flyman написав:Так інші ФОП теж платять 5%, а деякі і 2%, а перша і 2га група ще менше. Тому не на рівні зі всіми, а більше.
Просто декого душить жаба, що не схематоз і не йому.
просто декого душить жаба платити навіть 5%, не кажучи вже про 18%
Ну то влупіть 3-й групі ФОПів 18%. Що тут складного?
ніззя, там своїї ФОП на 5% ... відбілються, ІТ притесалося до тєми, як ракушка до коробаля, тому ІТ у дно-Сіті доїти новими податками ... а решті (своїм пацанам) ФОП 2%
Shaman написав:тоді всі перейдуть на сантехничні послуги
навіщо вашій сфері додаткова конкуренція?
сам то кто?
как-то проводил опрос - профильных финансистов-экономистов почти не оказалось. зато некоторые так разнервничались.
в конечном итоге согласился, что здесь как в курилке. по аналогии с больницей, как делать операции обсуждают санитары, венерологи, психологи, завхозы. хирурги правда в дискуссии почти не участвуют, но то таке
Привет ВСЕМ . Рад вас всех читать и видеть . Сегодня ночью вернулся на сутки домой .Передохнуть , получить продовольствие ,расходники и т.д. Про деньги .Еще не дали .Те которые были на карточке еще не кончились и на них были куплены одноразовые пакеты (60, 90 , 120 литров,удобно уцелевшее обмундирование и вещи солдат слаживать , чтобы не пропали ). Снял военную форму , переоделся в трусы и футболку и поехал по магазинам .
Заехал купить боржоми , нигде нет . Стоит армянский набеглави по 51 гривне . Купил "Поляну квасову"-непроизвольную диарею .
Сегодня в Ашане меня поставили в тупик . Утром , около 11.20 была воздушная тревога . Все начали метаться по залу ,в том числе и охранники ,с криками выходите . На мой тупой вопрос ,чего вы обосрались , мне было сказано , что мол служили бы узнали чего . При этом ткнули пальцем на какого то бутафорски одетого в военную форму юношу , с животом в виде холодильника . Его контролировала таких же размеров мама , которая покраснела от гордости за сына . Вот у него спросите почему мы выгоняем . Я даже не нашел что ответить ......
Везде ценники на обменках 40- 40.4 или вариации + - ЕДЕНИЦЫ В ТУ ИЛИ ИНУЮ СТОРОНЫ .
Неправда, не настав, оскільки сторони ПОГОДИЛИСЬ на відстрочку. Лише дві рейтагенції знизили рейтинг до переддефолтного: Fitch до RD (restricted default - обмеженого дефолту), а S&P до SD (selective default - вибірковий дефолт). Вибірковий дефолт означає рейтинг, який застосовується, коли Standard & Poor's вважає, що боржник вибірково допустив дефолт за певним випуском або класом зобов'язань, але він продовжить виконувати свої платіжні зобов'язання за іншими випусками або класами зобов'язань вчасно. Це не є суверенним дефолтом. Деякі журналюги маніпулюють, щоб була сенсація
Неправда, не настав, оскільки сторони ПОГОДИЛИСЬ на відстрочку. Лише дві рейтагенції знизили рейтинг до переддефолтного: Fitch до RD (restricted default - обмеженого дефолту), а S&P до SD (selective default - вибірковий дефолт). Вибірковий дефолт означає рейтинг, який застосовується, коли Standard & Poor's вважає, що боржник вибірково допустив дефолт за певним випуском або класом зобов'язань, але він продовжить виконувати свої платіжні зобов'язання за іншими випусками або класами зобов'язань вчасно. Це не є суверенним дефолтом. Деякі журналюги маніпулюють, щоб була сенсація
Держава банкрот, а журналюги маніпулють, дивні якісь. Все як в серіалі. Піплу зайшло, проголосував.
З.І.
Я тут звів сімейний баланс, за півроку 2022 втрати в %% відношенні, як при Пеці за 2014-2015 разом узяті. Лєра кусає локті. Ждьом Яресько.
flyman написав:В перерахунку активів в долари США, вийшло, що останній рік праці коту під хвіст. Як писав долярчик, за хвилину до перевороту думок.
Перестань ныть. Ты жив, когда тысячи погибли. С деньгами и работой, в то время как тисячи потеряли все. Переоцениватель блин. Война в стране, меняй мышление.