Kudrjavuy Видно отчетливо, что ничего с того металлолома не соберешь в кратчайшие сроки. Ну если конечно 2 года потратить - выйдет целый полк "франкенштейнов".
ЛАД написав:Тирасполь их. Оружия там много (на складах). Да, старое, но тем не менее.
12 танков Т64?
По состоянию на 1990 год 14 армия была довольно прилично укомплектована. Что вывезли в Россию при расформировании армии кроме ракет и топлива для них я не знаю. Если хотите, поищите. Думаю осталось немало. Состояние, конечно... Но опять же, не хуже нашего.
ЛАД Та заспокойтесь з тією Фінляндію. В 1939/40 Фінляндія війну програла! Ще раз повторюю: програла. Це виразилось в втраті території + платила репарації багато років. Фінляндії просто повезло, що війна була зимою і що Сталін просто не захотів приєднувати усю Фінляндію, щоб не мати проблем перед великою війною. І в принципі(як показала історія) був правий. Якщо б РФ напала на них зараз(до 24.02) то я 100% впевнений що без допомоги Заходу Фінляндія би програла, що б вони там не розказували. Саме тому вони вступають в НАТО, тому що прекрасно це розуміють.
crumd написав:развеиваются мифы о западном вундерваффе по результатам его боевого применения в Украине.
Яке це вундерваффе є в Україні? Може далекобійні ракетні системи?? Масово західні рсзо чи САУ? Може Абрамси чи Леопарди? Може авіація??
Партизанські Інлави чудова зброя, але це партизанщина. А массового важкого ще нам ніхто не давав.
Ви якийсь рашистський бредочок несете. Там теж думають, що вони в Україні воюють проти натовської зброї. Ні, не було ще тут справжньої натовської зброї. Одиничні гаубиці не будемо брати в розрахунок. У рашистів тисячі артсистем, і десяток М777 питання не вирішать.
ЛАД написав:Смысл простой - атака на Одессу. "С востока не выходит, попробуем с запада".
Зачем для атаки на Одессу десантироваться в Тирасполе? Десант применяется для быстрого захвата и удержания плацдарма до подхода основных сил. В Тирасполе им это не нужно, он и так полностью их
Тирасполь их. Оружия там много (на складах). Да, старое, но тем не менее. А вот войск практически нет. Если там высадить российский десант, он сможет обеспечить/поддержать высадку десанта с моря. Это уже будет плацдармом для наступления на Одессу.
Вообщето это называется не десант, а переброска войск Войска переброшенные могут быть накрыты артиллерией прямо на аэродроме прибытия причем вместе с тем чем их перебрасывали Но флаг в руки как говорится
ЛАД написав:Тирасполь их. Оружия там много (на складах). Да, старое, но тем не менее.
12 танков Т64?
По состоянию на 1990 год 14 армия была довольно прилично укомплектована. Что вывезли в Россию при расформировании армии кроме ракет и топлива для них я не знаю. Если хотите, поищите. Думаю осталось немало. Состояние, конечно... Но опять же, не хуже нашего.
juristkostya написав:Ок, Медведчук рассказал. А объективными источниками это подтверждается?
Для чого? Головне відосік зняти, черговий мальчік в трусіках дає залізобетонні свідчення. Заради визволення чи обміну можна і не таке прочитати з папірця.