А давайте я якийсь невідомий уривок невідомої казочки розкажу)))))
=== Вишикували лелек і кажуть(і то весь час щось подібне кажуть) - - все чітко! - все супер! - то там 100500 жаб втопили - то тут 100500 їхніх боліт висушити - і так майже щодня! - молодці наші всі лелеки! - ну і ми теж молодці! Як бачимо, наші справи досить НЕ погані, а місцями - навіть супер! Тому ми сьогодні обговоримо план!!! Так, вже пора і план обговорити! План відлету... - може мали на увазі план летіти вперед??? - ні, план відлету!
beee написав:Действительно, интересно, сколько детей чиновников (разных) воюет? Данилова сын в армии? Кто в курсе? Это, кстати, очень важно для поднятия духа
Приблизительно как Потап в Испании, а Сергей Бабкин в Германии на пособии. Думаю от "патриотичного" шоубиза дети политиков не сильно отличаются)) Воюют пусть обычные украинцы, такие как Доллярчик.
на вопрос Потапу почему он с каменской не вернулись он сказал так самолёты не летают,это как лысый с квартала,а как я могу воевать я же толстый и плохо бегаю. У нас на передке все Усейны Болты худые получается. Всяких ноющих певичек и певцов из-за границе что у них деньги кончаются нет за что жить это вообще не в какие ворота.А что тогда пенсам делать при нынешних ценах с пенчией 50 евро. Вот когда будут на ноле в Песках и Авдеевке дети Данилова,Порошенко,Гордонов всяких тогда и можно будет простых людей упрекать в непатриотичности.
kryminalist написав:.. А як потім їм пояснити, якщо наприклад на весну ми вже втратимо повністю весь схід та південь, а орки знову будуть під Києвом. ..
конкретно по этому кейсу не верю, у мокши за пределами приграничных областей очевидно возникнут проблемы с растянутой логистикой и нелояльным населением. В Днепропетровской и Полтавских областях им будут явно не рады, да и дойти туда малым контингентом со скоростью продвижения километр в день не получается. А что бывает, когда население не радо, мы уже узнали весной.
Сегодня смотрел некое видео из оккупированной херсонской области, население полностью нешояльное мокшанам, села украиноговорящие, но, к сожалению, сделать ничего не могут против военного контингента. Те же истории и про коллаьорантов в Киевской области, которые ща минимальные донаты с радостью сдавали позиции ВСУ, кстати одну предательницу вроде суд освободил за полляма грн.
andrijk777 написав:Чому я, з Західної України, маю воювати(вмирати) за Маріуполь, якщо самі маріупольці вибирають найкращий варіант "злиняти"? Думаю, так думаю не тільки я, а більшість. Шансів відвоювати Маріуполь воєнним шляхом напевно немає.
Я на службі, але не ЗСУ
andrijk777 написав:Населення Маріуполя 450 тисяч. 100 тисяч точно можуть воювати. Де вони?
Там де і інші ) Скільки населення України? Скільки на фронті?)
Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер заявив, що президент РФ Володимир Путін нібито хоче переговорів та дипломатичного вирішення війни в Україні. Як відомо, німецький політик перебуває у дружніх відносинах із главою Кремля і нещодавно їздив до нього з візитом. Деталі Шредер розкрив в інтерв'ю тижневику Stern, мовної компанії RTL та телеканалу n-tv.
Він розповів деталі поїздки до Москви і зустрічі із лідером РФ.
Hotab написав:Що трапилось на криворізькому напрямку? Другий день звідти возимо важких. Раніше звідти не возили.
в Херсонську область орки додатково перекинули приблизно 15 бтг з важкою технікою та артилерією. Звідси і результат.
Так тре було ще довше соплі жувати, а бтг кочують по півдні і беруть нові території
Ніякого контр-наступу не буде, бо в країні немає ніякої мобілізації. Орки успішно мобілізували чоловіків в Лугандонах і фактично цією піхотою наступають, а кадирівці в ролі загран отрядів.