Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 49854986498749884989 ... 5004>
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 22:42

Памятаєте як я писав що саме погіршення стандартних умов проживання населення(введення тотальних карантинів) може привести до збільшення смертності сильніше ніж сама причина введення карантину...
Ось підтвердження
Украинцы «постарели» на 15–20 лет из-за войны, — Виктор Ляшко.

По словам главы МОЗ, те возрастные болезни, которые раньше настигали людей в 60 лет, теперь настигнут украинцев в 40–45, «в частности, из-за психологических изменений в нашем организме.»
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 23:12

budivelnik написав:Памятаєте як я писав що саме погіршення стандартних умов проживання населення(введення тотальних карантинів) може привести до збільшення смертності сильніше ніж сама причина введення карантину...
Ось підтвердження

По словам главы МОЗ, те возрастные болезни, которые раньше настигали людей в 60 лет, теперь настигнут украинцев в 40–45, «в частности, из-за психологических изменений в нашем организме.»

не памятаю, но клоуну Ляшко порезали потоки и он набивает себе внимание. Если к осени война будет локализована, то эти колуны могут продолжить цирк.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 чер, 2022 23:34

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ромасик написав:то эти колуны могут продолжить цирк.

Я б хотів , щоб у нас знову ковід став темою номер 1. Зрозуміло, чому??

Ніхто не спитає в місті, де від голоду їдять собак, чому риба не першої свіжості. Але обов'язково спитають, коли їжі стане вдосталь.

Я зараз взагалі не знаю, що ллю в бак машини (за керосин питания таке стоїть так само гостро). . Аби хоть щось було, хоч на самій нікчемній АЗС. БО не можна без руху. Невже ще є якісь питання "пачиму не в маске"?

Ромасик написав:пропорционально по причинам смертей.

Да ось куй там. Дуже змінились вікові пропорції населення. В рази. Що ти там порівняєш.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 11 чер, 2022 00:24, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 00:01

Ромасик написав:
  budivelnik написав:Памятаєте як я писав що саме погіршення стандартних умов проживання населення(введення тотальних карантинів) може привести до збільшення смертності сильніше ніж сама причина введення карантину...
Ось підтвердження

не памятаю, но клоуну Ляшко порезали потоки и он набивает себе внимание. Если к осени война будет локализована, то эти колуны могут продолжить цирк.

первые 2000 привитых от оспы уже есть
пока добровольно :mrgreen:
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 08:02

Hotab написав:
  Ромасик написав:пропорционально по причинам смертей.

Да ось куй там. Дуже змінились вікові пропорції населення. В рази. Що ти там порівняєш.

Я не утверждал, я вопрошал - "если бы кто-то посчитал".
если есть причины смерти по возрастам, то можно их сравнивать. Но вероятно такую статистику вели только относительно ковида.

Hotab написав:Я б хотів , щоб у нас знову ковід став темою номер 1. Зрозуміло, чому??
а я как-то даже свободу ощутил без намордников и куриных кодов. С прилетами - то хоть понимаешь откуда угроза, что и зачем нужно делать.

Hotab написав:Ніхто не спитає в місті, де від голоду їдять собак, чому риба не першої свіжості. Але обов'язково спитають, коли їжі стане вдосталь.
это не по теме. Темой туберкулеза никто не интересовался.

Hotab написав:Я зараз взагалі не знаю, що ллю в бак машини (за керосин питания таке стоїть так само гостро). . Аби хоть щось було, хоч на самій нікчемній АЗС. БО не можна без руху. Невже ще є якісь питання "пачиму не в маске"?
как я тебя понимаю, как понимаю - когда выезжаю на велике на дорогу и думаю, когда уже у этих пдр-асов бензин закончится. :lol:
меня за этот сезон уже трижды подрезали.

А тема того, что ты льешь в бак, я тебе подскажу, крышуется властью, которую ты просил не называть невежливо Зе.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 09:19

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ромасик написав:когда выезжаю на велике на дорогу

Якщо у тебе потреба доїхати до Сільпо лише, то справді достатньо веліка.
А у решти людей , яких ти назвав
  Ромасик написав:пдр-асов

можуть бути справи і трохи подалі. Навіть буває, що не в своєму місті.
  Ромасик написав:меня за этот сезон уже трижды подрезали

Полюбому вештався під колесами, порушуючи ПДР.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 10:11

Faceless написав:Насправді, ковід нікуди не дівся
Хворіли нещодавно і знайомі тут, і в Іспанії, і в США
Всі легко (всі щеплені)...

Тверезо оцінюючи ситуацію, ви, звісно, пішли та захистили себе бустером, правда? Ні? Яка необачливість! :mrgreen:

Якось давно не чутно про утилізацію вакцин :roll: Чи їм теж, як сертифікатам, автоматично подовжили термін дії до 1,5 років?))
fler

Подякував: 1210 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 10:20

Hotab написав:
  Ромасик написав:Если бы еще кто-то посчитал результат в цифрах...

Як ти розраховуєш порахувати?? У нас зараз бойові втрати ніхто не може порахувати.
Як порахувати при цьому ковідні??

Є країни без війни. Вони досі можуть показати, скільки більше від норми помирає.

Пропоную спостерігати за Британією. Там і обстежувати, і щепити, і рахувати вміють... і нова ковідна хвиля зараз почнеться... :wink:
https://www.bbc.com/news/uk-51768274
Шкода, що наш британський агент IgA десь подівся :roll:
fler

Подякував: 1210 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 11:25

fler написав:Шкода, що наш британський агент IgA десь подівся

про ковід в ЮК вже давно всі забули, всі обмеження відмінено. та і в мені зараз є чим зайнятися крім ковіду
а у вас я дивлюсь все файно в Україні, якщо знову до теми ковіду повертаєтесь? мені можна вже переставати скидувати гроші фондам, перемога близько раз вже розслабились?
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 чер, 2022 11:43

IgA написав:про ковід в ЮК вже давно всі забули, всі обмеження відмінено. та і в мені зараз є чим зайнятися крім ковіду

Неплохо. А раньше было скучно и нечем заниматься, поэтому занимались ковидом и локдаунами?

IgA написав:а у вас я дивлюсь все файно в Україні, якщо знову до теми ковіду повертаєтесь? мені можна вже переставати скидувати гроші фондам, перемога близько раз вже розслабились?

Звучит как угроза. "Не вспоминайте про ковид, а то ..."
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 49854986498749884989 ... 5004>
Форум: