|
Бізнес Долярчика/Успіха - поради |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 18 вер, 2022 13:37
alfredhaos написав:пивная наливайка и салоны красоты
Дуже геморно/багато грання з тим)) Як вишикуються в чергу від пожежників, до санепідем попрошайки, то моїх нервів не вистачить! А нерви то після війни в мене будуть не айс)) - може загостритись "гострий синдром справедливості)) і тоді піпець попрошайкам-хабарникам))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 18 вер, 2022 13:41
Дюрі-бачі написав:Успіх В контексті теми зараз найвигідніший бізнес: купувати і продавати валюту. Прибутковість від 5% за раз, попит шалений - клієнти самі в чергу стають.
Знову ж таки "нервово-небезпечний" бізнес)) Тож, читайте мій допис вище☝️😁
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 18 вер, 2022 14:02
Успіх написав: Дюрі-бачі написав:Успіх В контексті теми зараз найвигідніший бізнес: купувати і продавати валюту. Прибутковість від 5% за раз, попит шалений - клієнти самі в чергу стають.
Знову ж таки "нервово-небезпечний" бізнес)) Тож, читайте мій допис вище☝️😁
Я Вам скажу умейте менять бизнес и не боятся трудностей. У меня в жизни были и подъёмы и падения. Находил решения и начинал заниматься чем то для себя новым.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 18 вер, 2022 16:01
Дюрі-бачі написав:Успіх В контексті теми зараз найвигідніший бізнес: купувати і продавати валюту. Прибутковість від 5% за раз, попит шалений - клієнти самі в чергу стають.
Ану роскажіть як стартанути. По чому купувати, по чому продавати? І головне по чому відкупати.
-
xio13
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2022 16:07
Hotab написав:В ЗСУ на контракт! Вже ж приміряв на себе, чому б не залишитись.
1. Замало відпусток! 2. Військову справу треба любити!  Hotab написав:Тільки не блогерИ, будь-ласка. Не твоє це. Бісяче пишеш).
Так я ж просто тут раджуся з колегами, що робити з моїм бізнесом після війни? А головне, намагаюсь зрозуміти(вже майже зрозумів) - ЧОМУ при значно нижчих цінах на товар, ніж в найближчих конкурентів - черги нема/товар НЕ розбирають?
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 18 вер, 2022 16:25
Успіх написав:лише займає мій час, то напевно, прийдеться залишати ту справу...
подумайте про сферу услуг, какие услуги вы могли бы продавать.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 18 вер, 2022 17:06
Успіх написав: Hotab написав:В ЗСУ на контракт! Вже ж приміряв на себе, чому б не залишитись.
1. Замало відпусток! 2. Військову справу треба любити!  Hotab написав:Тільки не блогерИ, будь-ласка. Не твоє це. Бісяче пишеш).
Так я ж просто тут раджуся з колегами, що робити з моїм бізнесом після війни? А головне, намагаюсь зрозуміти(вже майже зрозумів) - ЧОМУ при значно нижчих цінах на товар, ніж в найближчих конкурентів - черги нема/товар НЕ розбирають?
вже персональну гілку на finance.ua маєш. зможеш її підтримувати живою?  в інфополі головне увага, навіть зі знаком "-". якщо народ реагує - то щось в цьому є 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 765 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 18 вер, 2022 17:51
Умейте менять бизнес. Я его с 90г. менял раз 8. Был и автосалон, и фирменный магазин Moulinex и взаимозачёты по эл. энергии и аренда неж. пом. и товары для животных и турист. бизнес. Вижу умирает или уменьшились доходы - открываю другой. По рекламе 100% клиентов с инстогр., именно те кто не морочит голову и за 5 мин. принимает решение. ФБ аудитория спец. и там продаж 000%, только одна болтовня.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 18 вер, 2022 19:21
vitaliian написав: Успіх написав:лише займає мій час, то напевно, прийдеться залишати ту справу...
Та я думав)) - ті ж, які я ще до відкриття бізнесу продавав... Але я хотів "легшого хліба", тому і вирішив перейти в торгівлю 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 18 вер, 2022 19:32
Успіх написав: vitaliian написав: Успіх написав:лише займає мій час, то напевно, прийдеться залишати ту справу...
Та я думав)) - ті ж, які я ще до відкриття бізнесу продавав... Але я хотів "легшого хліба", тому і вирішив перейти в торгівлю 
Торговля с магазина - это затраты на товар и главное потом его если что, то распродать быстро не получится. Услуги - минимальные затраты и доход бывает в разы выше.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-