Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1015810159101601016110162 ... 12412>
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 13:11

Олежан написав:В правительстве анонсировали запуск льготной ипотеки под 3% годовых с 1 октября

Всем? Или как всегда вброс и куча * и ** дополнительніх условий?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 13:25

Bolt написав:
  flyman написав:
  Олежан написав:В правительстве анонсировали запуск льготной ипотеки под 3% годовых с 1 октября

Йшов по вулиці і чув як по мобілці кадр смакував:
3%, 20 років, в грн., вчителям, 20% початковий внесок, візьму 1к ...

Вчитель?! Іпотека?! Взоржал ...

Теперь профессия учителя внезапно станет крайне востребованной. Почему-то вспомнился сериал "Физрук"
https://www.facebook.com/watch/?v=420723678912230
Востаннє редагувалось Damien в Сер 03 сер, 2022 14:46, всього редагувалось 1 раз.
Damien

Подякував: 774 раз.
Подякували: 836 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 13:32

Vlad442 написав:
  hume написав:Думаю серьезную просадку увидим через год-полтора.

Я би рахував не так. Не від сьогоднішнього часу, та не від початку війни. Треба рахувати від кінця війни. Я вважаю, що через півроку після кінця війни почнется дно цін.

Поясните, почему именно полгода?
Damien

Подякував: 774 раз.
Подякували: 836 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 14:02

UA написав:
  flyman написав:

Йшов по вулиці і чув як по мобілці кадр смакував:
3%, 20 років, в грн., вчителям, 20% початковий внесок, візьму 1к ...

А какие квартиры подпадают под программу?
Хрущи подпадают?

Я ту маячню довго не слухав.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 14:29

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

https://www.dw.com/en/once-booming-kyiv ... v-62682962
немцы о киевском риал истейте
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 15:18

Олежан написав:
  sequence написав:https://www.dw.com/en/once-booming-kyivs-housing-market-ravaged-by-war/av-62682962
немцы о киевском риал истейте

что говорят? я немецкий не понимаю

там вроде субтитры на инглише были.
ничего нового для нас. Сам факт любопытный - немцы переживают за КРЖН
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 16:51

flyman написав:Що за класова неприязнь?
Мають задармо здавати ленлодри, чи як?

Мені мають здавати так, як зручно мені. Моє право - шукати квартиру по своїм критеріям. І когось із орендодавців я та й найду, за це я не хвилююсь. Я висловив своє здивування, що пан вважає, що всі мають погодитися з ним і безропотно виконувати всі його забаганки. Йому здається, що орендатор не має права на свої хотілки.

То от, я лиш нагадав, що не всі з ним згідні, і яке ставлення в тих, хто не згідний з такою позицією, як в цього пана, чи графа, чи лорда - як ви там пафосно один одного величаєте))
042013

Заблокований
Подякував: 644 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 16:57

042013 написав:
  flyman написав:Що за класова неприязнь?
Мають задармо здавати ленлодри, чи як?

Мені мають здавати так, як зручно мені. Моє право - шукати квартиру по своїм критеріям. І когось із орендодавців я та й найду, за це я не хвилююсь. Я висловив своє здивування, що пан вважає, що всі мають погодитися з ним і безропотно виконувати всі його забаганки. Йому здається, що орендатор не має права на свої хотілки.

То от, я лиш нагадав, що не всі з ним згідні, і яке ставлення в тих, хто не згідний з такою позицією, як в цього пана, чи графа, чи лорда - як ви там пафосно один одного величаєте))

С чего вы решили, що вам хтось щось винен?
И чим ваше ставлення і позиція в житті краще за інших?
Коли в ЗУ ломили ціни, користучись бідою біженців вас не бентежить?
Бетон

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 17:53

042013 написав:
  beee написав:С чего вы решили, що вам хтось щось винен?

Це в мене до панів питання - з чого ви вирішили, що вам потенційні орендатори щось винні? Бо тут всі безапеляційно заявляють, що ось, та я закладу в договір ціну на 2 місяці, та ось, прив'яжу її до курсу доляра, а ось ще можливість перегляду ціни... І так дивуєтесь, коли вам кажуть, що потенційні орендодавці мають не такий погляд на світ - я, будучи і орендарем, і орендодавцем (на різних локаціях, звичайно), засуджую таку дитячу наївність - що ви думаєте, що світ буде таким, як ви бажаєте - і що головне - що ви не допускаєте думки, що інші можуть думати не так. Ось і все.

А мені ніхто нічого не винен, поки із суб'єктом не укладено договір/не здійснено правочин. Чао.

Коли в ЗУ ломили ціни - однозначно засуджую. Хіба схоже, що я виступаю за велике маніпуляційне підвищення цін? Працювати треба так, щоб соромно не було. А мені за тих недогуцулів соромно - їм самим, мабуть, ні. Ще й звуться серцем Карпат, серцем України... Тьфу. Якісь мадяри, їй-богу, дикуни. Ненавиджу нащадків гуцулів.

Пани.
Чтобы заработать на квартиру мне пришлось несколько лет ночевать у нариков, алкашей и зеков со сроками за убийство.
Потом пахать лет 10 и часто до 2 ночи.
И я не думаю, что другим здесь легче.
Так что вы не знаете каким трудом оно досталось и не мешает иметь к этому уважение
Бетон

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 18:36

beee написав:
  042013 написав:
  beee написав:С чего вы решили, що вам хтось щось винен?

Це в мене до панів питання - з чого ви вирішили, що вам потенційні орендатори щось винні? Бо тут всі безапеляційно заявляють, що ось, та я закладу в договір ціну на 2 місяці, та ось, прив'яжу її до курсу доляра, а ось ще можливість перегляду ціни... І так дивуєтесь, коли вам кажуть, що потенційні орендодавці мають не такий погляд на світ - я, будучи і орендарем, і орендодавцем (на різних локаціях, звичайно), засуджую таку дитячу наївність - що ви думаєте, що світ буде таким, як ви бажаєте - і що головне - що ви не допускаєте думки, що інші можуть думати не так. Ось і все.

А мені ніхто нічого не винен, поки із суб'єктом не укладено договір/не здійснено правочин. Чао.

Коли в ЗУ ломили ціни - однозначно засуджую. Хіба схоже, що я виступаю за велике маніпуляційне підвищення цін? Працювати треба так, щоб соромно не було. А мені за тих недогуцулів соромно - їм самим, мабуть, ні. Ще й звуться серцем Карпат, серцем України... Тьфу. Якісь мадяри, їй-богу, дикуни. Ненавиджу нащадків гуцулів.

Пани.
Чтобы заработать на квартиру мне пришлось несколько лет ночевать у нариков, алкашей и зеков со сроками за убийство.
Потом пахать лет 10 и часто до 2 ночи.
И я не думаю, что другим здесь легче.
Так что вы не знаете каким трудом оно досталось и не мешает иметь к этому уважение

приблизно і в мене так було, спочатку ліжко місце то сім"ї де є наркєти/алкаші, потім зрозумів, що ліпше в Ірпені знімати цілу кімнату за аналогічне, але в більш-менш благополучних людей, потім Польща, потім цоколь, потім кавалірки, тепер чекаю, коли введуть 1к в майже готовому вна оКРЖН, але відсроченому до осені

але, одне але: деяка нерухомість поблизу виглядає так як там на картинці
https://fi202x.blogspot.com/2022/07/blog-post.html
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1015810159101601016110162 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему