С октября 2022 года надбавка для всех потребителей газа в Германии составит 2,419 цента за киловатт-час, сообщает компания-оператор газовой сети ФРГ Trading Hub Europe в понедельник, 15 августа.
Тарифы вырастут как для домохозяйств, так и для промышленности, уточняет агентство Reuters. Cредняя семья из четырех человек с потреблением 20 000 киловатт-часов должна будет платить за газ примерно на 488 евро в год больше без учета налогов, пишет агентство dpa.
Сильно багато списують на війну в цьому питані. Вже більше року тому газ різко подорожчав до 1000$ - безпрецедентна ціна. Перед тим він коштував 200$. Європа, а особливо Німеччина, "присосалить" до дешевого російського газу і не створила повноцінного ринку газу. Тепер пожинають плоди "своїх хитрощів".
flyman ну найдите уже способ Андрей, я буду за вас рад, не об этом ветка. Усыновите многодетную жену, устройтесь водителем на фуру (их выпускают). История даст оценку, был этот запрет нужен или нет. У меня к вам другой вопрос, а почему вы до войны не выехали? Или больше всего на свете импотенту хочется секса. До войны не хотелось, а как начали запрещать захотелось.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 сер, 2022 19:27, всього редагувалось 4 разів.
flyman Підміна понять... Еліта - очолювала Тому для неї потрібна маса яку можна очолити...
При чому, пару прикладів... є такий гетьманцев....соціаліст по натурі(все закрити і затиснути..щоб мати що роздати своїм) є простий народ України..
Так от Війна, мінус 22% території , мінус 5 млн виїхало , мінус 1 млн в армії.... А ті що залишились сплатили ту саму кількість податків , що за цей самий період було сплачено в 2021 році... гетьманцев це пояснює детінізацією... я пояснюю , що кожен маленький і велики Українець , знаючи що його партнер/або конкурент по бізнесу - пішов захищати Україну - САМОСТІЙНО підняв виплати податків мінімум на +30% до рівня попереднього року... Так щоб всі зрозуміли Податкова - зменшилась і не шастає Міські/райради - дозволили не сплачувати орендні платежі за майно Пенсійний дозволив не сплачувати внески в ПФ...
А люди без тиску зовні - прийняли рішення заплатити за себе і того хто пішов боронити Державу...
А в нас тут мишині дрязги по питанню чи модно використовувати пункт Конституції ...який не забороняє використання мови агресора....
Не знаю.... Яким дебілом треба бути , щоб таких елементарних речей не розуміти.
flyman написав:Чому проекція йде особисто на мене?
а я понял, вы это от имени коллективного Андрея. Любые запреты это плохо, например почему запрещено многоженство или проституция. Наверное для того, чтобы не разрушились устои общества. Тема запретов шире, чем вы думаете. Ваш пример - один из тысячи, что можно было разрешить.
flyman написав:Тільки тут плєсєнь вирішала, що маю сидіти і не рипатися та насолоджуватися побудовою чучхе економіки.
Никто не знает как лучше. Поэтому не разрешают. Если вы знаете, избирайтесь депутатом или президентом.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 сер, 2022 19:39, всього редагувалось 3 разів.