|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:14
ЛАД написав:Ни одной ссылки на "разминирование Чонгара", ни одного объяснения, почему был так быстро захвачен Херсон.
Дві години тому розмовляв з бійцем ССО який боронив Херсон. З його слів Херсон здали і Маріупольський Азов, на жаль, також. Причому не якийсь там місцевий генерал, а на самому високому рівні, на самому високому ... Він з чотирма бійцями просто не знав куди з під Херсону було втікати, від танків, командування не було, рації мовчали, що творилося навкурги ніхто не знав ... з озброєння були лише автомати ... тобто там все було дуже погано.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:19
rjkz написав:1. Победи пуйло. 2. Возвращайся с фронта. 3. Начинай задавать вопросы, которые задавать нет смысла без выполнения пп1-2.
1. Обов'язково! 2. Постараюсь! 3. Так хотілось би наперед)) - щоб щось собі думати/планувати... Коли людина собі щось думає/планує - то і життя ТРИВАЄ/ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!👍 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:30
uaprofi Так все банально просто - я НЕ ХОЧУ, щоб у мої двері/до моєї дружини/дітей постукали вороги/кати/гвалтівники! Тому їх потрібно стримати/знищити ще напів-дороги до свого дому! Є інші варіанти? - "просто перестати стріляти" - нажаль, НЕ діє Стріляють по нас! І чим менше ми по них стріляємо - тим більше вони стріляють по нас!!! Ми ж не йдемо на їхню землю - ми обороняємо свою!!!! Свою землю! Свою країну! Свою домівку! Свою сім'ю!!!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:32
budivelnik написав:[ 2 Але є речі,які допомогли б точно , без привязки до поведінки Зеленського а - це масовий перехід з УПЦ МП в ПЦУ ... 3 Пояснення до п2 Вся справа в тому що пуйло це також не сферичний кінь у ваккумі...він також приймає рішення на основі данних які йому докладують.. От отримав він данні по переходам з УПЦ МП в ПЦУ - 400 храмів за каденції Порошенка...і 50 храмів за каденції Зеленського - думки пуйла - ВІРА значить за нього по в ПЦУ 5000 храмів в РПЦ 15000 храмів на території України ... Тепер ясно , що таке персональна відповідальність за свої рішення?
чесно кажучи, слабо розумію, вірніше зовсім не розумію, людей які в теперішній ситуації продовжують ходити в церкви рпц. де попи ретранслюють слова кирюхи і його поплічників. що ще має статися, щоб люди задумалися, що вони роблять щось не так? і чи цього, що є зараз, мало?
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:32
Василь-Рівне написав:З його слів Херсон здали і Маріупольський Азов, на жаль, також.
Які його версії - чому?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:34
V2 написав:Які його версії - чому?
Не дуже хочу тут роздмухувати зраду, якби не на часі, але маю і фото від нього, і відео. Після нашої перемоги оприлюдню. Я можу лише свою версію оприлюднити -24-26 лютого просто їм було не до Херсону, стояло завдання втримати Київ, а все решта було кинуте напризволяще, це моя думка, підкріплена його фактами. Всі ми пам'ятаємо ворожу ДРГ на швидкій допомозі яка вже була в урядовому кварталі Києва, навряд чи в той час хтось з високопосадовців переймався Херсоном.
-
Василь-Рівне
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:39
uaprofi
що за маячня? і що ви в такому випадку пропонуєте? "пєрєстать стрєлять"? (с)
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 чер, 2022 21:52
ЛАД написав:Защитники Порошенко! Сегодня его никто не обвиняет в войне
Ой, а шо случилось? Может быть, это всего-лишь потому, что любая претензия к Порошенко о войне немедленно бумерангом вернется обратно в той же самой формулировке? Разумеется, в такой ситуации гораздо выгоднее прикинуться ветошью, и забыть, что именно на почве этих обвинений Порошенко был отвергнут обществом. И теперь надо либо признавать, что обвинения были ложными и несправедливыми, либо уходить в отставку самому. Ладно, уходить во время войны не надо. Но надо признать, извиниться, так же публично, как эти обвинения выдвигались. А делать вид, что ничего не произошло, и "давайте забудем, никто же больше не обвиняет" - гнусное лицемерие. Так что отвечайте, раз уж впряглись: Кто теперь наживается на войне? Можно ли просто перестать стрелять? Можно ли договориться где-то посередине, и где находится эта середина (впрочем, этот вопрос был актуален и тогда)?
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 502 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 05 чер, 2022 22:04
M-Audio написав:Но надо признать, извиниться, так же публично, как эти обвинения выдвигались
Це можуть робити лише сильні і чесні люди.
-
Василь-Рівне
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 05 чер, 2022 22:10
M-Audio написав: ЛАД написав:Защитники Порошенко! Сегодня его никто не обвиняет в войне
Ой, а шо случилось? ... надо признать, извиниться, так же публично, как эти обвинения выдвигались. А делать вид, что ничего не произошло, и "давайте забудем, никто же больше не обвиняет" - гнусное лицемерие. Так что отвечайте, раз уж впряглись: Кто теперь наживается на войне? Можно ли просто перестать стрелять? Можно ли договориться где-то посередине, и где находится эта середина (впрочем, этот вопрос был актуален и тогда)?
+100
-
pirat-d
-
-
- Подякував: 106 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-