gonzo написав:"На прошлой неделе спрос на валюту на межбанковском рынке со стороны клиентов банков вырос на 20% по сравнению с предыдущей неделей. При этом предложение долларов и евро сократилось на 32% – это усугубило дефицит безналичной валюты. Об этом сообщил глава Совета Национального банка Богдан Данилишин."
"куди ці експортери дінуться" - відповідь від експортерів прийшла
ну так значить скоро введуть норму обовязвого продажу валюти, ну або піднімуть величину, якщо так норма вже є. справ то. нбу так вміє
Если валюта в страну не заводится -- поднимай/не поднимай (пока, кстати, такой нормы нет) -- больше валюты на рынке не станет...
ну ви ніби як вчора народилися - норма продажу вводиться разом з нормою по заведенню валюти в україну на протязі терміну не більше ніж скільки там днів. чи таки вчора народилися?
Mirax написав:І навіть тепер доларові Фібоначі не мають спокою зі своїми мішками зелені. Ви подивіться, на який рівень Фібоначі пішов срубель після такого ж різкого підвищення облікової ставки запоребриковим центробанком. Хочеш, не хочеш, а доведеться здавати бакси по курсу, нижчому за довоєнний. Хто гривень найкрасивіших не залишив собі на прожиття.
Разъясните мысль, пож. Довоенный курс 29.25 , а сдать можно по 35.45 .
Alex2007 написав:кстати, какого-то хрена мне ICU прислала приглашение купить ОВГЗ с гарантиями от минфина, только вот если б я был еще когда-то клиентом ICU
Мені таке теж тиждень тому приходило, на мій номер не фінансовий, хз де вони його надибали...
vladimir07 написав:Разъясните мысль, пож. Довоенный курс 29.25 , а сдать можно по 35.45 .
Клікніть, щоб розгорнути всю картинку. Приблизно так во, плюс-мінус. Ловіть момент, поки є можливість здати дорого. Все так не буде!
а с ценами что делать будете?, - будете булку хлеба покупать за несколько баксов ? а экспортеров - основных "майнеров" валюты в страну, - поддерживать собираетесь курсами 25-28 ?
Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з................03.06.2022...........06.06.2022 дата розрахунку...............02.06.2022............03.06.2022 Євро..................................31,2808.................31,3876...+0.34% Долар США.......................29,2549.................29,2549...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0729 (вчера 1.0692).