|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 17 тра, 2022 14:56
Хомякоид написав: Пока окнчания войны еще не просматриваеться. Печать началась не больше месяца-полтора назад. Все может быть, не удивлюсь курсу в екстрем случае под 100. С другой стороны даже при курсе 50, у меня появляеться зуд инвештировать в новострой. Лишь бы успеть до перерисовки ценников в ОП.
Сейчас ценники ОП это такой себе синдром Первого (бегающая курица без головы).
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 17 тра, 2022 15:14
Хомякоид написав: Поясните для неместных. Что имееться в виду ?
Сколько новых договоров было подписано на киевской певичке в этом месяце?
Востаннє редагувалось UA в Вів 17 тра, 2022 15:14, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 17 тра, 2022 15:14
striped написав:...очень много предложений однушек самых дешевых. Я не знаю сколько для них дешево-дорого, но мысль у меня такая - арендаторы съехали, владелец не нашел пока новых, но заодно не верит в довоенные цены и выставляет на продажу свою прелесть.
Дополню Вашу мысль. Арендатор не хочет сдавать вполовину дешевле довоенного, понимая, что потом ремонт квартиры ему обойдется дороже, чем он успеет на ней заработать. Кроме того, война пока не закончилась и хз уцелеет ли та квартира  Лучше продать и вложить деньги в другой актив.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 тра, 2022 15:29
fler написав: striped написав:...очень много предложений однушек самых дешевых. Я не знаю сколько для них дешево-дорого, но мысль у меня такая - арендаторы съехали, владелец не нашел пока новых, но заодно не верит в довоенные цены и выставляет на продажу свою прелесть.
Дополню Вашу мысль. Арендатор не хочет сдавать вполовину дешевле довоенного, понимая, что потом ремонт квартиры ему обойдется дороже, чем он успеет на ней заработать. Кроме того, война пока не закончилась и хз уцелеет ли та квартира  Лучше продать и вложить деньги в другой актив.
краще притримати і не паритися. Інший актив це (крипта, воєнні ОВДП, депозити в омнобанку, кілька в соусі в банках 250 гр)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2843 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 17 тра, 2022 16:19
UA написав: Хомякоид написав: Поясните для неместных. Что имееться в виду ?
Менше неділі цю первичку офіси продажу почали продавати - звідки статистика
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 тра, 2022 16:20
UA написав: Хомякоид написав: Поясните для неместных. Что имееться в виду ?
Здаеться немного, около ноля. Да и первый пропал, мог бы просветить.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3074 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 тра, 2022 16:21
fler написав: striped написав:...очень много предложений однушек самых дешевых. Я не знаю сколько для них дешево-дорого, но мысль у меня такая - арендаторы съехали, владелец не нашел пока новых, но заодно не верит в довоенные цены и выставляет на продажу свою прелесть.
Дополню Вашу мысль. Арендатор не хочет сдавать вполовину дешевле довоенного, понимая, что потом ремонт квартиры ему обойдется дороже, чем он успеет на ней заработать. Кроме того, война пока не закончилась и хз уцелеет ли та квартира Лучше продать и вложить деньги в другой актив.
Вот это как-то совсем не реально в наших реалиях. Выйти от нотариуса отхлыстанным пачкой фиолетовых франклинов для тех, кто "зарабатывал" на аренде - это уже инвестиционная стратегия. Заработать на ожидаемом прыжке курса с лежащей пачки можно намного больше чем от аренды таких объектов. А вот перевложиться в более прибыльный актив - даже не представляю что это может быть в наших сегодняшних реалиях.
-
striped
-
-
- Подякував: 3614 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 тра, 2022 16:58
fler написав:Трохи додам про мотиви та портрети ймовірних продаців і покупців. Продавці - ті, хто очікують, що війна в Україні - це надовго (більше 1 року), тому нерухомість буде тільки дешевшати і хз може взагалі раптом зруйнується, якщо по ній прилетить або мародери все винесуть. Скоріше за все ці люди вже виїхали за кордон і не планують повертатися. Покупці - ті, хто очікує на швидке завершення війни, значне зниження цін на житло, відновлення економіки, планує придбати нерухомість з метою переїзду з небезпечних регіонів або під оренду тощо.
Зачем тогда покупать?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8648 раз.
- Подякували: 5447 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Вів 17 тра, 2022 17:03
rjkz написав: fler написав:Трохи додам про мотиви та портрети ймовірних продаців і покупців. Покупці - ті, хто очікує на швидке завершення війни, значне зниження цін на житло, відновлення економіки, планує придбати нерухомість з метою переїзду з небезпечних регіонів або під оренду тощо.
Зачем тогда покупать?
Тому що потім здорожчає, а поки йде війна - буде дешево. Це я описую мотиви тих, хто готовий купувати вже сьогодні-завтра.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 тра, 2022 17:08
Наверное арендодатель. Сам иногда на автомате путаю, когда пишу.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8648 раз.
- Подякували: 5447 раз.
-
-
Профіль
-
-
9