Успіх написав:От як думаєте - коли я напишу: " О, нарешті і до Успіху щось дійшло потужне з Європи/США!" 1. Через тиждень? 2. Через 2? 3. Через місяць? 4. Ваш варіант))
4. Наш варіант - сьогодні-завтра
В наших реаліях (коли я бачу, як все навколо відбувається) - то я б тішився, як слон, якщо б нам вже хоч за тиждень привезли нові закордонні САУшки, які "достають" далі наших на декілька км👍
А оце мені уже дуууууже цікаво : Сі Цзіньпін наголосив на повазі територіальної цілісності України та необхідності невідкладно досягти режиму припинення вогню.
Василь-Рівне написав:А оце мені уже дуууууже цікаво : Сі Цзіньпін наголосив на повазі територіальної цілісності України та необхідності невідкладно досягти режиму припинення вогню.
Не поспішайте тішитися, це азійська дипломатія: в очі одне, позаочі інше.
Успіх написав:до Успіху щось дійшло потужне з Європи/США!"
Нічого особистого (навпаки, я дуже поважаю тебе , що ти зараз робиш), але на західну зброю зараз вчаться інші хлопці в Европі. Якщо тобі справді "заходить" твоя справа, ти можеш спробувати попроситись на це навчання. Але, звичайно, там можуть бути критерії. Може мова В1 , наприклад. Або ВОС артилериста з відповідним фахом.
Успіх написав:до Успіху щось дійшло потужне з Європи/США!"
Нічого особистого (навпаки, я дуже поважаю тебе , що ти зараз робиш), але на західну зброю зараз вчаться інші хлопці в Европі. Якщо тобі справді "заходить" твоя справа, ти можеш спробувати попроситись на це навчання. Але, звичайно, там можуть бути критерії. Може мова В1 , наприклад. Або ВОС артилериста з відповідним фахом.