Всё, лавочку прикрыли.Сколько бабла за почти 5 мес спалили.Наконец дошло.Читайте новости от шмигаля.
|
|
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСУряд урізав виплати для військових та силовиків. Згідно з постановою від 1 липня, 30 тисяч грн будуть отримувати захисники та захисниці, які знаходяться у зоні бойових дій або в окупації. 100 тисяч грн отримуватимуть ті, хто виконує бойове розпорядження.
![]() Re: Виплати військовим під час війниЯкщо хлопці ТРО громади, то вони стоять взагалі на ентузіазмі і мізерній підтримці. Якщо ТРО ЗСУ, то в них контракт мінімум на 3 роки і вони можуть бути зовсім не на місці. От в нас сьогодні по ТРО знову двоє летальних. А по грошах, то якщо розкидати всі витрати на війну скажімо за місяць, на реальну к-ть тільки ліквідованих ворогів, не рахуючи інших здобутків типу техніки і ранених, то отримаємо десь понад 50 млн. за одного закатрупленого. Крайньо дорого. ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДС
Ох ці ж "журнашлюхи". Забули дописати, що постанова стосується лише працівників Державної кримінально-виконавчої служби.
![]() Ты ж сам писал, что на КПП на Западе, получают те же премии.И я знаю, кто получает, и что они за это делают - бред, умывальники и унитазы чинят и обновляют. И дело даже не в этом.Почему семья получателя сможет себе позволить и питание и услуги и высокую коммуналку.А остальные люди ничем не хуже будут в ж опе.Пенсионеры с 2-3К, работяги с 6-8К...и солдат в ТЫЛУ с 44К.Не ну пистец просто. ![]() ПС против боевых ничего не имею против. ![]() Re: Виплати військовим під час війниЯ не розумію навіщо вони там. Ці ТРО громади. Але я поки був у відпустці, надивився на тро зсу подалі від фронту. На блокпосту стоїть місцевий бомонд: сини начальників, місцеві підприємці, ті, у кого зв'язки з комісаріатом і т.д. Отримують (отримували, виходить... вже все) космічні гроші , як для депресивних містечок на відстані 100 км від обласного центру), часто бухі. Влаштуватись туди неможливо, тільки своїх беруть. Щоб не потрапити на фронт успішно розпихали повістки бідним сільським хлопцям, план виконали і стоять там на БП далі за 44 тисячі , працюючи доба через 2. У жодного нема ні "фізики", ні вмінь управлятись зі зброєю. А, іще!! З трьох в'їздів до містечка блокпост є лише на одному. Від чого він рятує? Яку функцію виконує?? Це вже не кажучи, що перед самим БП є об'їзд блокпоста через житлову зону. Але можете вважати , що це у мене щось особисте до них, я зараз дам привід так думати. Я майже щодня у відпустці бігав крос, так: 1. я більше нікого не бачив, щоб бігали. На-ки воно кому потрібно. 2. Щось намагались мені розказувати, що через блокпост не можна бігати. Щоправда підтвердити свої слова хоча б якимись керівними документами вони не змогли. Тому були відправлені за кораблем. ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСМожливо, скоро трохи буде легше з фінансами. Схоже, врешті знімають надбавки в 30 тис. з "непричетних" до бойових дій (зокрема, судові "вахтьори", поліцейські "сторожа" з ДСО тощо).
![]() Курс долара - на старт, увага.... ))))) Ну що ж - нарешті прийшла зарплата(14К) - це за червень!
Цього разу ще щось на ~ 100грн більше прийшло, ніж минулого)) Тепер чекаємо на премію(100К) і - ШАНОВНІ БАНКИ! Дозвольте і нам(військовим) взяти участь у челенжі - "відкрий доларове депо на 3міс.!" ![]() Зробіть так, щоб можна було таке депо відкривати ОН-ЛАЙН!!! ![]() п.с. Приватбанк - в тебе найбільше шансів "зробити всіх разом!" ![]() ДумайТЕ!© ![]()
|
|