flyman написав:кріпаки 18..60, а з жовтня, кажуть, і кріпачки
BIGor написав:А мужиков тут и так излишек - так как невыездные.
ваша беда в том, что ставите знак равенства между сиюминутной ситуацией и трендом на десятилетия. Как только вы разделите эти понятия, многие вопросы снимутся сами.
Какая беда и какое равенство? Какая ситуация и какой тренд? Какое разделение каких понятий? Может научитесь излагать свои мысли? Зачем пишите откровенную бредятину?
У нас в городе работают в комунальных предриятиях 0 мигрантов. Тут бы своих с Польши вернуть. Конечно, если Вы находитесь в Москве - тогда да, там много таджиков метут улицы.
flyman написав:кріпаки 18..60, а з жовтня, кажуть, і кріпачки
BIGor написав:А мужиков тут и так излишек - так как невыездные.
ваша беда в том, что ставите знак равенства между сиюминутной ситуацией и трендом на десятилетия. Как только вы разделите эти понятия, многие вопросы снимутся сами.
Какая беда и какое равенство? Какая ситуация и какой тренд? Какое разделение каких понятий? Может научитесь излагать свои мысли? Зачем пишите откровенную бредятину?
Вы действительно не понимаете разницу между сугубо временной ситуацией с ограничением на выезд от глобального тренда на старение населения, которому уже лет 50 минимум и конце не видно? Ну так разберитесь, изучите т.н. "половозрастную пирамиду", и не забудьте публично извиниться за заявления про "откровенную бредятину".
BIGor написав:У нас в городе работают в комунальных предриятиях 0 мигрантов.
понятно, что мелкие города мигрантов не привлекают, это во всём мире так. Но в Украине есть не только мелкие, слава богу. Мы с неделю назад разбирали тут вопрос с мигрантами, можете полистать тему. Если коротко, то в том же Харькове это не только работники ЖЭКов и Дорстроев, но и куча врачей, и предприниматели (выросшие из барабашовского рынка) и др.
andrijk777 написав:Рішення приймає не "простий американець", а еліта(тобто спеціально навчені люди). Для них Афганістан дуже сильно відрізняється від України. І відповідно цілі(засоби, методи) цих війн сильно інші.
Це виключно ваша думка, що ви чимось відрізняєтесь від середньостатистичного пуштуна. Чим Україна для США важливіша ніж Афганістан?
У вас проблеми з розумінням української мови? Я такого не писав.
andrijk777 написав:У вас проблеми з розумінням української мови? Я такого не писав.
Ви написали, що якби США хотіли перемоги України, то вони б дали нам достатньо зброї. При цьому ви ставите знак рівності між бажанням щось робити і потребою це робити. США зацікавлені в перемозі України, але світ не обертається навколо України. Є Тайвань, який США не визнають, але який для них набагато важливіший, ніж Україна. Є Близький Схід, де нафта. Є Ізраїль, який союзник США поза НАТО. Є зрештою Іран і Північна Корея, які теж несуть певні ризики світовому порядку, Китай, який прагне гегемонії. Тому американському уряду й доводиться балансувати між цим усім. Допомога Україні впирається в можливості, а не бажання. А Афганістан - це чудовий приклад, що навіть вливши багато грошей, техніки та зброї можна отримати великий пшик. Тому американські політи і військові діють з обережністю, дуючи навіть на холодне...
sashaqbl написав:Ви написали, що якби США хотіли перемоги України, то вони б дали нам достатньо зброї.
У вас точно проблеми з розумінням написаного. Ви вже 3 раз неправильно мене цитуєте. Я написав не просто перемоги, я написав швидкої перемоги. Перемоги України вини 100% хочуть, а ось швидкої перемоги - тут під сумнівом. Їм вигідна "повільна" перемога України.
Відпочивайте у Криму, росіяни. Все під контролем. Просто вас на пляжі можуть зачепити російські гелікоптери... Вчера на пляже в Любимовке под Севастополем военный вертолет чуть не посек лопастями отдыхающих.. https://t.me/voynareal/32238
Я в шоці.. Шо вони таке пульнули з вертольоту і головне навіщо?
Востаннє редагувалось fler в Вів 23 сер, 2022 11:04, всього редагувалось 1 раз.