Успіх написав:Але зрозумійте, що лінія фронту дуууууже велика/довга - хто має її втримувати?
У вас пластинка? Я четвертий раз це читаю. Розрізніть 2 речі. 1. Втрати людей. Вони мають компенсуватись. Так! 2. Відпочинок з сім'єю. Ні! Саме тому вам і платять 110+ тисяч на місяць, що у вас особливий характер служби. До прикладу льотчик отримує "бойові" лише за день вильоту. А перебування в полі (палатці) десь під Запоріжжя теж без сім'ї йде по звичайному. Відпустку ви обов'язково отримаєте. Але ви надто рано її хочете.
Hotab написав:1. Втрати людей. Вони мають компенсуватись. Так!
Ну то чому люди(на іншій гілці) дивуються діяльності віськомату, який роздає повістки на входах ТРЦ?
Hotab написав:Відпустку ви обов'язково отримаєте. Але ви надто рано її хочете.
Так 6міс має пройти, чи 1рік від "початку"?(а то щось ніхто нас тут ТВЕРДО не запевняє, що ми через 6міс./від початку/ - спокійно/реально поїдемо у відпустку на 1, чи 2 тижні?
Переважна більшість солдат і офіцерів ляпає язиком - "забудьте про відпустку!"
Никогда такого не было и вот опять(с) Я завжди дивлюся на те, що роблять, а не що говорять.
то якщо кажуть що черги з бажаючих , а тим часом на кожному клаптику Львову роздаються повістки - то значить справи кепські.
Можуть бути перекос на місцях. В мене троюрідний брат жив десь місяць(сам з Вінниччини, але працював в Одесі), тільки приїхав додому принесли з тергромади повістку, головне прийшов до війскомату, а там навіть невкурсі, що повістка видана, хоча теоретично, мала бути за підписом воєнкома.Тобто самодіяльність. Для себе вирішив життя і здоров'я одне, а місць для комфортного проживання є багато.
curiousobro написав:Саме дивне, що в Києві такого нема. І цьому пояснення я не знаю
от себя могу предположить 1. Во Львов эвакуировались много населения с востока теперь их ищут военкомы 2. Киев географически значительно больше, на каждом углу раздавать повестки надо пол. армии с фронта снять. 3. Львов голосовал за Порошенко для львовян и лучшие места в окопах... Все три версии мое имхо.
Президент отдал приказ деоккупировать прибрежные районы на юге.
Об этом сообщил министр обороны Алексей Резников в интервью британской газете The Times.
"Украина собирает миллионные боевые силы, оснащенные западным оружием, чтобы отвоевать свою южную территорию у России", - пишет издание.
Хмммм... аж самому цікаво Ні, ну я бачив роботу з глибокого тилу "дальньої" закордонної арти... А от ближче до переду🤔 - може то просто Успіх попав цього разу у НЕуспішний квадрат?