вони 2 місяця не чіпали взагалі місто (Миколаїв руйнували регулярно, тепер дійшла черга до нас) це дуже болісно, звісно що болить за всі міста і села, але Одеса є перлиною сподіваюсь на ПРО і ППО
Востаннє редагувалось prodigy в Вів 10 тра, 2022 09:57, всього редагувалось 2 разів.
mephala написав:[quote="5431393:crumd"] Интересно, а где сейчас депутаты 8-го созыва от НФ и БПП. Их же там человек под 300. Хоть один из них есть на передке?
а че вас не интересует где депутаты остальных созывов? че такая избирательность?
Мабуть тому, що вони підлягають мобілізації
только 8й созыв подлежит мобилизации? откуда дровишки про такую избирательность?[/quote]Мова з початку йшла про депутатів усіх попередніх
antey1969 написав:С решением как раз все понятно. Некоторые в глубоком тылу окопались в ТРО, чтобы избежать призыва.
Деякі окопались набагато далі. І до цього рішення деякі ТРО задіювали далеко від місця проживання. І гинули там також регулярно. Інше питання, що вони частіше виконували охоронні функції, а не, наприклад, штурмові. Приймають присягу а далі як складеться. Не плутати ТРо з ДНД.
_hunter написав:К знакомому (не служил/в АТО не был/на военке не учился) в отель после регистрации пришли со словами "собирай вещи -- служить пойдешь".
Не вірю. Яка користь ЗСУ від нього в зоні бойових дій? Хіба буде в тилу завали розбирати.
Ваше право. Какая польза? -- про это, собственно, и статья -- "в чем смысл такое делать?" -- и просят хотя бы после войны разобраться...
_hunter написав:К знакомому (не служил/в АТО не был/на военке не учился) в отель после регистрации пришли со словами "собирай вещи -- служить пойдешь".
Не вірю. Яка користь ЗСУ від нього в зоні бойових дій? Хіба буде в тилу завали розбирати.
Це тільки баби на вулиці такі небелиці розказують. Наразі, потрібні мотивованні і боєздатні воїни. Крапка.
Еще раз: про некоторые случаи я от прямых знакомых знаю -- "меня загребли на фронт". Про некоторые -- знакомые знакомых. Вон вам из последнего: https://zahid.espreso.tv/u-tsentri-fran ... viyskkomat -- мотивованних і боєздатних воїнів прямо в центре города ловили
_hunter написав:-- мотивованних і боєздатних воїнів прямо в центре города ловили
Вы вообще статью читали ? В Днепре (думаю и в других городах) так же, военкомы часто в оживлённых местах раздают повестки, мне вручали, другу вручали - ездил, освежили данные и всё. На фронт голым, босым, немотивированным не отправили, но вопросы хочешь или нет, занят делом или нет - задавали. Это ревизия данных о мобилизационном резерве, не более.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Вів 10 тра, 2022 10:56, всього редагувалось 1 раз.
[/quote] Еще раз: про некоторые случаи я от прямых знакомых знаю -- "меня загребли на фронт". Про некоторые -- знакомые знакомых. Вон вам из последнего: https://zahid.espreso.tv/u-tsentri-fran ... viyskkomat -- мотивованних і боєздатних воїнів прямо в центре города ловили [/quote] Там ж в заголовку - "На вихідних в Івано-Франківську працівники військкомату шукали необлікованих переселенців і вручали їм повістки в армію." Тобто усі чоловіки мали стати на облік, але не всі це зробили. Тому підуть ставати по повістці. Тільки й всього