freeze написав:Я за полгода уже две звёздочки на погон добавил
Респект. Неочікувано. Вчись, долярчик. І без зайвого інформаційного шуму. Всім гарного і безпечного дня. У мене "трансконтинентальний" переліт. Встигнути по світлому зі сходної частини держави до Львова і повернутись в зворотньому.
Ну, якщо мій колега по зброї - теж ніколи не служив і не мав зеленого поняття по військовій справі, як я - то скидаю капелюха! Але - тут явно колега йшов на війну вже з військовим званням (може молодший лейтенант, чи щось типу того)
Та все одно він молодець!👍
А в мене тут просто йшла трохи інша "історія Успіху")) - історія простого чоловіка середніх років, який ніколи не служив/не мав зеленого поняття у військовій справі, який у підлітковому віці був комісований військовою призовною комісією, яка дала визначення - "придатний ЛИШЕ у воєнний час"! Тож, в мене ще й зі здоров'ям не все ок...
Але нічого - з військовими задачами справляюсь, як можу... Тож - Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!👍
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 06 вер, 2022 08:16, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock А це точно інсайд, а не з ОБС? А то дуже підозріло, що "інсайд" зявився через 4 дні після оголошення трауру. Якби були такі одноразові втрати - то було б чимало відео з ватних ТГ-каналів. А їх наразі нема. + за попередні два місяці в 128 бригаді точно було не "буквально кілька чоловік лише", а значно більше.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 06 вер, 2022 10:53, всього редагувалось 3 разів.
Респект. Неочікувано.
для мене це досіть очікувано...
якщо людина проявляє себе в якості лідера , а також на неї командир може як кажуть "положиться"(тобто довірити складні, чи не дуже задачі) , то очікувано, що буде промоушн (іноді досить стрімкий), але вище майора не стрибнешь без війсбкової освіти(військова кафедра радянскьких часів давала знання меньше ніж youtube сьогодні) до того ж вже маємо багато втрат серед молодших офіцерів
під час другої світової 1942-45 лейтенанта робили за 6 місяців зі студентів 1-2 курсів в сучасномі світі для теорії достатньо 2 місяців теоретичних навчань і 2 місяців практичних навчань (тобто те, що зараз відбувається в Німечінні і інших країнах НАТО, де навчаються наші військові)
«Единственная причина, по которой Кремль должен покупать артиллерийские снаряды или ракеты у Северной Кореи или у кого-то еще, заключается в том, что Путин не желает или не может мобилизовать российскую экономику для войны даже на самом базовом уровне», — сказал г-н Каган.
З цим згідний. Але потрібно розуміти, що ці "закупки" напевно є "підстраховкою". Тобто йде планування на майбутнє. Думаю найближчі пів року проблем(серйозних) зі снарядами в РФ не буде.
andrijk777 написав:Думаю найближчі пів року проблем зі снарядами в РФ не буде.
ІМХО, серйозних проблем в принципі не буде. Мені здається, що РФ здатна хоча б на мінімальному рівні забезпечити свою арту БК. Але рівень застосування артилерії поступово зниджуватиметься.
andrijk777 написав:Думаю найближчі пів року проблем зі снарядами в РФ не буде.
ІМХО, серйозних проблем в принципі не буде. Мені здається, що РФ здатна хоча б на мінімальному рівні забезпечити свою арту БК. Але рівень застосування артилерії поступово зниджуватиметься.
Що означає "на мінімальному рівні"? Якщо стріляти по одному снаряду в день, то снарядів хватить на десятиліття. Я мав на увазі хватить без суттєвого зниження інтенсивності обстрілів. В ближній перспективі у них скоріше виникнуть проблеми зі стволами ніж снарядами.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 06 вер, 2022 11:11, всього редагувалось 1 раз.
Респект. Неочікувано.
для мене це досіть очікувано...
якщо людина проявляє себе в якості лідера , а також на неї командир може як кажуть "положиться"(тобто довірити складні, чи не дуже задачі) , то очікувано, що буде промоушн (іноді досить стрімкий), але вище майора не стрибнешь без війсбкової освіти(військова кафедра радянскьких часів давала знання меньше ніж youtube сьогодні) до того ж вже маємо багато втрат серед молодших офіцерів
під час другої світової 1942-45 лейтенанта робили за 6 місяців зі студентів 1-2 курсів в сучасномі світі для теорії достатньо 2 місяців теоретичних навчань і 2 місяців практичних навчань (тобто те, що зараз відбувається в Німечінні і інших країнах НАТО, де навчаються наші військові)
От де не де, а в армії (місці, де рішення на подальше просування, звання, нагороди приймається виключно суб'єктивно та одноосібно командиром) позитивні дані та досягнення підлеглого не є гарантією для відзнаки. Причин такого купа куп: від банального "особоприближенных вокруг начальника" до небажання начальника (який сам вже не просувається) втрачати такого гарного підлеглого.
Так що це дійсно вдача в Успіха та freeze. Нехай і далі щастить їм та усім іншим форумчанам у війську. Тим паче, що під час війни служба це вже овсім суцільна лотерея. По усім аспектам.