Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 956957958959960 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 23:18

Mirax написав:Відповідь буде однозначною
"..... і це ..добре.. ... :wink: " (с)

Это не только Квестор говорит.....

Председатель правления ВиЭйБи Банка Петр Барон подтвердил, что теперь семья господина Максимова получит 24 млн евро именно за пакет в 35%, а сделка будет закрыта не ранее II квартала, после чего "принципиальных изменений в банке не произойдет". Ранее группа Kardan через TBIF и TBIH обещала направить на развитие ВиЭйБи Банка и "Украинской страховой группы" $50 млн.
В Kardan говорят, что для завершения сделки господин Максимов должен выполнить "некоторые условия, выдвинутые руководством TBIF". Банку эта трансакция позволит быть более гибким в выполнении корпоративной стратегии и структуры капитала, что создаст условия для синергии с крупными финансовыми учреждениями в стране со все еще низким уровнем проникновения банковской системы в экономику страны, заявил председатель набсовета TBIF Курт Гейгер.
Эксперты считают уход семьи Максимовых из ВиЭйБи Банка вынужденной мерой, так как есть необходимость поддерживать финансированием другие виды бизнеса. "Сейчас украинским акционерам сложно удерживать темпы необходимого увеличения капитала банков в кризисное время ухудшения их активов. Наличие зарубежного акционера, способного капитализировать банк, очень важно",– отметил первый заместитель председателя правления Проминвестбанка Вячеслав Юткин.

http://www.economica.com.ua/finance/article/621602.html
наблюдательный

Подякував: 95 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 00:01

новый санбюллетень от ауб

http://aub.org.ua/index.php?option=com_ ... Itemid=112
... явно заментых изменений нет ... наиболее плотно за месяц покушали:
РОДОВIД БАНК ( + 414,12 % )
УКР. БАНК РЕКОНСТРУКЦIЇ ТА РОЗВИТКУ ( + 151,34 % )
ФОРТУНА-БАНК ( + 143,43 % )
ЗАХIДIНКОМБАНК ( + 141,14 % )
КРЕДОБАНК ( + 120,38 % )
IНВЕСТБАНК ( + 119,97 % )
ПРОКРЕДИТ БАНК ( + 118,34 % )
АВТОКРАЗБАНК ( + 117,76 % )
ПIВДЕНКОМБАНК ( + 117,56 % )
МОРСЬКИЙ ( + 113,43 % )
КАПIТАЛ ( + 113,35 % )
ФОЛЬКСБАНК ( + 111,72 % )
РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ ( + 111,26 % )
ВIЕЙБI Банк ( + 109,7 % )
ТАВРIКА ( + 109,63 % )
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 02:14

IMPRINTER
Друже!
А шо це було...? :lol:
steven

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 02:37

приріст харчування (тобто кіпіталу) станом на 1 грудня у порівнянні з 1 листопада :lol:
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 03:11

bolex написав:
квестор написав:
bolex написав:
квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало....
..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...
пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем.....так і буде далі...і без варіантів... :wink:

Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін.

А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....

1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ... :wink:

Ай-я-яй, як же же можна читати одне слово через інше ? Я ж пишу - це залежало від обох сторін, як від платнкиа так і від отримувача. Я, звісно, можу припустити що ви не тільки могли вибрати собі пристойний банк, але й диктувати усім контрагентам з якими банками їм працювати.

Але не всі мали таку чудову можливість. Та й Надра чи Укрпромбанк не зовсім вважалися недобанками тоді.

Шановний Bolex!
Ми спілкуємось на даній гілці не по темі "Контрагенти...діагноз", тому дозвольте пару тез.
1. Якщо Ви приносите платіжку (гривня) у свій банк до 16-00 (у деяких пацієнтів можливо пізніше) і
- МФО отримувача - дійсне;
- контрольний розряд номера рахунку Вашого контрагента (5-та цифра) - коректна;
- код ЄДРОУ - коректний;
- призначення платежу - відповідає вимогам законодавства і НБУ;
- підписи - відповідають зразкам,
то банк не має права відмовити Вам і
Ваш платіж без проблем(при достатній ліквідності Вашого банку) отримає Ваш контрагент(точніше банк Вашого контрагента) у той же день.
2. Дійно у кінці 2008 року хвельдшер, практично, примусив пацієнтів на пару тижнів перейти на схему tom(наступний день)
3. Не знаю (не чув) випадків затримки платежів у банків, котрі перебували у палатах Квестора з осені 2008.
4. Квестор ніколи на цій гілці (минуло більше року) не згадував Надра і Укрпромбанк як своїх пацієнтів.
Пристойні банки - пристойно стоять і пристойно вистоять!
Бажаю Вам пристойних контрагентів!
steven

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 03:16

IMPRINTER написав:приріст харчування (тобто кіпіталу) станом на 1 грудня у порівнянні з 1 листопада :lol:

Дякую!
АУБ "розродилась" даними на 1 грудня - 13 січня (вчора не було)- це рекорд!
Мабуть, наступна порція буде 1 квітня. :lol:
steven

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 10:46

"Вікінг" демонструє реалії...

...взагалі Свед..просто красунчик...не побоятись задекларувати за 11місяців ось це...156 СВЕДБАНК -2582,78 ....реальний збиток чесного пацієнта....і нехай переважній більшості "прибуткових" буде соромно !!!..бо, брешуть.

...чесно задекларовані ( і покриті додатково залитим капіталом) збитки - це початок одужання....
...і без варіантів... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 16:27

Квестор, а вы бы могли написать рейтинг надежности банков в вашем видении?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 16:41

Investor_K
Розбивка по палатам і є таким рейтингом Квестора
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 січ, 2010 18:18

Re: снимать ли депо перед выборами?

Привет,

Сегодня успешно протестил снятие 5ти значных зеленых текущих депо у трех пациентов:
- Форум - с прихода без предупреждения;
- УкрСиб - с прихода без предупреждения;
- Универсал - заявка за 3раб. дня.;

Всем упомянутым пациентам оценка отлично!

Киев, центр.

petra1000 написав:
наблюдательный написав:
petra1000 написав:Советы давать не буду, не считаю себя "гуру"..., но лично я даже "свободную любовь" уже обнулил...... Переживем второй тур, а там посмотрим. Главное, что бы 3-го не было..... :wink:

А что собственно смотреть? Что изменится?
Есть две основные конкурирующие "фирмы". Донецкие и днепропетровские.
В обоих серьёзные бизнеса в том числе и банковские. Драки насмерть не будет, так как пострадают обе, да и народ на майдан за них уже не пойдёт. Помашут друг другу кулаками
для виду, что бы не разочаровать электорат, и будут ждать решения суда. Без него у нас уже никак. Он всё и решит.
Вывод. Абсолютно ничего не изменится. Будем плыть по течению, как и плыли, так как
по другому к сожалению не умеем. А банки как работали, так и будут работать.
Как Квестор пишет, пока будут деньги, будут и банки.
Пока в НБУ заначка есть, всё буде нормально.

Хорошо.... отвечу так: "я не трус, но я боюсь".... и оснований для беспокойства больше, чем для спокойствия. Начиная от валютного серфинга и связанного с ним дефицита валюты, до реально непонятного ЯЮ......
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/2/183642
И вообще, к вечеру уже "быкуют" 8,2......
Аксиома: при значительной девальвации грн замечен рост проблемных кредитов.
asklion

#<1 ... 956957958959960 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє