Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
PUMB написав:Проблема може бути в терміналі або в МСС-коді.
А де можна подивитися цей МСС операції, у виписці чи квитанції чи в пуші?
Цей код присвоює банк, що обслуговує термінал торгової точки. Інколи торговим точкам присвоюють помилковий код терміналу. Наприклад, магазин спортивних товарів реєструють як торговий. Відповідно, у такому випадку кешбек може не нарахуватися. МСС-код можна дізнатися, звернувшись в техпідтримку магазину, або уточнити на касі. Інколи, даний код прописаний у чеку. Крім того, Ви можете зателефонувати на ГЛ, щоб уточнити МСС-код торгової точки по конкретній операції.
Amethyst написав:PUMB, и ще... Тута я побачив, що Банк мені пропоную Розстрочку причому навіть за покупку від 1/07/22 Це дійсно так, і дііійсно все БЕЗКОШТОВНО?
Наразі оформлення кредитів та розстрочок можливо лише при наявності пропозиції. Перевірити наявність пропозиції можна в розділі Кредити в застосунку ПУМБ online або у Viber ПУМБ. Детальніша інформація у нас на сайті: https://retail.pumb.ua/credit/loan_products
novichok написав:Купив ліків на 2300 грн кредиткою,в додатку запропонувало перевести цю суму в росрочку без жодних відсотків.
можливо, якісь особисті умови, як начебто й у Amethyst. В мене ліки на трошки більшу суму кешбек дали, а ось розстрочку показує з комісією (швидкий розрахунок = 36%/рік)
Amethyst написав:PUMB, и ще... Тута я побачив, що Банк мені пропоную Розстрочку причому навіть за покупку від 1/07/22 Це дійсно так, і дііійсно все БЕЗКОШТОВНО?
В мене теж є. Гарячка каже, не проведеться, тестовий режим. Буде з вересня
PUMB написав:посетитель Вітаємо! Мова додатку залежить від налаштувань Вашого телефону.Ви можете змінити мову використавши налаштування телефону.
тут выходит такая ситуация у меня в телефоне по умолчанию установлен один из официальных языков ЕС. А Ваше приложение в этом случае отображается на английском. А английский я не всегда понимаю - что там пишут достаточно точно. И мне приходиться ради того чтобы понимать всё правильно переводить телефон на русский. И это достаточно не удобно.
молодцы! ваши программисты лучшие! всё сделали в новой версии как надо!