|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 31 гру, 2009 04:11
ребя, вот такой прикол:
моя родственница имела неосторожность запхать в банк ФИНАНСОВАЯ ИНИЦИАТИВА свои сбережения. Ей просто тупо второй месяц не возвращают закончившийся депозит. Она обратилась ко мне, "что делать??" Я помог написать ей ряд писем, одно из писем в НБУ, и вот ответ из НБУ, цитирую его часть:
"..за інформацією, яка надійшла від ТОВ КБ ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА на запит Департаменту безвиїздного банківського нагляду, грошові кошти за депозитним договором Вам було повернуто в повному обсязі. Таким чином, вважаємо, що спірне питання між Вами та ТОВ КБ ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА вирішено..",
как вам такая фигня?? К сожалению в письме не прилагается никакой копии ответа из ВАТ КБ ФИНАНСОВАЯ ИНИЦИАТИВА на запрос НБУ. Но, получается, что фактически на основании официального письма из Нацбанка можно обращаться в правоохранительные органы, в ОБОП, например. Ведь получается, что деньги не не вернули, а украли.
Кто, что думает?? Может кто-то имеет практику? И, если есть кто-нибудь из посетителей из Черновиц, просьба: отзовитесь
-
Сергей Малина
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2364 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 гру, 2009 10:16
Сергей Малина написав:Но, получается, что фактически на основании официального письма из Нацбанка можно обращаться в правоохранительные органы...
Обязательно обращайтесь. Не ждите никакой дополнительной информации и не стоит терять время.
Вполне возможно, что на каком-то этапе просто произошла ошибка (человеческий фактор), но даже если и так, то лучше пусть это будет установлено официальным путем. Можно, конечно, просто обратиться в отделение банка и попросить выписку по депозитному счету, но если было совершено служебное преступление в самом отделении, то можно ли будет доверять выданной в нем выписке?
-
bon
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 31 гру, 2009 10:43
Сергей Малина
может в депозитном договоре написано, что по окончании срока деньги перечисляются на текущий счет
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 гру, 2009 20:28
J,
читайте внимательно:
Сергей Малина написав:"..за інформацією, яка надійшла від ТОВ КБ ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА на запит Департаменту безвиїздного банківського нагляду, грошові кошти за депозитним договором Вам було повернуто в повному обсязі. Таким чином, вважаємо, що спірне питання між Вами та ТОВ КБ ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА вирішено.."
bon,
ни кто ждать и не собирается. А вот выписку брать глупо, я так и сказал родственнице, чтобы не вздумала идти в банк. Хватит, находилась. Ошибка, или не ошибка, а в том-то и фишка, что из официального письма НБУ следуе, что деньги украдены, поэтому и не отдают, дурят, и кормят после-после-завтраками )). Думаю правильно поступить так: обращаться прямиком в правоохранительные органы, и давить на то, что и не собираются возвращать деньги, а теперь, после вмешательства НБУ, оказывается, что мне ничего и не должны. Где же мои деньги, и почему не возможно их получить??
Я обязательно опишу, что из этого всего получится
Всех с Новым годом, и удачи в 2010, а главное крепкого здоровья ))
-
Сергей Малина
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2364 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 січ, 2010 19:54
Забираю гроші вже 2 місяці від них...
Починаючи від листопада закінчувались декілька крупних депозитів у мене та родичів. Начальник відділення брехав до останнього що в них все в найкращому порядку. Казав, що зможе видати легко по 100к в день кілька днів підряд...
Прояснилось в день закінчення депозиту...
За словами того ж начальника відділення (який навіть злегка не почервонів), причини:
* банк фінансує виборчу кампанію Тимошенко;
* в НБУ платять хабарі, і домовляються про все що потрібно;
* тимчасову адміністрацію якщо і введуть, то за згодою керівництва ФІ, і робити ця адміністрація буде те, що потрбіно ФІ;
* власник банку (Олег Бахматюк) "забив" на людей, і за рахунок фізичних осіб витягує ситуацію по банку (або просто обкрадає нас).
Пішли скарги в НБУ. В суд поки не подавав (процедура довга і втрати можуть бути більші, якщо вірити, що за кілька місяців ФІ поступово розрахуються -- хоча це ще під знаком питання...)
В листопаді віддавали по 5к в день. Ходив як на роботу до них щодня. Обіцяли, що в грудні будуть більше віддавати.
В грудні стало ще гірше. Віддали 15к за перші пів місяця.
Потім дійшли скарги через київське управління НБУ. Зі мною зв'язався нач. відділення і почав досить відверто шантажувати:
* підпишеш нам продовження кількох депозитів на місяць-два -- тоді віддамо трохи (менше 1/10 суми)
* не підпишеш -- не дістанеш нічого, і будемо карати за непокірність
* мені також ще раз нагадали, що власник банку -- Олег Бахматюк, порадили глянути хто він такий, і сказали що "вище голови не підскочиш", так що мені «слід добре подумати, перш ніж доказувати свої права...»
Я не підписав продовження. Думав звертатись у правоохоронні органи з заявою про шантаж та погрози. Але справа така буде напевно довгою...
Зачекав біля 2 тижнів. Дійсно не давали більше нічого, хоч я і дзвонив і заходив до них майже кожен день… Відшивали «немає грошей», а тим часом в касу регулярно ходили інші люди, на моїх очах… Перед самим новим роком зі мною зв'язались знову, запропонували продовжити більшу частину, а десь 15% обіцяли віддавати по 5к в день протягом місяця (погрожуючи не віддавати взагалі нічого, якщо не підпишу). Підписав. 30 і 31 грудня віддали по 5к...
Далі будемо бачити. Нач. відділення відкрито каже, що в нього регулярно є 100-200к в касі. Обслуговує якийсь бізнес (різних клієнтів). Але команда з Києва -- фізичним особам нічого не повертати...
Якщо далі (після виборів) буде "кидалово", то не знаю, що й робити...
Я так зрозумів, що суду вони не дуже бояться, мають напевно відпрацьовані схеми затягування і мінімізації втрат. Також навіть вже по факту виграшу в суді повертати гроші може бути досить важко і довго, якщо вірити тому, що я чув...
Звертався в місцеву приймальну Партії Регіонів. Думав, може перед виборами вони щось розкрутять з банком, який начебто фінансує Тимошенко за наш з вами рахунок. Ефекту не дуже багато.
Але думаю, якщо би в Києві в центральний їх офіс приїхати з депутатами ВР, журналістами центральних ЗМІ, та ініціативною групою обдурених клієнтів -- ефект може бути... Мені таке зі Львова трохи важко організувати… Якщо є бажаючі -- підтримаю порадою і участю у спільних заявах…
Можна ще в прокуратуру звернутись (думаю, що підстав не бракує).
P.S. Можливо варто ще звернутись в "Свободу" Тягнибока" та штаб Ющенка... Я якось вже трохи видохся, але гірше від цього би мабуть не було. Може ще займусь цим тут на місці...Та знову ж таки, ефект напевно би був значно відчутнішим у Києві…
-
NazarK
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 січ, 2010 10:00
Sherif написав:Bob написав:Забрал последние 5000 грн. Проценты отдали сразу. По телу сказали перезвоним. Перезвонили через час. Пришел, забрал.
Народ, будьте реалистами! Банк тонет и уже давно. У меня депозит закончился в сентябре, а деньги мне до сих пор не отдали, хоть и звоню каждый день. И кто верит тому бреду, что "перезвонили через час и все отдали"? ))) Это на кого расчитано? На деб....?
Sherif, если вы считаете, что я зарегистрировался 3 года назад, чтобы сейчас выгораживать банк ФИ, то продолжайте так думать дальше. Почитайте мои предыдущие посты про этот банк: у меня депозит был 18к грн. Закончился в сентябре. Забирал каждый месяц часть (3+5+5+5) и проценты остальное перевкладывал. Для меня сотрудничество с банком в обозримой перспективе закончилось. А вы продолжайте звонить.
-
Bob
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 12:32
как сейчас ситуация в банке?
предлагают хорошие проценты по депо, а выдают ли вклады?
можно сюда деньги нести или лучше обходить десятой дорогой?
-
expert2009
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 12:45
expert2009 написав:как сейчас ситуация в банке? предлагают хорошие проценты по депо, а выдают ли вклады? можно сюда деньги нести или лучше обходить десятой дорогой?
Кризис закончился или выборы прошли? 
-
activist
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 17 січ, 2010 19:37
expert2009 написав:как сейчас ситуация в банке? предлагают хорошие проценты по депо, а выдают ли вклады? можно сюда деньги нести или лучше обходить десятой дорогой?
Конечно несите!! если увас не хватает сообразительности пролистать пару страниц назад
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 січ, 2010 16:06
Так ли уж там привлекательны проценты? Если Вы готовы потом несколько раз перезаключать свой договор по ставке вклада до востребования? Плюс время и нервы! Я за учреждения которые четко блюдут договора, а не морочат голову сказками о трудностях в связи с информационными атаками!
а форум на сайте ФИ кстати пропал (:
-
bazuka
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|