Виплати військовим під час війни

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 56789 ... 28>
Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2022 22:12

Re: Виплати військовим під час війни

Успіх написав:"тилові 30К"

Всё, лавочку прикрыли.Сколько бабла за почти 5 мес спалили.Наконец дошло.Читайте новости от шмигаля.
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 07:43

Re: Валютний ринок в контексті ДС

edvardd написав:мне кажется эта хрень совпала с военными выплатами...

Уряд урізав виплати для військових та силовиків.
Згідно з постановою від 1 липня, 30 тисяч грн будуть отримувати захисники та захисниці, які знаходяться у зоні бойових дій або в окупації. 100 тисяч грн отримуватимуть ті, хто виконує бойове розпорядження.
Василь-Рівне

Подякував: 7024 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 08:51

Кучинелли , файні хлопці в теробороні Хмельницького будуть там стояти за 14 т грн? Сумніваюсь. Але рішення таки вірне.
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 11:00

Hotab написав:файні хлопці в теробороні Хмельницького будуть там стояти за 14 т грн? Сумніваюсь. Але рішення таки вірне.

Якщо хлопці ТРО громади, то вони стоять взагалі на ентузіазмі і мізерній підтримці. Якщо ТРО ЗСУ, то в них контракт мінімум на 3 роки і вони можуть бути зовсім не на місці. От в нас сьогодні по ТРО знову двоє летальних.
А по грошах, то якщо розкидати всі витрати на війну скажімо за місяць, на реальну к-ть тільки ліквідованих ворогів, не рахуючи інших здобутків типу техніки і ранених, то отримаємо десь понад 50 млн. за одного закатрупленого. Крайньо дорого.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1123 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 11:49

Василь-Рівне написав:Уряд урізав виплати для військових та силовиків.
Згідно з постановою від 1 липня, 30 тисяч грн будуть отримувати захисники та захисниці, які знаходяться у зоні бойових дій або в окупації. 100 тисяч грн отримуватимуть ті, хто виконує бойове розпорядження.

Ох ці ж "журнашлюхи".
Забули дописати, що постанова стосується лише працівників Державної кримінально-виконавчої служби.
Кабінет міністрів вніс зміни до постанови № 168 про «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану».

Відповідно до ухвалених змін надбавка в розмірі 30 тисяч гривень тепер виплачуватиметься не всім працівникам Державної кримінально-виконавчої служби, а тільки тим, які перебувають у зоні бойових дій або в оточенні.

А 100 тисяч гривень отримуватимуть за виконання бойового розпорядження.
stryzhko

Подякував: 412 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 12:05

Hotab написав:Кучинелли , файні хлопці в теробороні Хмельницького будуть там стояти за 14 т грн? Сумніваюсь. Але рішення таки вірне.

Ты ж сам писал, что на КПП на Западе, получают те же премии.И я знаю, кто получает, и что они за это делают - бред, умывальники и унитазы чинят и обновляют.
И дело даже не в этом.Почему семья получателя сможет себе позволить и питание и услуги и высокую коммуналку.А остальные люди ничем не хуже будут в ж опе.Пенсионеры с 2-3К, работяги с 6-8К...и солдат в ТЫЛУ с 44К.Не ну пистец просто. :mrgreen:
ПС против боевых ничего не имею против.
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 лип, 2022 12:48

Ой+ написав:Якщо хлопці ТРО громади

Я не розумію навіщо вони там. Ці ТРО громади.
Але я поки був у відпустці, надивився на тро зсу подалі від фронту. На блокпосту стоїть місцевий бомонд: сини начальників, місцеві підприємці, ті, у кого зв'язки з комісаріатом і т.д. Отримують (отримували, виходить... вже все) космічні гроші , як для депресивних містечок на відстані 100 км від обласного центру), часто бухі. Влаштуватись туди неможливо, тільки своїх беруть. Щоб не потрапити на фронт успішно розпихали повістки бідним сільським хлопцям, план виконали і стоять там на БП далі за 44 тисячі , працюючи доба через 2.
У жодного нема ні "фізики", ні вмінь управлятись зі зброєю.
А, іще!! З трьох в'їздів до містечка блокпост є лише на одному. Від чого він рятує? Яку функцію виконує?? Це вже не кажучи, що перед самим БП є об'їзд блокпоста через житлову зону.
Але можете вважати , що це у мене щось особисте до них, я зараз дам привід так думати.
Я майже щодня у відпустці бігав крос, так:
1. я більше нікого не бачив, щоб бігали. На-ки воно кому потрібно.
2. Щось намагались мені розказувати, що через блокпост не можна бігати. Щоправда підтвердити свої слова хоча б якимись керівними документами вони не змогли. Тому були відправлені за кораблем.
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 09:10

"Він не знає, де діти гроші, а у неї - голодні діти..."©

Banderlog написав:все забране валяється. пес зна що зараз з ними робити. ніколи стіки не про-ирав. оце й є головна ознака жо..., коли нема куди доляр діти.

А я то думаю, чому то нам ще ні зарплати, ні премії не виплатили за червень, а вже липень добігає кінця!
А воно он що, Михайлович!© :mrgreen:
Успіх

Подякував: 290 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 24 лип, 2022 21:13

Успіх написав:Наші ж зарплати/премії тиснуть на курс))
Хоча, нашій бригаді ще ні копійки не дали за червень, хоч на вулиці вже кінець липня)

Можливо, скоро трохи буде легше з фінансами. Схоже, врешті знімають надбавки в 30 тис. з "непричетних" до бойових дій (зокрема, судові "вахтьори", поліцейські "сторожа" з ДСО тощо).
centurionus

Подякував: 374 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2022 18:40

Курс долара - на старт, увага.... )))))

Ну що ж - нарешті прийшла зарплата(14К) - це за червень!
Цього разу ще щось на ~ 100грн більше прийшло, ніж минулого))

Тепер чекаємо на премію(100К) і -
ШАНОВНІ БАНКИ!
Дозвольте і нам(військовим) взяти участь у челенжі - "відкрий доларове депо на 3міс.!" :mrgreen:
Зробіть так, щоб можна було таке депо відкривати ОН-ЛАЙН!!! :mrgreen:

п.с.
Приватбанк - в тебе найбільше шансів "зробити всіх разом!" :mrgreen:
ДумайТЕ!© :lol:
Успіх

Подякував: 290 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5