|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 кві, 2022 10:45
Ой+ написав:Ось так "неможливо незалежно", "нібито"
я ж говорю никаких Подоляков, завезти сюда журналистов пусть сами убедятся правда это или Фотошоп. А лучше послов и консулов всех адекватных стран. ЖД ветка со Львова есть прямо в Бучу.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 03 кві, 2022 10:45
Boundless написав:гуляйполе написав:Hotab Мені також здається,що в послідній час навмисно перебільшують шкоду завдану окупантами, і правильно роблять
А мені здається, що хотаб хоче щоб на нпз ще прилетіло
Не перебільшуйте значення чиїхось постів при прийнятті рішень окупантом. Я прямо бачу,як в ГШ фашистської расеї приймають рішення про пуск ракет на кілька мільйонів долларів: - Давайте ще 5 ракет пульнемо по Кременчуцькому НПЗ!! - Але ми його вже знищили! - Ні, якийсь Хотаб на файненс.юа писав, що там можна відновити!! Пуляємо!! - Добре , пуляємо, раз Хотаб сказав. . Якщо окупант і шукає зворотній зв'язок на свої дії, то в Кременчуці знайде ватного працівника,який доповість навмисно чи випадкового "з понеділка виходимо на роботу, завод відновили". Або з БПЛА чи супутника все побачать. Підвезення нафти та вивіз готового продукту не приховати. Але, думати, що приймають рішення на основі " Хотаб сказав" - це клініка. Лікуйтесь, шановний
-
Hotab
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 03 кві, 2022 10:53
vitaliian написав:СЛАБОНЕРВНЫМ НЕ СМОТРЕТЬ
Я начинаю понимать их извращенную логику. Им морально проще, что бы Украину стёрли с лица земли ядерными ударами, чем протестовать против войны или своей власти. Сломанные люди...
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 кві, 2022 11:00
-
Boundless
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 146 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 кві, 2022 11:06
alex_dvornichenko написав: vitaliian написав:СЛАБОНЕРВНЫМ НЕ СМОТРЕТЬ
Я начинаю понимать их извращенную логику. Им морально проще, что бы Украину стёрли с лица земли ядерными ударами, чем протестовать против войны или своей власти. Сломанные люди...
В психологии это называется переложить на кого то ответственность. Потом будут говорить что это Путин виноват, он всех убивал и насиловал, а мы пушистые розовые пони и ничего не знали.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 03 кві, 2022 11:27
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 03 кві, 2022 11:41
І?? Який зв'язок між приведеною вами статтею і шквалом повідомлень "Нам пистець!! НПЗ взорвано і у нас не буде палива!!" + протилежним шквалом повідомлень "не все там так погано,можна відновити"?? Конкретна відповідь, будь-ласка, "Як спрацюють пошукові програми, які ви привели, на ці повідомлення, та яку користь принесуть умовному розвіднику чи шукачу інформації??" Причому цей шквал протилежної інформації не від працівників заводу, не від представників влади, а "обивателів". Не несіть мені ще пару посилань, а дайте конкретну відповідь!! Вже дуже втомили такі мамкіни експерти. Я у вільний час займаюсь аналізом дислокації військ орків під Херсоном (Чорнобаївка) . Як я це роблю?? Знайомі, які там залишились, шлють фото вильотів (димний слід вильоту смерчів). Я знаю де вони фотають (точка точка їх перебування), я навчих їх прив'язувати лінію візування до навколишніх видимих предметів. І якщо у мене є кілька таких людей в різних місцях міста, то я маю точку перетину кількох ліній візування і виявляю точну точку. Це все роблю швидко і передаю "кому треба". Я розумію, що на основі лише моїх даних рішення не приймають, але якщо ще один-два перевірених і довірених каналів підтвердить , то йопнуть. До чого це я?? В херсонських мережах завжди знайдеться кілька кідстафних "експертів", які закривають рот "не кажіть де бахнуло!!! Мовчіть!! Ви що, не чули прохань від наших, не казати ??" Ці мамки не розуміють різниці: не можна казати де наші війська стрельнули кудись, не можна казати точне місце, куди прилетіло від орків. Але можна і потрібно казати, чи попали наші (для поправок в стрільбу) ? Можна і потрібно казати , де був "исход" від орків. Але це неможливо пояснити отаким експертам, які щось прочитали, і "люміній!! Нізя!!" Читають і не розуміють, що саме можна, а що не можна.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 03 кві, 2022 11:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 03 кві, 2022 11:56
Aps написав:otg написав:Я понял, это бесполезно. Вы уверены что срочники ничего не стоят для государства.  Стоят, при чем больших денег. Слишком дорогой путь для того что бы выбрать способных для контракта. Гораздо эффективнее создать профессиональные рекрутинговые агенства, платить частным. Это прекрасно работает в бизнесе и здесь могло бы заработать.
Ничего вы не поняли. Срочная служба стоит денег. Но в нашей стране населению необходимо базовое военное образование.
Согласен, поэтому писал 3-4 месяца для всех, мужчин и женщин. Для базового военного понимания будет достаточно. Для окончивших институтов 6 месяцев, может быть больше. Подготовка младших командиров. Постоянная армия контрактная.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3079 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 03 кві, 2022 12:05
drevlyanin написав: Хомякоид написав: drevlyanin написав:Та ви шо? Знайти ваші пости з закликом до українців партизанити? Чи може розкажете нам убогим, які військові спеціалізації ви особисто освоїли та за який час? В бундесфері також особисто служили, чи Рабіновіч наспівав? І мабуть у вашому всесвіті призов та контрактна служба не відрізняються зовсім? п.с. Не подобається, як ми тут працюємо для Україні, приїздіть до нас, та справами покажіть як батьківщину любити.
А що, треба скласти лапки та чекати окупантів ? Я знаю від людей які служили строкову службу в Бундесвері про те скільки Німеччина платила звичайним солдатам та як вони проводили вихідні. Ще раз повторюю, вибивайте з себе совок. Німці не дурніші за совок коли відпускють строковиків на вікенд та оплачують любий залізничний транспорт в межах країни (окрім першого класу).
Опять-двадцать пять! Закликати беззбойних людей людей кидатися під танки-це і є самий "махровий" совок! Особливо цинічно це виглядає, коли такі "зазивали" сидять за сотні чи тисячі кілометрів від поля бою.  Вам мало фактажу-в інтернеті куча фото та відео з різних місць України, котрі "яскраво" показують до чого це призводило: десятки трупів на дорогах та у братських могилах у кожному селі чи містечку де пройшлися асвабадітелі. Ви часом не родич такого собі джугашвілі? Знання особливостей військової служби "від людей" це прекрасно! Та тільки ці люди, особливо малознайомі, не рідко транслюють "не всю правду" м'яко кажучи. До того ж скажу ще раз: наскільки мені відомо, в бундесфері з 2011 року військо цілком переведено на контракт! А призов строковиків це таки дещо інше, до вашого відома. Контрактники і у нас мають відпустки, вихідні та ін. Звичайно не в такому обсязі як у Німеччині, але ж і фінансування "дещо" відрізняється в Україні і там. Я навіть вам більше скажу: у адекватних командирів і строковикі більш-менш регулярно ходять у "звільнення" по вихідних та мають відпустку до 10 днів за час служби. Всього цього позбавлені "зальотчики", що регулярно порушують дисципліну, вживають алкоголь на службі чи халатно відносятся до службових обов'язків та т.і. п.с. Не варто обговорювати смак устриць з тими хто їх їв! т.м. Жванецький. Хоча ви мабуть і надалі "воюватимете" із загарбниками зі свого зручного німецького дивану. "Лицом к лицу вестимо не легко, особенно когда ты ниже ростом. Другое дело-если далеко, тогда все ясно и тогда все просто!" т.м. В.Высоцкий.
Партизанська війна це не вихід голіруч проти танків. Почитайте в інтеренеті хто такі партизани. Хто залишився на окупованих територіях та підняв лапки вже видно на прикладі Бучі та інших звільнених міст. Прошу привести мою цитату де я закликав "безбройних людей кидатись під танки" Не буде цитати, я з вами перестаю спілкуватись і ви для мене переходити в розріз людей які підтасовують зміст.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3079 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 03 кві, 2022 12:10
оставить гришу в налике т.50, остальное "убивать"... сегодня в около 6 утра прилетело на нефтебазу под одессой.
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2