|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуУкраїнська 220-мм РСЗВ «Буревій» вже на фронті
![]() Зрозуміти б незрозуміле!©Доречі, так співпало, що вчора пізно ввечері, офіцери/командири якраз обговорювали питання, чому наче був "зданий Херсон", про Бучу і т.д.
Де ті наші війська/армія - чому дали так ворогу просунутись, чому ЗРАЗУ не захистили? Чому вони ЗРАЗУ не стояли по всьому кордоні?(подібне питання задав тут Вкладчик1234) І один старший офіцер каже - ну от, щоб знати "чому так сталось?", потрібно задати питання - "а де ж саме була наша вся армія/ЗСУ до 24.02?" Де? Правильно - ВСІ сили(наголошую ВСІ) ЗСУ стояли в АТО/ООС!!! Далі питання - "а чи було ЗСУ, на той час, чисельне/в достатній кількості?" .... Отож! Тому, як можна/ЧИ РЕАЛЬНО БУЛО на той час - захистити такий довжилезний кордон? Ну не прикордонники ж з автоматами мали справитись з танками?! Тож - ДУМАЙТЕ! п.с. Ще слова того офіцера: (приблизно було сказано так) "А про не підірвані мости на Півдні і хто конкретно що здавав - ПОТРІБНО розбиратись і наказувати їх, АЛЕ вже тільки ПІСЛЯ ВІЙНИ! І повірте, міста, де в більшості самі мешканці, були налаштовані більш "за Україну/за свою землю" - здати їх було майже не реально/не можливо! Приклад цьому Суми - вони ж дуже близько кордону па-раші, але ЧОМУСЬ їх ніхто не "здав"? Ніякий мер міста не може його здати, якщо самі люди налаштовані проукраїнськи!" ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]() На жаль це правда, 59-а бригада, мій друг там був, йому вдалося втекти і вижити, він вважає, що їх здали, причому на найвищому рівні ![]() ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак і є. Проте,якщо щось можна було зробити, то це поблизу перешийка будувати (багато років!) бетонний УР по типу Азовсталі (звичайно зменшеного вигляду) , садити там 59-ю (а не у голому степу, як було зроблено) . Тоді вони б там тримались довго. Але за нею, через 50 км, ще один. Бо будь-яка висадка в степу за спиною у оборонців - і УР в оточенні. Без їжі і б/к. І лише тоді, третя лінія - оборона Херсона. Мешканці без організації - це діти. Не було кому в Херсоні організувати оборону. Може ще і тому, що 59-я лягла в степу, і в місті не було командирів піхотного рівня. Щодо видалених монологів Флая, можна відповісти наступне: не важливо, наскільки гарний ти айтішний профі. Щоб і армія була профі , ти, умовний айтішник, маєш нормально її утримувати (податками в повній мірі) . Фінансувати, щоб там були кращі. Щоб у них було озброєння. А ти прожив своє н̶і̶к̶ч̶е̶м̶н̶е̶ життя по принципу "не моя країна, не моя армія, нічого не дам, хай хтось". І ось він результат. І так буде завжди, поки такі як ти не стануть ідентифікувати себе "я - моя країна". Тоді вони не будуть ховати гривню від податкової. Не будуть тут нити за воєнний збір. (якщо що, то контроль використання цих податків має бути так само організований, як і їх уплата. Це ї є патріотизм і відповідальність). Де там К-Х? Вижив хоч під массованими обстрілами Донбасу асвабадітелями?? Знадобиться йому горщик зараз,якщо втратив рідних?? Горщик, над яким він чах і до якого не пускав воєнний збір. Розплата прийшла. Нажаль горе прийшло і до тих, хто любив країну, боровся за неї. Ось оце несправедливо. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 12 чер, 2022 09:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|