unicdima написав:В мене прикол, чи не корону схопив, вчора ламало і температура 38 була.
Всі симпотоми вказують на корону. Я вже другий тиждень на лікарняному. Кашель не проходить. Треба робити тести. В меен через тиждень швидкий тест пкоказав відсутність крони, PCR тест показав наявність.
andrijk777 написав:Кожному жителю по 100$ щомісяця. Красти ніхто не буде.
З якого фіга хтось вам має давати хоча б 1 долар? Щодо гнилості відмазок - нагадайте, хто в нас антикорупціний прокурор? Коли його обрали? Що клоун Байдену обіцяв рік тому?
andrijk777 написав:Кожному жителю по 100$ щомісяця. Красти ніхто не буде.
З якого фіга хтось вам має давати хоча б 1 долар? Щодо гнилості відмазок - нагадайте, хто в нас антикорупціний прокурор? Коли його обрали? Що клоун Байдену обіцяв рік тому?
Ніхто нікому не повинен. Але не потрібно сплітати казки що "ми не даємо бо там корупція". Зрозуміло для чого це робить Захід, не зрозуміло чому цьому вірять у нас в, Україні. Не зрозумів, чому схема
Кожному жителю по 100$ щомісяця. Красти ніхто не буде.
если вы просите у соседа 1куе в долг, а он вам не даёт, вы тоже считаете его аргументы "гнилыми отмазками"?
Не так. вы просите у соседа 1куе в долг, а він називає мене алкоголіком і говорить що я ці гроші пробухаю. Так. Звичайно я назву його аргументи "гнилыми отмазками"
Хомякоид написав:Я думав за місяць виженемо всіх з Херсона. Не розумію, підірвати два моста через Дніпро та скинути орків в воду. Чому мости через Дніпро не підірвані ? Без патронів орки на правому березі багато не навоюють
Вітаю, Успіх! Бачиш, тебе відпускають, тобто є заміна, а не як в оркостані.. По Херсону сподіваюся, що буде "пендель нашої волі". Як його реалізують - побачимо вже скоро
Вітаю, Флер! Я покищо промовчу... А от як вже поїду у відпустку - то трохи напишу тут/понатякаю...
п.с. До речі, а як в оркостані з цим?
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 28 лип, 2022 11:23, всього редагувалось 2 разів.
даже совсем отбитая Z-общественность теперь начинает обсуждать успехи-неуспехи ВСУ. Тема «возьмем Львов» куда-то ушла. Повестка меняется. Такими темпами скоро возникнет тема сокращения линии фронта, начнут спорить: начались ли бои за Херсон, в каких районах они идут, взяли-не взяли и тому подобное. https://t.me/anatoly_nesmiyan/3920
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 28 лип, 2022 11:21, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Пока люди отходят от ракетных ударов этой ночью, прозвучал тревожный звоночек: Ким Чен Ын заявил о полной готовности КНДР к военному конфликту с США.
Які є думки з цього приводу?
А які можуть бути думки про дебіла? Тільки емоції.