|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 15 чер, 2022 19:25
andrijk777 написав: pesikot написав:Але наша війна - унікальна Тому що, ніхто не вирів, що ми будемо триматись так довго, але ми тримаемось І проти нас воює країна, яка має більше населення і більше зброї
Малесенька Чечня перемогла Росію в 1996.
Щоб, потім, отримати ще одну війну Потім Кадиров, якій воює проти нас
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 15 чер, 2022 19:27
juristkostya написав: pesikot написав:Откуда это стремление всегда уводить в сторону ? Напомню, начали с того, что стратегия РФ - это ДРГ и захват правительственного квартала Но ты начал уводить в сторону Так расскажи мне маршрут, как из РФ, через Чернигов можно попасть в центральные области Украины Мне просто интересно, проведи маршрут PS. Кстати, за тобой ещё Нибулон числится
на все вопросы я уже ответил выше. Развернуто. Если вы ответов не заметили или не поняли, то...то вы их не заметили или не поняли. Изложить ещё доступнее я не могу, уж простите.
То есть, ты ничего не изложил Ты набросал некие фразы, которые между собой не связаны Но я всё ещё ожидаю маршрут, как из РФ, через Чернигов можно попасть в центральные области Украины
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 15 чер, 2022 19:30
pesikot написав:Для раздёргивания внимания, на примере Чернигова, можно было задействовать гораздо меньше сил Но зачем-то они такой толпой стояли под Черниговом, вместо того, чтобы двинуть гусеницы на Киев А стояли они с простой целью Когда не удалось за 3 дня взять Киев, а им это не удалось. Как и Чернигов Они начали тупо разрушать города, пока не получили хорошей мзды и не свалили
Ви ще в дев'ятнадцьотому році всіх запитували - чому Зеленський так ненавидить Порошенко? Отримали відповідь? Так само і про руйнування Чернігова - хто зна, для чого. Можливо була "показова порка", можливо ще щось, ии можемо тільки гадати.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 чер, 2022 19:42
Взагалі план дій орків скоріше за все і самі орки не мали. Основне мабуть таки було захопити столицю десантом та ДРГ, а щоб ніхто не допоміг ізвнє, то ще і колони відправили для відволікання сил та оточення (по можливості) столиці.
Столиця змогла організуватися завдяки виграному часу через невдачу висадки основного десанту (на полосу Гостомеля Іл-76) . Але як воно планувалось точно, думаю ми ніколи не дізнаємось. Рашисти люблять все секретити.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 15 чер, 2022 19:53
Hotab написав:Взагалі план дій орків скоріше за все і самі орки не мали. Основне мабуть таки було захопити столицю десантом та ДРГ, а щоб ніхто не допоміг ізвнє, то ще і колони відправили для відволікання сил та оточення (по можливості) столиці. Столиця змогла організуватися завдяки виграному часу через невдачу висадки основного десанту (на полосу Гостомеля Іл-76) . Але як воно планувалось точно, думаю ми ніколи не дізнаємось. Рашисти люблять все секретити.
Даже при успешном захвате столицы локальные очаги сопротивления были неизбежны. Естественно, место их возникновения непредсказуемо. Максимум, что можно сделать - это сходу покрыть максимально возможную географию.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 чер, 2022 20:17
Hotab написав:Взагалі план дій орків скоріше за все і самі орки не мали. Основне мабуть таки було захопити столицю десантом та ДРГ, а щоб ніхто не допоміг ізвнє, то ще і колони відправили для відволікання сил та оточення (по можливості) столиці. Столиця змогла організуватися завдяки виграному часу через невдачу висадки основного десанту (на полосу Гостомеля Іл-76) . Але як воно планувалось точно, думаю ми ніколи не дізнаємось. Рашисти люблять все секретити.
Вважаю, що плану взагалі ніякого не було Окрім, ми заходимо, нас зустрічають квітами, садимо Януковича, він підписуємо все, що нам потрібно А про Чернігів, то місто врятувало диво і наш мер
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 15 чер, 2022 20:41
Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт підтвердила передачу Україні важкого озброєння. Мова йде про три реактивні системи залпового вогню Mars II.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bild.
Відповідну заяву Ламбрехт зробила сьогодні у Брюсселі під час зустрічі Контактної групи у форматі "Рамштайн". Міністр підтвердила, що уряд Німеччини надасть Україні три РСЗВ типу Mars II замість чотирьох, як очікувалося раніше.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 чер, 2022 20:43
Словаччина вирішила передати Україні бойові гелікоптери, а Канада, Польща та Нідерланди - нові одиниці артилерії. Про це оголосив глава Пентагону Ллойд Остін після зустрічі у форматі "Рамштайн" в Брюсселі, повідомляє "Європейська правда".
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 чер, 2022 20:47
andrijk777 написав:......... Ок. Я не зовсім коректно виразився. Назвемо це не партизанською війною а "ополчением". Так як наступ рашистів не був суцільним і захоплена територія не контролювалась повністю, створювалось би ополчение, яке б і громило ворога з-за кута. Тим більше Польща рядом - можна отримувати припаси/зброю звідти.
Не очень понимаю, что Вы понимаете под ополчением. Поэтому обсуждать сложно. Если ополчение, вооружённое ружьями/автоматами, то это = партизаны (по возможным действиям и эффективности). Если ополчение Вы имеете ввиду, вооружённое серьёзно - танки, арта и т.д., то не знаю, возможно ли это (достаточно ли было на западе Украины такого оружия, сомневаюсь). Получить всё это из Польши... Сложно судить. Это зависело бы от слишком многих обстоятельств.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 чер, 2022 20:52
План, конечно, какой-то был. Оказался дерьмовым - другой вопрос. Когда-то узнаем. Но нескоро, я точно не доживу. Основные цели, думаю, были Киев и юг (вплоть до Одессы). Харьков, вероятно, рассчитывали взять наскоком. без особого сопротивления
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-