|
Где страховаться по КАСКО сегодня? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про страхування: медичне страхування, страхування майна і ризиків, автострахування КАСКО та ОСЦПВ.
Додано: Пон 11 січ, 2010 13:49
кредит в укрпромбанке, сегодня озадачили своим списком аккредитованных страховых:
ск альфа гарант
зат ск грандвіс
ат українська охоронно-страхова компанія
твд ск провіта
ат українська пожежно-страхова компанія
зат промислово страховий альянс
ват ск юнівес
зат ск крона
очень мало отзывов по ним, что посоветуют профи?
-
ivanoff
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2010 09:57
-
Вацлав Дембицки
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2010 12:07
просто напросто условие - наличие депозита ))
-
NoName CK
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 січ, 2010 13:22
ivanoff написав:кредит в укрпромбанке, сегодня озадачили своим списком аккредитованных страховых:
ск альфа гарант зат ск грандвіс ат українська охоронно-страхова компанія твд ск провіта ат українська пожежно-страхова компанія зат промислово страховий альянс ват ск юнівес зат ск крона
очень мало отзывов по ним, что посоветуют профи?
Из этого списка "чудных" компаний я бы посоветовал скорее всего УПСК.
-
Friend
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 15:53
Мой совет - поставить банк перед фактом желания застраховаться в другой СК. В случае отказа - затребовать отказ в ПИСЬМЕННОЙ форме для последующего обжалования. Попутно советую сослаться на абз.2 ст.6 Закона "О страховании" - "Добровільне страхування у конкретного страховика не може бути обов'язковою передумовою при реалізації інших правовідносин". А так как страхование предмета залога не указано в ст.7. как вид обязательного страхования - оно является добровольным.
По личному опыту знаю, что банки предпочтут закрыть глаза на несоответствие СК, чем искать себе проблемы.
-
Вацлав Дембицки
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:40
Будь ласка, допоможіть. Хочу застрахувати автомобиль (КАСКО). Але не можу остаточно визначитися зі страховою компанією (Я выбрав декілька: Украинская страховая группа, ПРО100-Страхование, AXA Украина, ПРОВИДНА). Хотілося б почути відгуки людей, хто реально мав справу з цими компаніями.
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:43
vas_bond написав:Будь ласка, допоможіть. Хочу застрахувати автомобиль (КАСКО). Але не можу остаточно визначитися зі страховою компанією (Я выбрав декілька: Украинская страховая группа, ПРО100-Страхование, AXA Украина, ПРОВИДНА). Хотілося б почути відгуки людей, хто реально мав справу з цими компаніями.
Ти правильно вибрав. Найкращий варіант – це вибрати між лідерами ринку, сильними страховими, в яких можна бути впевненим, що вони виплатять. Таких небагато.
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:43
А я б взагалі усі страхові компанії позакривав. Залишив би тільки декілька найбільш надійних.
-
vas_bond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 січ, 2010 17:45
vas_bond написав:А я б взагалі усі страхові компанії позакривав. Залишив би тільки декілька найбільш надійних.
Хочеш дізнатися, хто надійніший? Рекла мувати не буду, але
Ось, наприклад, рейтинг страхових компаній за величиною власного капіталу.
1 АВАНТЕ, 2 ЛЕММА, 3 КРЕМЕНЬ, 4 ОМЕГА, 5 ЗАХИД-РЕЗЕРВ, 6 АСКА, 7 ОРАНТА, 8 УНИВЕРСАЛЬНАЯ, 9 ПРОВИДНА, 10 АХА УКРАИНА (Джерело: http://insurancetop.com/top/uanonlife/2009/06/Capital).
-
oleg_supr
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему