|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 13 січ, 2010 23:18
Mirax написав:Відповідь буде однозначною "..... і це ..добре.. ...  " (с)
Это не только Квестор говорит.....
Председатель правления ВиЭйБи Банка Петр Барон подтвердил, что теперь семья господина Максимова получит 24 млн евро именно за пакет в 35%, а сделка будет закрыта не ранее II квартала, после чего "принципиальных изменений в банке не произойдет". Ранее группа Kardan через TBIF и TBIH обещала направить на развитие ВиЭйБи Банка и "Украинской страховой группы" $50 млн.
В Kardan говорят, что для завершения сделки господин Максимов должен выполнить "некоторые условия, выдвинутые руководством TBIF". Банку эта трансакция позволит быть более гибким в выполнении корпоративной стратегии и структуры капитала, что создаст условия для синергии с крупными финансовыми учреждениями в стране со все еще низким уровнем проникновения банковской системы в экономику страны, заявил председатель набсовета TBIF Курт Гейгер.
Эксперты считают уход семьи Максимовых из ВиЭйБи Банка вынужденной мерой, так как есть необходимость поддерживать финансированием другие виды бизнеса. " Сейчас украинским акционерам сложно удерживать темпы необходимого увеличения капитала банков в кризисное время ухудшения их активов. Наличие зарубежного акционера, способного капитализировать банк, очень важно",– отметил первый заместитель председателя правления Проминвестбанка Вячеслав Юткин.
http://www.economica.com.ua/finance/article/621602.html
-
наблюдательный
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 00:01
http://aub.org.ua/index.php?option=com_ ... Itemid=112
... явно заментых изменений нет ... наиболее плотно за месяц покушали:
РОДОВIД БАНК ( + 414,12 % )
УКР. БАНК РЕКОНСТРУКЦIЇ ТА РОЗВИТКУ ( + 151,34 % )
ФОРТУНА-БАНК ( + 143,43 % )
ЗАХIДIНКОМБАНК ( + 141,14 % )
КРЕДОБАНК ( + 120,38 % )
IНВЕСТБАНК ( + 119,97 % )
ПРОКРЕДИТ БАНК ( + 118,34 % )
АВТОКРАЗБАНК ( + 117,76 % )
ПIВДЕНКОМБАНК ( + 117,56 % )
МОРСЬКИЙ ( + 113,43 % )
КАПIТАЛ ( + 113,35 % )
ФОЛЬКСБАНК ( + 111,72 % )
РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ ( + 111,26 % )
ВIЕЙБI Банк ( + 109,7 % )
ТАВРIКА ( + 109,63 % )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 14 січ, 2010 02:14
IMPRINTER
Друже!
А шо це було...? 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 02:37
приріст харчування (тобто кіпіталу) станом на 1 грудня у порівнянні з 1 листопада 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 14 січ, 2010 03:11
bolex написав:квестор написав:bolex написав:квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало.... ..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем. ....так і буде далі...і без варіантів...
Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін. А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....
1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ...
Ай-я-яй, як же же можна читати одне слово через інше ? Я ж пишу - це залежало від обох сторін, як від платнкиа так і від отримувача. Я, звісно, можу припустити що ви не тільки могли вибрати собі пристойний банк, але й диктувати усім контрагентам з якими банками їм працювати. Але не всі мали таку чудову можливість. Та й Надра чи Укрпромбанк не зовсім вважалися недобанками тоді.
Шановний Bolex!
Ми спілкуємось на даній гілці не по темі "Контрагенти...діагноз", тому дозвольте пару тез.
1. Якщо Ви приносите платіжку (гривня) у свій банк до 16-00 (у деяких пацієнтів можливо пізніше) і
- МФО отримувача - дійсне;
- контрольний розряд номера рахунку Вашого контрагента (5-та цифра) - коректна;
- код ЄДРОУ - коректний;
- призначення платежу - відповідає вимогам законодавства і НБУ;
- підписи - відповідають зразкам,
то банк не має права відмовити Вам і
Ваш платіж без проблем(при достатній ліквідності Вашого банку) отримає Ваш контрагент(точніше банк Вашого контрагента) у той же день.
2. Дійно у кінці 2008 року хвельдшер, практично, примусив пацієнтів на пару тижнів перейти на схему tom(наступний день)
3. Не знаю (не чув) випадків затримки платежів у банків, котрі перебували у палатах Квестора з осені 2008.
4. Квестор ніколи на цій гілці (минуло більше року) не згадував Надра і Укрпромбанк як своїх пацієнтів.
Пристойні банки - пристойно стоять і пристойно вистоять!
Бажаю Вам пристойних контрагентів!
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 03:16
IMPRINTER написав:приріст харчування (тобто кіпіталу) станом на 1 грудня у порівнянні з 1 листопада 
Дякую!
АУБ "розродилась" даними на 1 грудня - 13 січня (вчора не було)- це рекорд!
Мабуть, наступна порція буде 1 квітня. 
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 10:46
...взагалі Свед..просто красунчик...не побоятись задекларувати за 11місяців ось це... 156 СВЕДБАНК -2582,78 ....реальний збиток чесного пацієнта....і нехай переважній більшості "прибуткових" буде соромно !!!..бо, брешуть.
...чесно задекларовані ( і покриті додатково залитим капіталом) збитки - це початок одужання....
...і без варіантів... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 16:27
Квестор, а вы бы могли написать рейтинг надежности банков в вашем видении?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 січ, 2010 16:41
Investor_K
Розбивка по палатам і є таким рейтингом Квестора
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 січ, 2010 18:18
Привет,
Сегодня успешно протестил снятие 5ти значных зеленых текущих депо у трех пациентов:
- Форум - с прихода без предупреждения;
- УкрСиб - с прихода без предупреждения;
- Универсал - заявка за 3раб. дня.;
Всем упомянутым пациентам оценка отлично!
Киев, центр.
petra1000 написав:наблюдательный написав:petra1000 написав:Советы давать не буду, не считаю себя "гуру"..., но лично я даже "свободную любовь" уже обнулил...... Переживем второй тур, а там посмотрим. Главное, что бы 3-го не было..... 
А что собственно смотреть? Что изменится? Есть две основные конкурирующие "фирмы". Донецкие и днепропетровские. В обоих серьёзные бизнеса в том числе и банковские. Драки насмерть не будет, так как пострадают обе, да и народ на майдан за них уже не пойдёт. Помашут друг другу кулаками для виду, что бы не разочаровать электорат, и будут ждать решения суда. Без него у нас уже никак. Он всё и решит. Вывод. Абсолютно ничего не изменится. Будем плыть по течению, как и плыли, так как по другому к сожалению не умеем. А банки как работали, так и будут работать. Как Квестор пишет, пока будут деньги, будут и банки. Пока в НБУ заначка есть, всё буде нормально.
Хорошо.... отвечу так: "я не трус, но я боюсь".... и оснований для беспокойства больше, чем для спокойствия. Начиная от валютного серфинга и связанного с ним дефицита валюты, до реально непонятного ЯЮ...... http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/2/183642И вообще, к вечеру уже "быкуют" 8,2...... Аксиома: при значительной девальвации грн замечен рост проблемных кредитов.
-
asklion
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему