|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 кві, 2022 14:21
flyman написав:ти хоч доказати що ціна х2 в Київі до довоєнних?
Я хочу доказати, що примітивна математика "населення за 30 років впало на 50% (доречі воно так не впало) , а житло розбито на 10% означає , означає надлишок житла. Це примітивізм твого рівня. Бо тисячі хат в селах пусті і вони нікому не треба. А в містах - навпаки. То до чого твій примітивізм?? flyman написав:А що села зникли? Хатів нема зовсім-зовсім?
Так, зовсім. Їдь і поживи там. За останні 20 років в Україні зникли близько 500 сіл. Ще стільки ж є тільки на папері — люди там не живуть. Про це заявила завідувачка наукового відділу інституту демографії та соціальних досліджень імені НАН України Тетяна Заєць, повідомляє segodnya.ua.
2018 рік.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 08 кві, 2022 14:35
Hotab написав: flyman написав:ти хоч доказати що ціна х2 в Київі до довоєнних?
Я хочу доказати, що примітивна математика "населення за 30 років впало на 50% (доречі воно так не впало) , а житло розбито на 10% означає , означає надлишок житла. Це примітивізм твого рівня. Бо тисячі хат в селах пусті і вони нікому не треба. А в містах - навпаки. То до чого твій примітивізм?? flyman написав:А що села зникли? Хатів нема зовсім-зовсім?
Так, зовсім. Їдь і поживи там. За останні 20 років в Україні зникли близько 500 сіл. Ще стільки ж є тільки на папері — люди там не живуть. Про це заявила завідувачка наукового відділу інституту демографії та соціальних досліджень імені НАН України Тетяна Заєць, повідомляє segodnya.ua.
2018 рік.
Зникло село, то ще не значить там ніхто не живе, хати можуть стояти, а люди не жити в них весь час, або дачники, або живуть в теплу пору року. Навіть в зоні посиленого радіологічного контролю буває так, що села нема, а люди живуть в будинках. Так їздив на дачу, навіть ночував. Не знаю чи зараз буду з ночівками, бо е.е. чік-чік, як кажуть, все для людей, нічого собі.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 08 кві, 2022 14:42, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 08 кві, 2022 14:40
flyman написав:Зникло село, то ще не значить там ніхто не живе, хати можуть стояти, а люди не жити в них весь час
Может ты включишь мозг?? Нема села - это нема света, магазина, транспорта, больницы, садика, школы, интернета и нередко даже мобильной связи. Там даже при наличии "100$ в месяц" жить невозможно. В шалаше в бучанском парке предпочтительнее: там половина из названного есть.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 08 кві, 2022 14:45
Hotab написав: flyman написав:Зникло село, то ще не значить там ніхто не живе, хати можуть стояти, а люди не жити в них весь час
Может ты включишь мозг?? Нема села - это нема света, магазина, транспорта, больницы, садика, школы, интернета и нередко даже мобильной связи. Там даже при наличии "100$ в месяц" жить невозможно. В шалаше в бучанском парке предпочтительнее: там половина из названного есть.
тю, так в мене так і було на 90% з січня на 100% після декомунізація лампи Ілліча ти не думав чому так? Чому в Польщі або Німеччині по іншому, чому там нема такої центроорієнтованості як в Україні?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 08 кві, 2022 14:59
Чи є надія після відновлення комунікацій та транспортного зв'язку з Києвом здати вцілівший приватний будинок в Ірпені хоча б трохи дороще за комуналки?
-
v0f41k
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 кві, 2022 15:32
v0f41k написав:Чи є надія після відновлення комунікацій та транспортного зв'язку з Києвом здати вцілівший приватний будинок в Ірпені хоча б трохи дороще за комуналки?
Рано вы деньги считаете, Приходите через 2 недели, тогда скажу.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 08 кві, 2022 15:59
vitaliian До кінця війни не в грошах справа. Квартіранти евакуювалися у Польщу, кинули все як є. Якщо зараз будинок стоїть порожній - розтянуть місцеві крадії побутову техніку, меблі, машину розберуть, все що у будинку, гаражі та на подвір'ї та потім залишуться порожні стіни. Якщо хтось буде жити хоча б сплачуючи комуналку то будинок і майно збережеться. Можливо тим хто приїхав розгрібати завали своєї зруйнованої хати та забрати вцілілі речі треба де переночувати.
-
v0f41k
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 кві, 2022 16:27
vitaliian написав: Hotab написав:приятеля в соседнем доме (в Гостомеле) уже после ухода орков кто-то залез, порезал ножом кожаный диван , и в телек размером пару метров (на всю стену) воткнули нож. Свои
сейчас в ирпенских пабликах таких историй как грязи. Я бы не поверил, если бы позапрошлой ночью в моем ЖК не слили у всех машин топливо. Тоже "свои".
Какой-то процент таких ушлепков всегда был и есть во всех даже более цивилизованных обществах. Надо стремиться, чтобы их было примерно +/-0%. Могу сказать, что от развала совка до настоящего момента прогресс в нужном направлении разительный. В раше он как был так и остался. Как на бытовом так и на псевдогосударственном (напомню, что я не считаю рашу территорией, обладающей правами государства с 2014 года. Хотя следовало с 08.08.08, тут каюсь, не торкнуло так) уровне.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5473 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 09 кві, 2022 16:23
beee написав:Не хочется такое писать, но у нас в нескольких городках мы немного в шоке (в общем чате)
в ирпенских чатах тоже была это истерия, но когда тровцы начали докапываться до конкретики оказалось никто ничего не видел просто ему кто репостнул инфу а тот кто репостнул тоже ничего не видел. В маленьком Ирпене если 10-20 человек не видели значит 99% этого и не было. Идёт загон как с метками на крышах, сколько идиотов лазили с ведрами по крышам и засыпали их песком, потом оказалось что метки - развод лохов. Ещё одна свежая истерия распространяется типа объявление про бесплатный ремонт МПО. Ага, их только на Ирпень надо десяток тысяч, минимум на 10 млн грн, но всегда найдется идиот который поверит и сделает репост. И оно как вирус скачет из паблика в паблик. Было же, звонили что вы что то там выиграли. Уже все забыли и ведутся на новые фейки. Эта инфа - игра на нервах, люди бояться за свои телевизоры и их кормят соответствующими страшилками, у людей выбиты окна и соответственно их кормят сказками про бесплатный ремонт МПО. Почему я в это не верю, во первых среди военных полиции и ТД есть порядочные люди которые не будут такое укрывать, во вторых это один два мародера могут уйти незамеченными а группа на авто тем более на грузовом или автобусе нереально. В третьих есть шанс нарваться на вооруженных тро что тогда делать, говорить это не мы? И САМОЕ ГЛАВНОЕ если бы такое было и был хоть один живой свидетель, об этом бы писали все ТГ каналы особенно вражеские. Индивидуально воровство имеет место, у нас в ЖК ночью со всех авто слили топливо. По городу куча машин стоит без колес.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2