|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 23 сер, 2022 18:49
andrijk777 написав:В реальному світі: там де вища медіанна зарплата(за однакову кількість годин) - там люди живуть краще - це працює в 99% випадків.
Ні - не вірно..... Кількість кольорових фантиків за годину роботи - не так важливо Важливо що з необхідного ви можете купити за годину роботи своєї праці.... І от тут виявляться страшні речі для аполегетів високих зарплат....які потребують ще вищих часових/психологічних/фізичних затрат - на заробляння цих зарплат...але заробляти менше вони не можуть бо зобовязані оплачувати високі зарплати поліції/консьєржам...і так далі.... Проаналізуйте свої витрати по трьом критеріям Ті без яких помрете Ті без яких буде погано Ті без яких могли обійтись.... Так от Коли у Вас витрати більше 20 000 грн в місяць на особу виявиться наступне Перша категорія - 15% Друга категорія - 30% Третя категорія - 55%.... При умові що Ви не починаючий бізнесмен з високими амбіціями. ПС Все наше життя - це віртуальний світ, в якому ми ганяємось за навязаними нам цінностями і тільки досягнувши ці цінності і отримавши можливість ними користатись - виявляється що як правило вони фальшиві... Я сьогодні фінансово можу практично все А фізіологічно/психологічно - практично нічого.. І навіщо я ганявся 30 років за цим усім?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 23 сер, 2022 18:54
budivelnik написав: andrijk777 написав:В реальному світі: там де вища медіанна зарплата(за однакову кількість годин) - там люди живуть краще - це працює в 99% випадків.
Ні - не вірно..... Кількість кольорових фантиків за годину роботи - не так важливо Важливо що з необхідного ви можете купити за годину роботи своєї праці....
Приклад?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:03
budivelnik Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?В селі все набагато дешевше, екологічніше, природа. Будеш "перший парєнь на селе"! Ні, не їдуть. Не вірять в "теорію Будівельника". 
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:03
andrijk777 написав:І що, прям всі китайці працюють як раби?? Чесно, не вірю. А цікаво в Україні багато є аналогічних пропозицій за 6-9k$? Напевно українці ліниві. і не хочуть працювати по 12 годин.
В мене син півроку працював в Китаї - айтівець був у відрядженні з України на материнську фірму. Зарплата була суттєво вища, ніж обговорюється (податки в Україну), але половину часу просиділи в ізоляції - боротьба з ковідом, половину ходили поміж бар'єрчиками на роботу з роботи, сотні тестів. Ледве він дочекався часу, коли зміг звідти виїхати, а також виїхали більшість українців, що також там були. andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?
В його професійному становленні велику роль зіграло Community, як він висловлюється, а в забитому селі з цим проблема.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:09
Ой+ написав: andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?
В його професійному становленні велику роль зіграло Community, як він висловлюється, а в забитому селі з цим проблема.
В "професійному становленні" так. Але припустимо ви вже "встановились". У вас стабільна віддалена робота. Чому ви не валите в забите село?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:16
andrijk777 написав: Ой+ написав: andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?
В "професійному становленні" так. Але припустимо ви вже "встановились". У вас стабільна віддалена робота. Чому ви не валите в забите село?
"Нужно бежать со всех ног, чтобы только оставаться на месте, а чтобы куда-то попасть, надо бежать как минимум вдвое быстрее!" (с) Льюис Керол
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:18
andrijk777 Зрозуміло - ти вибираєш не щастя , а якість життя . Ти хоч би в Вікіпедію про ці індекс глянув...
-
Puente
-
-
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:23
Ой+ написав: andrijk777 написав:І що, прям всі китайці працюють як раби?? Чесно, не вірю. А цікаво в Україні багато є аналогічних пропозицій за 6-9k$? Напевно українці ліниві. і не хочуть працювати по 12 годин.
В мене син півроку працював в Китаї - айтівець був у відрядженні з України на материнську фірму. Зарплата була суттєво вища, ніж обговорюється (податки в Україну), але половину часу просиділи в ізоляції - боротьба з ковідом, половину ходили поміж бар'єрчиками на роботу з роботи, сотні тестів. Ледве він дочекався часу, коли зміг звідти виїхати, а також виїхали більшість українців, що також там були. andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?
не знаю где там ваш сын работал и где жил-но несколько человек что я знаю женского пола тупо плакали в самолёте когда летели обратно(конец визы,работы) из мегаполисов Китая в города Украины. Настолько их впечатлил Китай.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:23
А про забите село ... У мене дача - хата в далекому від Києва селі . Так є приклади , коли люди купують стару хату , розвалюють , будують свою нову і живуть весь час . Правда , всі такі без дітей ( або немає , або вже дорослі ) . В селі 6 продуктових магазинів , будівельний і господарський , аптека , дві амбулаторії , інтернет - оптика ...
-
Puente
-
-
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 19:25
juristkostya написав:"Нужно бежать со всех ног, чтобы только оставаться на месте, а чтобы куда-то попасть, надо бежать как минимум вдвое быстрее!" (с) Льюис Керол
Десь так. Може і можна якийсь період в цій сфері котитись по інерції, але недовго. І як не дивно, при всій віртуалізації, далі йдуть всіялякі тренінги наживо за величезні гроші. konstantin kirovograd написав:не знаю где там ваш сын работал и где жил-но несколько человек что я знаю женского пола тупо плакали в самолёте когда летели обратно(конец визы,работы) из мегаполисов Китая в города Украины. Настолько их впечатлил Китай.
Ну дивлячись яка в них була альтернатива. А він жив в Шеньчжені, campus Huawei, Шанхаї - дійсно в непоганих місцях, але в напівтюремних умовах. Фактично зараз він перейшов на меншу зарплату, але не думаю, що жалкує. І вертаємось до теми гілки - Китай на проросійських позиціях у цій війні, що також зовсім не подобалось.
Востаннє редагувалось Ой+ в Вів 23 сер, 2022 19:55, всього редагувалось 2 разів.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2