Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21502151215221532154 ... 14802>
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:50

Starikan написав:
  sequence написав: У меня уже какое-то полное непонимание логики американцев. У них на хранении тысячи танков М60, тупо ржавеют. А они занимаются пиаром своих блатных дорогущих систем.
А без танков наступать пока не научилась ни одна армия

Це наступальна зброя. Пуйло заборонив. Захід всравсь.

Мені здається що все правильно Захід нам поки що танки не дає. Потрібно ще більше послабити оборону кацапів на напрямках головних ударів. Потрібно захопити повітря хоча б безпосередньо над районами наступу. В іншому випадку кацапи будуть палити американські танки так само як ВСУ палило їхні під Харківом та Києвом. Нікому це не потрібно.
Тому вважаю що ми отримаємо F16 раніше ніж отримаємо Абрамси.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:51

privet_vam написав:
  Starikan написав: Повністю підтримую.
Впевнений, що ці волелюбці ні копійки не задонатили армії, так хоч користь для виживання країни буде.
Добре підтримувати, втекши в Штати.
Був би кордон закритий для всіх, як під час ВВ2 - було б цікаво спостерігати підтримку :!:

Давайте мінятися: візьмете мої 75 років за виїзд до Штатів?
Цікаво, а Єрмак донатив?

Шарикових я одразу ігнорю.
Востаннє редагувалось Starikan в Пон 29 сер, 2022 18:55, всього редагувалось 1 раз.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

privet_vam написав:з окопа пишеш? чи з бункера в "штатах"?

з України пишу
  privet_vam написав:сорягчик, але навіть в ціні памперсу стіко податків! що за лєпет про безкоштовно?

Скільки? Можна цифри в студію? На момент отримання цих послуг, отримувач не оплачував їх і податків не платив, тому...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:07

slonomag написав:Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально. Я же не отказываюсь от помощи гос-ву, я не против платить и единоразово, и ежемесячно до окончания войны, просто я не понимаю чем деньги, присланные от меня свифтом из Польши плохие? Они не настоящие? Почему я должен скидываться на помощь гос-ву сидя тут (и страдать без семьи), а не там (будучи с семьей)? Какая практическая польза от нахождения моего тела тут?

Ок, давай порахуємо,
Працюючи на галері на закордон, якщо хороша кваліфікація це десь 3000-4000 у.о
5% ок, хай буде 6% з ЕСВ це податки ФОПа в максимумі (від 4000) це 240 у.о податків, + 20% це ще 752 у.о це буде 992 у.е. які вже є в твоєму перебуванні тут.

Якщо виїзжаєш, прямі втрати держави відразу становлять цю суму, таким чином для того щоб ще і мати додатково компенсацію твого виїзду, треба добавити ще якусь суму додатково КОЖЕН місяць.

З тієї суми що залишиться, за кордоном доведеться платити податки у країні до якої виїхав, які становлять далеко не 5% (варіанти з тимчасовим, до кінця року широким жестом Польщі, що можна не легалізуватися (або податкові режими коли можна не рееструватися) і поки платити податки тільки Україні, поки не розглядаємо).

Таким чином на життя залишиться не так багато, з врахуванням арендованого житла на сири вже не вистачить, деякий період ще якось потягнеш, а потім піде проста відмова платити те що обіцяв державі, з мотивацією, "я вже достатньо заплатив, щоб половину повинен віддати державі, яка для мене вже далеко".

Коло замкнулося. :roll:

Інше питання, у доцільності твоєї мобілізації при таких заробітках і експортуванні послуг за кордон. Але це більше моральне питання чим матеріальне.
Це ниття про виїзд сильно б зменшилося якби була 100% бронь у таких "цінних" працівників для економіки держави. Але це може спричинити вибух у суспільстві, тому на це держава поки не піде.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 29 сер, 2022 19:16, всього редагувалось 2 разів.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:10

sequence написав:
  Zebra написав:.. Щоб зруйнувати міст наскільки я розумію ..

неверно вы все понимаете. Чтобы гарантированно завалить мост надо стрелять по опорам, вам об этом ранее beee писал.
То что сейчас происходит - какой-то хитрый онанизм, который можно оправдать только тем, что нам не надо своими деньгами платить за ракеты.
Мы продырявим - они залатают, мы еще надырявим, они еще слой асфальта наложат, ну и со стороны, куда ракеты не пролетают, понтон соорудили. Часть ракет (около 50%) снимает ПВО, которое они там заметно усилили, судя по видео местных. Так что умножайте на два.
Это не означает что Хаймарсы неэффективны, это означает что можно и нужно искать подходящие цели.
У меня уже какое-то полное непонимание логики американцев. У них на хранении тысячи танков М60, тупо ржавеют. А они занимаются пиаром своих блатных дорогущих систем.
А без танков наступать пока не научилась ни одна армия

Так Zebra сказав те саме!!! - нафіг нам стріляти Хаймарсами по мосту, краще б дали M60(наприклад).
Окрім М60 є ще купа застарілого озброєння, яке нам "легко" можуть дати. Гаубиця M198, наприклад. Краще б дали 3 сотні М198, ніж сотню М777.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:16

_Mykola_ написав:
  slonomag написав:Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально. Я же не отказываюсь от помощи гос-ву, я не против платить и единоразово, и ежемесячно до окончания войны, просто я не понимаю чем деньги, присланные от меня свифтом из Польши плохие? Они не настоящие? Почему я должен скидываться на помощь гос-ву сидя тут (и страдать без семьи), а не там (будучи с семьей)? Какая практическая польза от нахождения моего тела тут?

Ок, давай порахуємо,
Працюючи на галері на закордон, якщо хороша кваліфікація це десь 3000-4000 у.о
5% ок, хай буде 6% з ЕСВ це податки ФОПа в максимумі (від 4000) це 240 у.о податків, + 20% це ще 752 у.о це буде 992 у.е. які вже є в твоєму перебуванні тут.

Якщо виїзжаєш, прямі втрати держави відразу становлять цю суму, таким чином для того щоб ще і мати додатково компенсацію твого виїзду, треба добавити ще якусь суму додатково КОЖЕН місяць.

З тієї суми що залишиться, за кордоном доведеться платити податки у країні до якої виїхав, які становлять далеко не 5% (варіанти з тимчасовим, до кінця року широким жестом Польщі, що можна не легалізуватися (або податкові режими коли можна не рееструватися) і поки платити податки тільки Україні, поки не розглядаємо).

Таким чином на життя залишиться не так багато, з врахуванням арендованого житла на сири вже не вистачить, деякий період ще якось потягнеш, а потім піде проста відмова платити те що обіцяв державі, з мотивацією, "я вже достатньо заплатив, щоб половину повинен віддати державі, яка для мене вже далеко".

Коло замкнулося. :roll:

Не совсем понял откуда еще 750уе появилось? Это типа если предположить что я тут зарплату трачу? Так у меня семья в Испании уже пол года - все траты там и так уже. Я вот в аккурат доедаю 1000уе за 5й месяц что сам живу: сигареты 2000грн, пиво 2000грн и хлеб/колбаса/кофе/сахар еще 4к грн в месяц. Я так на 200-250уе в месяц могу еще долго жить, мне впринципе больше то ничего и не надо, сидя дома с утра до вечера. Так что единоразово поиметь с меня 5к уе наверное все-таки будет выгоднее чем по 40-50уе в месяц с моих мега трат :)
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:23

slonomag написав:Не совсем понял откуда еще 750уе появилось? Это типа если предположить что я тут зарплату трачу? Так у меня семья в Испании уже пол года - все траты там и так уже. Я вот в аккурат доедаю 1000уе за 5й месяц что сам живу: сигареты 2000грн, пиво 2000грн и хлеб/колбаса/кофе/сахар еще 4к грн в месяц. Я так на 200-250уе в месяц могу еще долго жить, мне впринципе больше то ничего и не надо, сидя дома с утра до вечера. Так что единоразово поиметь с меня 5к уе наверное все-таки будет выгоднее чем по 40-50уе в месяц с моих мега трат :)

О, вже розпочався торг за 20%... :lol:

Так це те що сидить у податку на додану вартість.

І, тут же контраргумент, якщо випустити, то навіть потенційно цих 20%+6% податків вже дуже скоро не буде. А зараз, вони потенційно є, тому що вивести грошей більше чим 50 тис на місяць + покупки в магазині, складно, і сім'я повернеться через деякий час, а якщо виїдеш ти, то вже далеко не факт. І все-рівно будеш поступово збільшувати свої трати тут, тому що так звик, і все-рівно життя візьме своє.
Ось такий холоднокровний розрахунок.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 29 сер, 2022 19:24, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:24

airmax78 написав:Мені здається що все правильно Захід нам поки що танки не дає. Потрібно ще більше послабити оборону кацапів на напрямках головних ударів. Потрібно захопити повітря хоча б безпосередньо над районами наступу. В іншому випадку кацапи будуть палити американські танки так само як ВСУ палило їхні під Харківом та Києвом. Нікому це не потрібно.
Тому вважаю що ми отримаємо F16 раніше ніж отримаємо Абрамси.

Діло не в танках.
США нам дають фактично новітню зброю, але в малих кількостях. Краще б давали більш стару, але в більших кількостях(ті самі М198). Не зрозуміла така політика, адже вона веде до більших жертв з нашого боку.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_Mykola_ написав:Інше питання, у доцільності твоєї мобілізації при таких заробітках і експортуванні послуг за кордон. Але це більше моральне питання чим матеріальне.
Це ниття про виїзд сильно б зменшилося якби була 100% бронь у таких "цінних" працівників для економіки держави. Але це може спричинити вибух у суспільстві, тому на це держава поки не піде.

Согласен, если бы не повестки, может я и семью бы никуда не отправлял, переехали бы на пол года на западную, там бы жили все вместе, и тогда и правда расчеты выше были бы верны так как семья тратит 90% денег, я их в основном только зарабатываю :) Но ведь и брони нет, так что и тут облом :(
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 19:31

slonomag написав:
  _Mykola_ написав:Інше питання, у доцільності твоєї мобілізації при таких заробітках і експортуванні послуг за кордон. Але це більше моральне питання чим матеріальне.

Согласен, если бы не повестки, может я и семью бы никуда не отправлял, переехали бы на пол года на западную, там бы жили все вместе, и тогда и правда расчеты выше были бы верны так как семья тратит 90% денег, я их в основном только зарабатываю :) Но ведь и брони нет, так что и тут облом :(

Може хтось роз'яснить це президенту і це якимось чином буде реалізовано, але не зараз, тому що це поки дуже болюча тема для суспільства, і переваги поки не покривають збитків у рейтинговому плані.
Хоча це й повернуло б значну частину розділених членів сімей назад до України.
Та дало б дуже великий поштовх для будівництва та створення робочих місць на заході країни. :|
_Mykola_

Профіль

#<1 ... 21502151215221532154 ... 14802>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор