|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПри ковіді теж закривали кордони, тільки на в'їзд, а війна пострашніше буде. Скільки можна нити? Моряків вже випускають, програмісти і тут можуть заробити, найгірше заробітчанам, але вони не ниють на форумах. Всім важко.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРоззуйте очі. Німеччина, Франція, Швеція і Великобританія планують повернути загальний призов у тій чи іншій формі на фоні українсько-російської війни.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуLetusrock
А з чого ви взяли, що всі ці люди ще не в армії(ну крім поліцейських і пожежників, у яких зовсім інша специфіка роботи і які в якості мобілізаційного потенціалу нічим принципово не відрізняються від програмістів) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА тут і далі ниють про - "а раптом я потраплю під мобілізацію" ?
А ви що робите конкретно для перемоги ? Гроші даєте ( і то невідомо скільки ) ? І все ? Війна йде вже півроку і ще невідомо скільки буде . Хто ще і скільки потрібен буде збройним силам - поки ніхто поки сказати не може . А то ті ще біженці від війни ( з Тернополя чи Черкас ) ... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКоли царюєш у стилі POHUI (оціночні судження)
Три голови у сьогоднішнього владного змія. І ім’я їм – НЕправда, НЕпорядність, НЕкомпетентність. І, як казав нєзабвєнний Г.Жеглов, коли одна прикусить владну людину, дві інші доїдають зі смаком і чваканням… Перша голова – НЕправда, а простіше – брехня. Брехня про «коли я порушу закон – піду сам», про владу без кумів-95 і сватів, брехня про плівки Деркача і Медведчука, про «готові до війни», про міцну обороноздатність, про те, що армія усім забезпечена, про «враг не нападьот», про вагнерівців, про десятки мільйонів дерев і інвест-няню, про «я вже не з Кало-мойським», про погане НАТО і чудове розведення військ і розмінування території – від Золотого до Чонгару… Про "ми їх обміняємо" і "винуватих встановлювати не на часі" Далі – додавайте самі. Друга – НЕпорядність. Це «мені сорок два і я не лох, а ти тут мені… ти йди звідси…» («тицяти» не рекомендується вихованим людям, навіть президентам). Це про загиблого брата А.Єрмака, щодо якого втуляв сам «завгосп» Курту Волкеру під час візиту у США (а братєльнік-то живий! До речі, в кого з вас поверниться язика оголосити мертвим живого родича?). Це гідливе, поза спиною, зняття НГШ у 2019-му «у зв’язку із проведенням організаційних заходів» телефонним дзвінком, коли він знаходився за кордоном і разом з генералами країн НАТО вирішував питання обороноздатності держави, і другий дзвінок – у 2022-му «приберіть його зі Ставки» (генерал М. був там радником-консультантом). Це відпустка по п’ять разів на рік – моря, Буковелі, шаурма і шашлики (але про війну і напад знали і готувалися!!!). Це порушення «угоди честі» про політичну критику опонентів під час ворожої навали. Це просування «дітей кварталу» на найвищі державні шаблі… Далі – додавайте самі. Третя – НЕкомпетентність. Відсутність професіоналізму. Це Р.Хомчак і А.Таран, які навіть після усунення сидять на теплих посадах, знищивши оборонні замовлення 2019-2021. Це головний «ощипувач гусаків» Д.Гетьманцев, який за дві доби до війни влаштував у ВР істерику, наполягаючи на недопущенні збільшення оборонного бюджету (і не застрелився від сорому, сука!). Це генерали СБУ, спочатку підняті владою до захмарних висот, а потім м’яко понижені у військовому званні на одну ступінь (не засуджені!) – А.Наумов або по-тихому звільнені – С.Криворучко. Це оборонопромовець Ю.Гусєв і наша загублена «Мрія». Це офшорний геній Д.Арахамія (у народі – «Хламідія»), заяви якого щодо скорочення армії, набуття ядерної зброї та щодо американських попереджень про можливий напад межують з психіатричною клінікою. Це «слугнародівські» депутати: ґвалтівник неповнолітньої Р.Іванісов, колишній крадій чотирьох пляшок пива, пізніше – депутат-корупціонер О.Юрченко, криворізько-кварталівський-95 «рішала» Юзік Корявченков, «анал-табучник» Бодя Яременко, «зелений гаманець» детепешник О.Трухін «даю 150 и ухожу у лєс..», це Мар’яна Безумна-Бездумна-Безугла, та що «спєц по-вагнерівцям», а зараз – контролер-"смотрящій" АТО, як кажуть фахівці "тупая, но рєшитєльная". Це жінка-монстр, голова комітету Верховної Ради з питань соцполітики (!) Г.Третьякова, у якої діти не того сорту і не тої якості. Це любитель хабаря у 400 000 долл. (за повідомленням А.Скороход) і російсько-білоруських енергоносіїв А.Герус. Це чесний орендар житла у власної тещі Р.Стефанчук, це наркодепутат-"продай собаку" Є.Брагар і втікач від війни, нагороджений вогнепальною зброєю за оборону Закарпаття Коля-Котлета-«гречка по 12» (він же Микола Тіщенко). Це власник 24 квартир, 17 авто і «мами, що любить скорость» О.Дубінський (пам’ятаєте ще такого?) і нєзгібаємий захисник України стронгмен Васья Вірастюк, зі зброєю позуючий на фоні карпатських гір. Це десятки інших депутатів і міністрів, прізвища яких ми вже навіть не пам’ятаємо. Це зассянець-шоумен за визначенням і колишній запускатєль «платформи примирення та єдності» Серйожа Сиовхо. Це проліт І.Верещук над столицею під зеленою кулею у стилі Мері Попінс. І – далі самі. Результатом апетитного перекусу цих трьох голів є високоешелована корупція і дерибан навіть у військовий час, коли державою, війною і суспільною думкою керує офісний завгосп зі своїми недорадниками клубу «Щастя через пару тижнів». Результат апетитного перекусу цих завжди голодних трьох голів – тотальна БЕЗвідповідальність – від «POHUI» до «PROYEBALI», а проїб@ли - 20% території, сотні тисяч поранених, загиблих, депортованих в Росію, закатованих і по-звірячому вбитих. Цивільних, дітей, військовополонених. Що ви заспіваєте, коли прої@буть конкретно вас? Ваш дім, Ваших рідних, їхнє та ваше життя? Як завжди – папєрєдніки винуваті? Є люди – «покоління індиго», є – «покоління пепсі», є навіть «покоління Z». Але покоління «POHUI», хто ж його виплекав? «Влада без відповідальності – прерогатива проституції на всі часи» Р.Кіплінг, автор казок про Мауглі. Позивний Don. ![]() Та за пів року війни - вже багато чого було!Дякую! По телебаченню, то наших хлопців вже якось знімало закордонне телебачення, і от десь 3 тижні тому - 1+1 теж знімало сюжет. В тилу, а я тоді був на вогневій. Але ще десь має гуляти стаття в Британській(якщо я не помиляюсь) газеті про наших хлопців. Там робили тоді багато фото. На руках тримали малих цуценят. Але, я пробував шукати в гуглі якусь інфо про війну, де фігурують цуценята - то щось не можу знайти ![]() Ехххххх, треба було хоч назву газети запитати/запам'ятати... ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе бачу нічого дивного в тому, що уряд намагаєтсья тримати мобілізаційний резерв у межах доступності.
Можливо я й звужую причини, але разом з тим впевнений, що в переважною більшості бажаючих виїхати причина одна. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТому що напали не на країну сильних світу цього, а на країну айтішника. Це якийсь особливий вид страху, притаманний лише програмісту, а колгоспнику з села - ні?! Чому колгоспник має отримати повістку і піти на фронт, а "мамині черешні" мають їхати до дружин на Ібіцу? Доречі, оператори БПЛА, хаймарсів і багато іншого - це якраз майже айтішник. Думаю вони навіть в броніках не ходять. І ями не копають. Але по ним прилітає, це без сумніву. ![]() так на них ще ніхто й не нападав. і з чого ви взяли що ці б країни не закрили кордон? бо вам так хочеться? ви порівнюєте тепле з м’яким - ми уже в стані війни а про них ви фантазуєте як би воно було. а давайте я нафантазую що у Франції би поліцаї у випадку війни на вулиці всіх би хватали. а хто не хоче то розстріл на місці. у нас же тоді краще, так? ![]() Letusrock
Пенсію силовики отримують не в кредит, а за "вислугу років". За зроблене, виконане. Вони такі ж самі військовозобов'язані. За службу у запасі їм гроші не платять. Тобто обов'язки перед державою і суспільством в них абсолютно такі ж самі, як у інших. А от з тим, що призивати їх в першу чергу, ніж тих, хто не має досвіду війської та інших силових служб, буде більш ефективніше, цілком згоден. Пояснення чому так не робиться може бути у тому, що зараз потрібен особовий склад нижньої ланки. Різниці в навчанні підносити снаряди, рити окопи, розгортати апаратну станцію і т.д. айтишніка та, наприклад, старого майора і вище (які це забули 20+ років тому) немає. А от платити цьому майору вже треба і пенсію, і грошове забезпечення. Ще й виходячи з 25+ років вислуги та військового звання "майор" та вище. От тому майор готує шашлики, а айтишніка мобілізують. Якщо ж відштовхуватися з моралі - в першу чергу старих, а потім молодь, то можна вказати - в першу чергу безробітних або ще якось. Імхо. Потехеньку дійде черга до всіх. А які критерії у тих мобістів у військоматах - хз. Але поки так: замовлення від військової частини на ... Майорів і вище не дуже замовляють, бо своїх вистачає. Тим паче, що зрозумійте, посада старшого офіцера - це рівень де відповідальність за сотні людей або вартісну техніку. Висмикнути, наприклад, пенса майора "восьмерочника" і поставити його комбатом піхоти -- ? Пожалійте отих 400+ піхотинців...
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|