Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 14361437143814391440 ... 14498>
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 15:20

Ой+ куда вас понесло? речь не идет о неконтролируемой эмиссии
нам выделяют 9млрд помощи (не кредитов), ждать когда поступят деньги и
накапливать долги
-по пенсиям и зарплатам бюджетникам
- и может выплаты военным приостановить? (да, я в курсе, что есть части, где платят военным з задержкой 15-20 дней)

по поводу пенсионеров депо выше фонда, были у банков специальные пенсионные программы (где пенсионеру +1% к депо), мне не раз такое предлагали, но я не пользовался своими родителями, так что ничего тут удивительного нет
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 15:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Ок. Яка країна не робить емісію? В студію.
Ви говорите на чорне біле і навіть не замічаєте це.

У вас цікава позиція. Я вже навів вам ряд посилань як хто виходив у подібних ситуаціях, натомість від вас тільки узагальнюючі твердження нічим не підкріплені. Ще одну просвітницьку статтю в тему дискусії - хочете вивчайте, заперечуйте бажано з обгрунтуванням, а не тільки "я так вважаю".
Україна: Фінанси війни https://voxukraine.org/ukrayina-finansi-vijni/
Існує три основних джерела фінансування військових витрат: друкування грошей (сеньйораж), збільшення податків і запозичення.
Найлегший варіант для уряду – це друкування грошей, тому що він не вимагає отримання прямого дозволу від виборців. Він міг би бути ефективним на ранніх стадіях розвитку конфлікту і в помірних кількостях.

Далі читайте по посиланню з прикладами, до чого призводить друкування.
  prodigy написав:по поводу пенсионеров депо выше фонда, были у банков специальные пенсионные программы (где пенсионеру +1% к депо)

Я також писав, що треба налягати на позики.
Деякі пенсіонери мали до 2013 р. непогані пенсії і у валютному еквіваленті. Наприклад, тут Starikan писав, що тисяча доларів була. А раптом валюта легко вилізла за межі понду, тобто зовсім не підстава.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 15:31

Это мой товарищ прислал.
Так и есть или это его субъективная оценка?Зображення
Бетон

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 15:32

vitaliian написав:
  prodigy написав:тим паче що пенсіонери (діти інваліди та інші малозабезпечені) взагалі не виживуть
якщо не платити (нехай навіть з верстака
а если на пенсию можно будет купить 2 булки хлеба, выживут? Я поражаюсь людям которые считают что эмиссия решит хотя бы одну проблему, мало того что не решит ни одной, так ещё добавит новых вагон. Валютные займы проще по курсу 28 или по ку курсу 78 отдавать? Ну и т.д. доходы у народа гривневые, мотивация работать за 40-80$ полностью исчезнет. И кто армию кормить тогда будет? А воевать кто будет, если 100к боевых превратятся в 1куе - зарплата официанта в Польше.

Деньги не имеют ценности сами по себе они отражают то количество товаров и услуг которые за них можно купить. Толку с эмиссии если возникнет перекос в сторону денег, как при совке, либо ничего купить будет нельзя (родители 10 лет стояли в очереди купить Жигули) либо в продаже будет всё но по космос - ценам.

Виталя, "не в ту степь"
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 15:55

Перше відео застосування M142 HIMARS по росіянам.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 16:01

Ой+ написав:
  andrijk777 написав:Ок. Яка країна не робить емісію? В студію.
Ви говорите на чорне біле і навіть не замічаєте це.

У вас цікава позиція. Я вже навів вам ряд посилань як хто виходив у подібних ситуаціях, натомість від вас тільки узагальнюючі твердження нічим не підкріплені. Ще одну просвітницьку статтю в тему дискусії - хочете вивчайте, заперечуйте бажано з обгрунтуванням, а не тільки "я так вважаю".

Це не "я вважаю", це факти.
Усі країни без виключення проводять емісію. А в умовах війни і подавно, логічно що в умовах війни емісія тільки збільшується.
Контрольована вона чи ні - це інше питання. Але в умовах поразки емісія зазвичай вже неконтрольована, що теж є логічним.
У нас вроді поразки немає, тому емісія контрольована. За пенсію 2 буханки хліба - такого не буде.
Ви країну не назвали - злив зараховано.
*і не потрібно мені давати посилання на науково-пізнавальні статті початкового рівня, мені це все вже відомо.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 16:34

andrijk777 написав:У нас вроді поразки немає, тому емісія контрольована. За пенсію 2 буханки хліба - такого не буде.
Ви країну не назвали - злив зараховано.
*і не потрібно мені давати посилання на науково-пізнавальні статті початкового рівня, мені це все вже відомо.

Ясно що писатель, а не читатель. Контрольованою можна назвати і емісію в трильярд, а тут "всього" 200 млрд. зі 251 млрд. всіх витрат. Ще раз повторю - краще позичати через внутрішні та зовнішні джерела. А там побачимо осінню всі аспекти чи будуть:
  andrijk777 написав:Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 16:37

edvardd написав:
  fler написав:В Москве впервые состоялась встреча министров обороны России и стран Центральной Азии. ... необходимо усилить координацию между силовыми ведомствами государств Центральной Азии и России по противодействию международным террористическим организациям в регионе и сформировать единые подходы к борьбе с указанными структурами.

Хто в темі та може пояснити - навіщо вони зібралися, чого насправді бояться, що збираються робити? Як ситуація в Афгані може вплинути на війну в Україні? :roll:

дело в том, что талибы поставили москалей на счётчик - и те им регулярно платят дань, чтобы талибы не нападали, но кроме талибов есть и другие, которые, тоже денег хотят, короче москали вследствии нехватки войск, организовуют эту шоблу охранять границу, бо платить всем влом...

Тобто в них зростає зовнішня загроза збоку талібів. І чим довше вони будуть з нами воювати та виснажуватись, тим більше зростатиме ця загроза. Ок. Дякую всім, хто мені відповів.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 16:41

fler написав:Тобто в них зростає зовнішня загроза збоку талібів. І чим довше вони будуть з нами воювати та виснажуватись, тим більше зростатиме ця загроза. Ок. Дякую всім, хто мені відповів.

Це не зовсім в них загроза. Вони не мають кордону з талібами. Загроза в їхніх сателітів центральної Азії, це скоріш загроза їхньому впливу в Азії, ніж безпосередньо загроза Росії. І малоймовірно, що це якось вплине на їхні дії в Україні.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2022 17:19

Ой+ написав: Ще раз повторю - краще позичати через внутрішні та зовнішні джерела.

Це надто розмите твердження. Э багато нюансів.
Це наприклад у вас є 2 квартири(в оренді) і вам потрібен автомобіль. Можна продати одну квартиру, а можна взяти кредит. Немає тут однозначної відповіді, все залежить від нюансів.
Зазвичай в умовах війни використовують УСІ можливості - і емісію і кредити і допомоги всякі. Дайте побільше!
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 14361437143814391440 ... 14498>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор