Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 539540541542543 ... 1061>
Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 17:45

akurt написав:
  BIGor написав:Ну всередині ЄС вже переміщатися легше. Чи радите одразу в Португалію-Іспанію їхати?

Розумні люди говорять, що Данія чудова і там працюють потужні ІТ-фірми і філії фірм з США.
Племінника я умовляв-умовляв, не умовив, зараз сидить без роботи (канадський роботодавець всіх звільнив) у Львівській області.

Нас наоборот наші фірми дуже підтримали.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 22:22

akurt написав:
  BIGor написав:Ну всередині ЄС вже переміщатися легше. Чи радите одразу в Португалію-Іспанію їхати?

Розумні люди говорять, що Данія чудова і там працюють потужні ІТ-фірми і філії фірм з США.
Племінника я умовляв-умовляв, не умовив, зараз сидить без роботи (канадський роботодавець всіх звільнив) у Львівській області.

та ті ж люди кажуть, що харашо там дє нас нет...

тобто що виходить, де ми є - то погано? :?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 22:23

BIGor написав:
  akurt написав:

Нас наоборот наші фірми дуже підтримали.

багато українських галер гарно попрацювали - навіть не віриться, що не кинули народ...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 22:27

fox767676 написав:
  change_pm написав:у мене проста є така одна думка - враховуючи, що відбувається на сході, треба рухатить від неньки і можливо від польщі західніше

Щось ти перееляканий. Те, що відбівається на сході, наводить на думку що хулівська армія орда дегенератів з купою мотлоху. Я вважаю будь-яку Натівську країною безпечною. Україні просто не пощастило шо залищилася сам на сам з ордою

не те щоб переляканий, але по Маслоу - фактор небезпеки мучає...

враховуючи, що ми у 21 столітті, фактор однієї заборони нервує...

враховуючи знання історій неньки, ще починав в 90-ти з Грушевського "Історія України-Русі" - так ось давно топив за те, що інвестування повинно бути тільки там, де хоча б останні 100 років не проходила по території ні одна війна.

такі країни є, але їх мало... і вони так сір"йозно західніше за Польщу...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 кві, 2022 22:47

change_pm написав:багато українських галер гарно попрацювали - навіть не віриться, що не кинули народ...

Так прямо перед войной нанять кого-то было невыполнимой миссией, поэтому так дорожат сотрудниками.
К тому же западные заказчики относятся с пониманием и даже готовы увеличивать кол-во украинских разработчиков в команде.
Еще туда же, что галеры остановили найм в раше и белораше, и даже сокращают персонал, покидая эти рынки. А где компенсировать то, если в целом айти индустрия расширяется? реально уже в таких местах планеты ищут кадров, где интернет еще не провели.
Да и опыт ковида научил, когда за борт многих выкинули, а потом пришлось бегать нанимать за 1.5 ценника менее матерых.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 08:22

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

в іспанії великий мінус забагато росіян.
до речі, як акурт не агітує, для нормальної людини туреччина зараз взагалі не варіант. невже можна нормально гуляти повз ось ці всі тагільські пики зараз? може, ще дивитися як вони салюти запускають на 9 травня? тим паче в анталії....
DmitryK

Подякував: 38 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 11:04

DmitryK написав:в іспанії великий мінус забагато росіян.
до речі, як акурт не агітує, для нормальної людини туреччина зараз взагалі не варіант. невже можна нормально гуляти повз ось ці всі тагільські пики зараз? може, ще дивитися як вони салюти запускають на 9 травня? тим паче в анталії....

ну, тоді португеш...

та, компанія, про яку я знаю відкриває хаби в Лісабоні і Малазі...
імхо, що в обох місцях кацапів небагато... імхо...

пісі. а чому ніхто не думає про Ірландію? кацапів імхо мало, роботи багато, і безвіз наразі...
Ну, погода така собі, не Анталія, але то таке...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 11:52

Шановні форумчани!
Прошу фінасово-банківської поради для родин наших українців.
Багато з них опинилося в Анталії з мінімумом документів (намагаємося вирішувати те питання через наше Консульство).
Але родини залишилися без грошей.
Точніше гроші є у їх чоловіків, які зараз в Україні - ті, з ким я спілкуюся - і в Одесі, і в Харкові, і в Києві, і у Львові.
Люди просять НЕ грошей, ні, не подумайте.
Просять пораду, як можна в наші буремні часи чоловікам переправити в Туречичну гроші своїм жінкам та дітям.

Вчора буда нарада в нашій діаспорі і озвучувалося таке:
- зробити як раніше SWIFT-переказ - сказали, що зараз цей канал НЕ працює. Заборона НБУ.
- зробити прекази через сервіс Приватбанку "з картки на картку" - особисто я пробував тиждень тому - раніше це займало у мене 5 секунд на смартфоні - тепер переказ пройшов і відразу повернувся. Вчора сказали, що ніби-то таку операцію НБУ вже дозволило. Так чи ні?
- зробити переказ через операцію купілі/продажу Критовалюти з комісією за виведення 3-3.5%.
- зробити декілька раз "виїхати-заїхати" на кордоні "Україна - Румунія" або Україна-Польщя, маючи в кишені дозволені 10 000 євро.

Що би порадили ви, шановні форумчани? Звісно, законного та реального.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 12:11

akurt написав:Шановні форумчани!
Прошу фінасово-банківської поради для родин наших українців.
Багато з них опинилося в Анталії з мінімумом документів (намагаємося вирішувати те питання через наше Консульство).
Але родини залишилися без грошей.
Точніше гроші є у їх чоловіків, які зараз в Україні - ті, з ким я спілкуюся - і в Одесі, і в Харкові, і в Києві, і у Львові.
Люди просять НЕ грошей, ні, не подумайте.
Просять пораду, як можна в наші буремні часи чоловікам переправити в Туречичну гроші своїм жінкам та дітям.

Вчора буда нарада в нашій діаспорі і озвучувалося таке:
- зробити як раніше SWIFT-переказ - сказали, що зараз цей канал НЕ працює. Заборона НБУ.
- зробити прекази через сервіс Приватбанку "з картки на картку" - особисто я пробував тиждень тому - раніше це займало у мене 5 секунд на смартфоні - тепер переказ пройшов і відразу повернувся. Вчора сказали, що ніби-то таку операцію НБУ вже дозволило. Так чи ні?
- зробити переказ через операцію купілі/продажу Критовалюти з комісією за виведення 3-3.5%.
- зробити декілька раз "виїхати-заїхати" на кордоні "Україна - Румунія" або Україна-Польщя, маючи в кишені дозволені 10 000 євро.

Що би порадили ви, шановні форумчани? Звісно, законного та реального.

через крипту (usdt) - самое простое и надежное. В EU без проблем, а вот как с этим в Турции х.з.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 12:12

change_pm написав:
  fox767676 написав:
  change_pm написав:у мене проста є така одна думка - враховуючи, що відбувається на сході, треба рухатить від неньки і можливо від польщі західніше

Щось ти перееляканий. Те, що відбівається на сході, наводить на думку що хулівська армія орда дегенератів з купою мотлоху. Я вважаю будь-яку Натівську країною безпечною. Україні просто не пощастило шо залищилася сам на сам з ордою

не те щоб переляканий, але по Маслоу - фактор небезпеки мучає...

враховуючи, що ми у 21 столітті, фактор однієї заборони нервує...

враховуючи знання історій неньки, ще починав в 90-ти з Грушевського "Історія України-Русі" - так ось давно топив за те, що інвестування повинно бути тільки там, де хоча б останні 100 років не проходила по території ні одна війна.

такі країни є, але їх мало... і вони так сір"йозно західніше за Польщу...

Нещодавно сперечався з колегами, чи можно вважати айтішників що релокувалися до 24.02.2022 - біженцями. Вважаю щонайменш частково - так, бо згідно піраміди Маслова їм не вистачає початковои її ланку - безпеки, вищі ж ланки добробут та визнання наврядчи покращаться при міграції.
Ну Швеція майже поруч з Польшею. Португалія, Швейцарія, Ірландія, Канада трошки далі.
Але ще треба враховувавти математичне очікування. США майдже не воювади 150 рокуів на своїй території, але у 2020 здавалось що їм дуже кортить знову повоювати за свободу афроамериканців
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

#<1 ... 539540541542543 ... 1061>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор