацапов на Анталийским побережье чуть больше чем дофига.
В ці дні багато родин намагається врятуватися десь за кордоном. В ці дні НЕ найкращі пропозиції в Туреччині: Туречична НЕ надає українцям статус біженця, може надавати тимчастовий захист біженцям із дуже суттєвими обмеженнями. Ніякої грошової допомоги немає. Підтримку речами та харчами надає тільки українська діаспора в певних межах. Але все ж таки... Сьогодні в ці дні мої приятелі та родичі рятуються на заході Україні, де ціни теж зросли суттєво - наприклад, син племінника платить по 1000 доларів за місяць.
В той же час є варіанти... На сайті booking є цікаві пропозиції на проживання в Анталії - від 260 євро за місяць (!!!). За 400 євро на місяць (!!!!) є пропозиції номерів в готелях Кемеру - увага - ще й із сніданком. (я дивився з 1 по 30 квітня). Таких пропозицій на весь квітень я нарухував не менше десяти.
Для довідки: на ринку оренди житла дуже важко, але можна знайти цікаві варіанти: - вчора можна було орендувати квартиру в пристойному районі в Анталії 2+1 за 6500 лір (500 доларів). - вчора були пропозиції на квартиру 1+1 у віддаленому - але дуже цікавому районі Анталії - Дошемеалти (це на плато вище Анталії, але входить в межі міста) - за 3000 лір (200 доларів). - вчора були пропозиції у пригороді Анталії - місто Аксу - цілий житловий будинок - за 3500 лір (близько 250 доларів). Треба враховувати, що такі пропозиції швидко зникають і на роздуми немає часу. Тримаємося!
P.S. В ці дні є автобусне сполучення Львова та Чернівців із Стамбулом - квитки по 90-120 доларів в один бік. Із Стамбула в Анталію є автобусні рейси (від 20 доларів) та авіасполучення (від 30 доларів в один бік). Виконуються регулярні прямі авіарейси в Анталію з різних міст в Польщі (Варшава, Катовіце, Познань (на 2 квітня квитки з Познаня по 700 злотих)).