Hotab написав:Надто багато friendly fire. У вас під боком ненависники України (і не всі ще в бані на момент) , а ви чубитесь , хто за Зе, хто за По, а хто скільки разів назвав оркостан загарбником і агресором. Тут чума розказує, що долярчик мало старається для перемоги, а само в житомирському котлі воює.
Питали, скільки воно задонатило. Як воно могло задонатить, коли рекорд "прожити на 100 уе" ставить. Там інша, ущербна психологія.
А що тут можна додати? Ви ж все пояснили опоненту.
На підставі чого саме Флай прийшов до своїх висновків про хоч дії Долярчика, про хоч претензії до вас, особисто я не побачив. Висновки, претензії були, обгрунтування - ні. Звісно виникла спіраль образ... А там і предмети розмови загубилися.
Любити чи не любити Україну - це одна справа. Ненавидіти чи не ненавидіти - це друга.
detroytred написав:На підставі чого саме Флай прийшов до своїх висновків про хоч дії Долярчика, про хоч претензії до вас, особисто я не побачив.
Інколи люди заради виправдання власної бездіяльності в умовах війни пробують знецінити те, що роблять інші. Типу "не так то вже багато ти,долярчик, там навоював. Тому я можу продовжити сидіти в житомирському котлі (запорізькій квартирі) і критикувати все українське". Щодо мене. Я в 2014 , як долярчик , в запалі бою приходив і казав, що ми робили і де. Це давно пройшло. Надто багато було за ці 8 років. Але зараз я і не на мі-24 (ударний), а на вертольоті медичної евакуації. Може закладчики з флаями вважають , що це не важливо. Мені все одно. Зовсім не та публіка, перед якою необхідно метати бісер.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 12 чер, 2022 18:29, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Ви пропонуєте урізати виплати військовим та їх утриманцям? Вибачте, але мені здається, що зараз не на цьому слід економити. Як варіант, можна скоротити кількість чиновників, урізати 300-тисячні з/п суддів і іже з ними тощо, пильнувати схеми розпилу бюджету та різної закордонної допомоги.
І це все слід робити і не тільки у війну. Але вся дохідна частина бюджету планувалась 1,3 трлн. І вона і близько не виконується. І це тільки в анекдоті можна заробляти 100 а витрачати 300, беручи з тумбочки скільки треба. Знову ж таки повторюсь, гроші потрібні і на саму війну: зброю, паливо і т.д. Зменшуючи у цьому напрямку - збільшуємо втрати.
fler написав:В воскресенье, 11 июня, десятки николаевцев вышли на пляжи в береговой зоне микрорайона Намыв. Воскресный день выдался жарким — уже с утра температура воздуха была более + 30 в тени. Поэтому, несмотря на объявленный городскими властями запрет, люди вышли к воде. Многие пришли целыми семьями, с детьми и даже с домашними животными. И дети и взрослые охотно купаются в реке. Чем ближе к полдню, тем больше людей становится на пляжах. https://korabelov.info/2022/06/249107/n ... a-plyazhi/
Home, sweet home… Купа речей на літо, модні купальники… як мені їх не вистачає.. Я теж на пляж хочу! (але до Ніцци )
Багато мене сьогодні. Спробую потім обмежитись))
По суті знов повторюється ситуація 2014. В основному питанні. Тоді рашка запропонувала Україні свій формат війни. Гібридну. Україна погодилася...
Зараз практично те ж саме. Тільки формально в нас військовий стан, загальна мобілізація. Але реально ... практично, як і рашці -- в плані мобілізації всіх видів ресурсів для війни. Саме для війни.
Я не в стані визначати правильно це чи ні. Але дуже важко перемогти ворога по запропонованим їм правилам "гри".
Ну не можна вести битву з більш потужним ворогом не кинувши на алтар, наприклад, образно усі накопичення народу (вклади, авто і т.д.). Ну це пипець, коли воїни стоять в черзі на "Нову пошту", щоб отримати прості речі... Яка ж це війна, коли воїнам начальник відділення каже -- почекайте, машину розвантажимо...
Населення поки в основному платить за наслідки війни, а не за дійсно все для фронту, для перемоги.
Але пройде такий варіант для повномасштабної війни, коли у ворога мета - повна перемога, повна!!? Хз... Ризиковано. На одних пасіонаріях можна й не виїхати.
Вистачить вже безглуздо спорити хто пухнастіше: ПП чи VZ. На них обох нема де клейма ставити. Це просто гвинтики однієї системи, яка в принципі проти простого народа. На комусь заробляти ж треба. А ви тут сре.теся як дурні.
Hotab написав:Надто багато friendly fire. У вас під боком ненависники України (і не всі ще в бані на момент) , а ви чубитесь , хто за Зе, хто за По, а хто скільки разів назвав оркостан загарбником і агресором. Тут чума розказує, що долярчик мало старається для перемоги, а само в житомирському котлі воює.
Питали, скільки воно задонатило. Як воно могло задонатить, коли рекорд "прожити на 100 уе" ставить. Там інша, ущербна психологія.
А що тут можна додати? Ви ж все пояснили опоненту.
На підставі чого саме Флай прийшов до своїх висновків про хоч дії Долярчика, про хоч претензії до вас, особисто я не побачив. Висновки, претензії були, обгрунтування - ні. Звісно виникла спіраль образ... А там і предмети розмови загубилися.
Любити чи не любити Україну - це одна справа. Ненавидіти чи не ненавидіти - це друга.
Логіка проста як двері: в ЗСУ д"Артарьяни, цивільні 3.14 На запитання цивільних до ЗСУ: "чому Херсон, Буча, Ірпінь, Бородянка, Маріуполь, Чернігів, Харків..." - відповідь "сам концерва"
Бінго!!! Воно так і є. Повномасштабна війна. Куди ще вище і далі.
Військові банкують. Крапка. Обурювання може бути тільки одна підстава -- коли вже дійсно занадто вони вимагають. Для своєї справи.
Це ж вже не іграшки. І не місцевого значення конфлікт. Тим паче тому, як скромно та обмежено, мається на увазі на державному рівні, військові себе поводять в усіх аспектах, можна тільки дивуватися. Пріоритети... Від цього треба відштовхуватися.
zxzx777 написав:Вистачить вже безглуздо спорити хто пухнастіше: ПП чи VZ. На них обох нема де клейма ставити. Це просто гвинтики однієї системи, яка в принципі проти простого народа. На комусь заробляти ж треба. А ви тут сре.теся як дурні.
Ні. Вони не проти простого народу!!! І сама система не проти.
Мова про те, що вони роблять по мінімуму. По необхідному мінімуму. З точки зору мінімуму в нас, в Україні все найчудово. Реально.
І все б було нормально, якби не ситуації, які сталися. Мінімуму зробленого владою, владами для країни, народу не вистачило.
А влада, система дійсно проти. Робити для країни, для простого народу більше мінімуму. От коли схоче, то дійсно реформує. Перш за все себе. Свої принципи. І Порошенко після Майдану сказав дійсно найважливішу річ про започаткування нових принципів у владі. З реалізацією от тільки проблеми)) виникли.
від Олег Жданов .. Висновки мої. 1 Педераційники за 110 днів втратили 1400 танків , з 3400 які знаходяться в строю 2 Педераційники за 30 років виготовили - 450 танків Т90 модернізували-400танків Т80 модернізували-1700 танківТ72 модернізували-1000 танків Т62 Всього________3550 танків Таким чином в загальному в добу вони виготовляли+модернізували -3550/10000 діб=0,4 машин в добу втрачали в Україні 1400/110 = ____________13 машин в добу 3 Запасів в педераційників по танкам ще 28000...але всі вони (крім 90 штук) були виготовленні в СРСР і з спутникових знімків видно що пригодні до відновлення на ремзаводі не більше 2-5%.... 4 А от по стволам до гаубиць - проблемка Хоч Жданов і оптиміст , але при підрахунках втратив нулик... Ресурс ствола - до 10 000 пострілів( при зменшеному заряді пороху) і до 6000 при штатному В добу нормально - 300 снарядів... Отже раз в місяць( може в два, бо ніколи по максимуму не працюють) а ствол треба міняти... 5 Ще гірше по Хімарсам.. Там головне не кількість установок..а кількість пакетів з ракетами Кожен пакет важить 2,5 тонни , тому авто з маніпулятором бере всього 2 пакети...які будуть заряджені і вистріляні за 40 хвилин... а далі? Якщо збільшувати кількість авто , то кожній установці треба десяток підвозчиків снарядів(пакетів), а це ворог може легко просікти....я маю на увазі не установку..а точку куди їздять машини з маніпуляторами боєзапас поновлювати
zxzx777 написав:Вистачить вже безглуздо спорити хто пухнастіше: ПП чи VZ. На них обох нема де клейма ставити. Це просто гвинтики однієї системи, яка в принципі проти простого народа. На комусь заробляти ж треба. А ви тут сре.теся як дурні.
Ні. Вони не проти простого народу!!! І сама система не проти.
Мова про те, що вони роблять по мінімуму. По необхідному мінімуму. З точки зору мінімуму в нас, в Україні все найчудово. Реально.
І все б було нормально, якби не ситуації, які сталися. Мінімуму зробленого владою, владами для країни, народу не вистачило.
А влада, система дійсно проти. Робити для країни, для простого народу більше мінімуму. От коли схоче, то дійсно реформує. Перш за все себе. Свої принципи. І Порошенко після Майдану сказав дійсно найважливішу річ про започаткування нових принципів у владі. З реалізацією от тільки проблеми)) виникли.
Розумієш, по мінімуму, це якщо в школі, то щоб не залишили на другий рік, в інституті - щоб не відчислили, на роботі, щоб не звільнили .... А в нас бо по-мінімуму на C- було в парторга з Дніпра, решта від 1го до 6го: D,D,E,F- одного відчислили посеред семестру