fler Там вся солу у подальшій непридатності аеродрому , це була опора для флоту . Просто вибили одного кита, який тримає цю покидькову військову базу у Криму. перлині Чорного моря. PS Жги Господь, жги, здесь нету ничего святого.
Goodman написав:fler Там вся солу у подальшій непридатності аеродрому , це була опора для флоту . Просто вибили одного кита, який тримає цю покидькову військову базу у Криму. перлині Чорного моря. PS Жги Господь, жги, здесь нету ничего святого.
не одного кита, ещё горел аэродром в Каче...в это же время...
Кто то есть с айтишников здесь? Вот наши транслируют часто переговоры оккупантов с родными. Просвятите, ну я понимаю если звонят по обычной мобильной связи можно перехватить разговор, но что то сомневаюсь я в этом. Разговоры долгие, а связь с рашей дорогая. Скорее общаются в Viber, WhatsApp и пр. Возможно ли как то перехватить разговор с месенджеров?
otg написав:Кто то есть с айтишников здесь? Вот наши транслируют часто переговоры оккупантов с родными. Просвятите, ну я понимаю если звонят по обычной мобильной связи можно перехватить разговор, но что то сомневаюсь я в этом. Разговоры долгие, а связь с рашей дорогая. Скорее общаются в Viber, WhatsApp и пр. Возможно ли как то перехватить разговор с месенджеров?
Мобильные сбушка слушает как вы свою жену Виберы тяжело, но инет в роуминге дороже звонков обычно.
otg написав:Кто то есть с айтишников здесь? Вот наши транслируют часто переговоры оккупантов с родными. Просвятите, ну я понимаю если звонят по обычной мобильной связи можно перехватить разговор, но что то сомневаюсь я в этом. Разговоры долгие, а связь с рашей дорогая. Скорее общаются в Viber, WhatsApp и пр. Возможно ли как то перехватить разговор с месенджеров?
Перехватити - немає проблем. Є проблема розшифрувати. Месенджери шифрують свій трафік. В плані безпеки непогано показав себе Телеграм. Вайбер щось не викликає довіри. За WhatsApp не знаю.
Goodman написав:otg Америка поставила оборудование от разработчиков. Слушают все.
Яке нафіг оборудование от разработчиков?? Яка Америка?? Я вам за 10хв. напишу шифратор і ви навіть за мільярди його не розшифруєте без ключа. А якщо у вас є ключ(наприклад є "человечек в Вайбері"), то ніякого "оборудования" не потрібно, там все елементарно розшифровується, алгоритми загальновідомі. "Слушают все" - дуже голослівне твердження. Як мінімум Телеграм не "Слушают все".
Goodman написав:солу у подальшій непридатності аеродрому
Аеродром , як ВПП, відновлять за пару днів. Ясно, що централізовану заправку, Теч, оборону, охорону, ремонт, та інше - то треба час. Але стояти там, сідати, взлітати, перезаправити - то пару днів.
Вибухи на авіабазі у Криму були справою рук українських спецпризначенців. Про це повідомив The Washington Post неназваний український урядовець. Він відмовився розповідати подробиці атаки, проте журналісти зазначають: атака на авіабазу вказує на загострення війни та можливість українських спецпризначенців діяти набагато глибше в тилу росіян, ніж вважалося раніше. WP не змогла перевірити цю заяву чи твердження рф, що причиною вибухів нібито стала детонація боєприпасу. Водночас неназваний чиновник із США раніше повідомив журналістам, що американська зброя не використовувалася під час нападу. https://t.me/blacklampa/6858
Зʼявилися супутникові знімки розбомбленого аеродрому окупантів у Саках
За попередньою оцінкою аналітиків, згоріли щонайменше 5 одиниць Су-30СМ і 6 Су-24М/МР.
Засновник Bellingcat Еліот Хіґґінс, який опублікував знімки у себе в Twitter, зазначив, що на фото за 10 серпня видно великі кратери, багато зруйнованих літаків і будівель.