Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21062107210821092110 ... 14844>
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 18:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:В реальному світі: там де вища медіанна зарплата(за однакову кількість годин) - там люди живуть краще - це працює в 99% випадків.
Ні - не вірно.....
Кількість кольорових фантиків за годину роботи - не так важливо
Важливо що з необхідного ви можете купити за годину роботи своєї праці....
І от тут виявляться страшні речі для аполегетів високих зарплат....які потребують ще вищих часових/психологічних/фізичних затрат - на заробляння цих зарплат...але заробляти менше вони не можуть бо зобовязані оплачувати високі зарплати поліції/консьєржам...і так далі....

Проаналізуйте свої витрати по трьом критеріям
Ті без яких помрете
Ті без яких буде погано
Ті без яких могли обійтись....

Так от
Коли у Вас витрати більше 20 000 грн в місяць на особу виявиться наступне
Перша категорія - 15%
Друга категорія - 30%
Третя категорія - 55%....
При умові що Ви не починаючий бізнесмен з високими амбіціями.

ПС
Все наше життя - це віртуальний світ, в якому ми ганяємось за навязаними нам цінностями і тільки досягнувши ці цінності і отримавши можливість ними користатись - виявляється що як правило вони фальшиві...
Я сьогодні фінансово можу практично все
А фізіологічно/психологічно - практично нічого..
І навіщо я ганявся 30 років за цим усім?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 18:54

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:В реальному світі: там де вища медіанна зарплата(за однакову кількість годин) - там люди живуть краще - це працює в 99% випадків.
Ні - не вірно.....
Кількість кольорових фантиків за годину роботи - не так важливо
Важливо що з необхідного ви можете купити за годину роботи своєї праці....

Приклад?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:03

budivelnik
Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?
В селі все набагато дешевше, екологічніше, природа. Будеш "перший парєнь на селе"!
Ні, не їдуть. Не вірять в "теорію Будівельника". :D :D
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:03

andrijk777 написав:І що, прям всі китайці працюють як раби?? Чесно, не вірю.
А цікаво в Україні багато є аналогічних пропозицій за 6-9k$? Напевно українці ліниві. і не хочуть працювати по 12 годин.

В мене син півроку працював в Китаї - айтівець був у відрядженні з України на материнську фірму. Зарплата була суттєво вища, ніж обговорюється (податки в Україну), але половину часу просиділи в ізоляції - боротьба з ковідом, половину ходили поміж бар'єрчиками на роботу з роботи, сотні тестів. Ледве він дочекався часу, коли зміг звідти виїхати, а також виїхали більшість українців, що також там були.
  andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?

В його професійному становленні велику роль зіграло Community, як він висловлюється, а в забитому селі з цим проблема.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:09

Ой+ написав:
  andrijk777 написав:Ось конкретне питання: Чому ІТ-шніки на віддаленій роботі не ідуть в якісь забиті села, а вперто сидять в Києві?

В його професійному становленні велику роль зіграло Community, як він висловлюється, а в забитому селі з цим проблема.

В "професійному становленні" так. Але припустимо ви вже "встановились". У вас стабільна віддалена робота. Чому ви не валите в забите село?
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:16

andrijk777 написав:
  Ой+ написав:

В "професійному становленні" так. Але припустимо ви вже "встановились". У вас стабільна віддалена робота. Чому ви не валите в забите село?

"Нужно бежать со всех ног, чтобы только оставаться на месте, а чтобы куда-то попасть, надо бежать как минимум вдвое быстрее!" (с) Льюис Керол
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:18

andrijk777 Зрозуміло - ти вибираєш не щастя , а якість життя .
Ти хоч би в Вікіпедію про ці індекс глянув...
Puente

Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:23

Ой+ написав:
  andrijk777 написав:І що, прям всі китайці працюють як раби?? Чесно, не вірю.
А цікаво в Україні багато є аналогічних пропозицій за 6-9k$? Напевно українці ліниві. і не хочуть працювати по 12 годин.

В мене син півроку працював в Китаї - айтівець був у відрядженні з України на материнську фірму. Зарплата була суттєво вища, ніж обговорюється (податки в Україну), але половину часу просиділи в ізоляції - боротьба з ковідом, половину ходили поміж бар'єрчиками на роботу з роботи, сотні тестів. Ледве він дочекався часу, коли зміг звідти виїхати, а також виїхали більшість українців, що також там були.

не знаю где там ваш сын работал и где жил-но несколько человек что я знаю женского пола тупо плакали в самолёте когда летели обратно(конец визы,работы) из мегаполисов Китая в города Украины. Настолько их впечатлил Китай.
Востаннє редагувалось konstantin kirovograd в Вів 23 сер, 2022 19:24, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:23

А про забите село ... У мене дача - хата в далекому від Києва селі . Так є приклади , коли люди купують стару хату , розвалюють , будують свою нову і живуть весь час . Правда , всі такі без дітей ( або немає , або вже дорослі ) . В селі 6 продуктових магазинів , будівельний і господарський , аптека , дві амбулаторії , інтернет - оптика ...
Puente

Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2022 19:25

juristkostya написав:"Нужно бежать со всех ног, чтобы только оставаться на месте, а чтобы куда-то попасть, надо бежать как минимум вдвое быстрее!" (с) Льюис Керол

Десь так. Може і можна якийсь період в цій сфері котитись по інерції, але недовго. І як не дивно, при всій віртуалізації, далі йдуть всіялякі тренінги наживо за величезні гроші.
  konstantin kirovograd написав:не знаю где там ваш сын работал и где жил-но несколько человек что я знаю женского пола тупо плакали в самолёте когда летели обратно(конец визы,работы) из мегаполисов Китая в города Украины. Настолько их впечатлил Китай.

Ну дивлячись яка в них була альтернатива. А він жив в Шеньчжені, campus Huawei, Шанхаї - дійсно в непоганих місцях, але в напівтюремних умовах. Фактично зараз він перейшов на меншу зарплату, але не думаю, що жалкує. І вертаємось до теми гілки - Китай на проросійських позиціях у цій війні, що також зовсім не подобалось.
Востаннє редагувалось Ой+ в Вів 23 сер, 2022 19:55, всього редагувалось 2 разів.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 21062107210821092110 ... 14844>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему