lapay написав:Велика війна була малоймовірна, але вона почалася. Для того, щоб фюреру захопити хоча б лівобережну Україну, потрібна армія в 1-2 мільйони. Велика мобілізація орків малоймовірна, але вона можлива. Тоді і нам доведеться проводити велику мобілізацію. Петиції не допоможуть, допоки фюрер не заспокоється.
А если все в израильский вариант перейдет -- будем год/два/три к "большой мобилизации" готовиться?..
_hunter написав:А если все в израильский вариант перейдет -- будем год/два/три к "большой мобилизации" готовиться?..
В Ізраїлі навіть дівчата служать строкову службу. Поки чекаємо до осені, можливо когось будуть випускати заради валюти. Племінниця з дітьми, на цей раз, поїде до чоловіка у Францію, у його відпустку, а не навпаки, бо його вже не випустять.
У неділю, 22 травня, підрозділ протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ збив російський штурмовик Су-25 "Грач" розрахунком ПЗРК "Голка". Загинув пілот – російський генерал-майор Канамат Боташев.
_hunter написав:А если все в израильский вариант перейдет -- будем год/два/три к "большой мобилизации" готовиться?..
В Ізраїлі навіть дівчата служать строкову службу. Поки чекаємо до осені, можливо когось будуть випускати заради валюти. Племінниця з дітьми, на цей раз, поїде до чоловіка у Францію, у його відпустку, а не навпаки, бо його вже не випустять.
Я в курсе. Но даже в Израиле нет запрета выезда _всем_ (кроме срочников) -- я, собственно, про это.
ЛАД написав:Сейчас после приказа (изменения закона?) их разрешили применять по всей Украине без привязки к территории и в боевых действиях.
Приказ закріпив де-юре те що було де-факто. Я вже приводив приклад навіть з 2014 р. коли батальйон ТрО "Прикарпаття" відправили на шкільних автобусах на ворожий кордон, а потім звинуватили, що вони не зупинили-розгромили рашистьску армію. Але і до цього приказу вже тепер наші бійці ТрО брали участь далеко від дому у збройних діях, воювали і гинули. Ще раз наголошую, що потрібно розуміти різницю між ТрО ЗСУ, які приймають присягу і діють як ЗСУ, та різну місцеву самодіяльність, яка часто сама себе тазиває тро і ефективність дій яких сумнівна.
А разве в 2014м году уже были ТРО? Территориальная оборона? Может все таки добробат?
Сам термин "терроборона" появился летом прошлого года. Формирование частей формально стартовало 01.01.22г